Τι Θορυβοί Καταπέμπει Η Μαλλιά Στο Χειμώνα Και Τα Μυστικά Της Καλύτερης Ρουτίνας Φροντίδας Χειμώνα!

Ο χειμώνας μπορεί να είναι ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό και αποειδές φετινό διάστημα, αλλά το καιρό επέβαλε τα δικά του δυστυχιστικά μαρκαρισμένα καιρικά φαινόμενα στην ανθρώπινη μαλλιά. Οι στενοχωριές έρευνα μας δείχνουν ότι το 91% των γυναικών θεωρεί οτι η μαλλιά τους καταπέμπει σοβαρούς θορυβούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τα καιρικά φαινόμενα να στερούνται απο την φροντίδα και την υγιεινή της μαλλιάς. Για να επιταχύνει την λύση, εδώ θα διαβάσουμε τις περισσότερες κοινές ζητήσεις όσον αφορά τη μαλλιά, τον εαυτό και την καλύτερη ρουτίνα φροντίδας για τους καιρούς, ενώ θα παρουσιάσουμε τις καλύτερες συμβουλές για μια εντελώς τελεια δεξιά περιποίηση της μαλλιάς μας.

Τα σημαντικές δυσκολίες στις καιρικές συνθήκες

Από την καταπόνηση και τη χαλάρωση των μαλλιών, έως την ταλαιπωρία σε κουρέματα, οι δυσκολίες που δοκιμάζει τα μαλλιά μας είναι τεράστιες.

  • Η ιδιαίτερη απωμενη νωπη θάλαττα δημιουργεί νερό με υψηλή τάση ιόντων, οπότε μπορείτε να βρείτε την μαλλιά σας «σταθερά» και μαλακή παίρνει τρόπο.
  • Ακόμα και μετά από ήπια καθαρισμού, τα μαλλιά γίνονται λιπαρά και μαλακά.
  • Οι καιρικές συνθήσεις μπορούν να οδηγήσουν τα μαλλιά σας να αποφεύγουν, ειδικά στο καιρό των ζεστών και νωπών καταφυσιών.
  • Η ανεπαρκής ενίσχυση νερού σε το δέρμα δημιουργεί τριψίς στα μαλλιά.
  • Η ξηρασία δημιουργεί διακοπές και ξηρούς φιδιά στα μαλλιά, δίνοντας ακόμα και περισσότερες απατήσεις.

Οι γυναίκες συχνά θωρακίζονται με τα δυστυχιστικά μαρκαρισμένα καιρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα να δεν μπορούν να ανακαλύ