Μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε ότι η πλαστικοποίηση φρυδιών ήταν δύσκολη και περίπλοκη, αλλά και ότι χρειάζονταν ειδικές γνώσεις πλαστικοποίησης. Γι’ αυτό παλιά γινόταν μόνο από επαγγελματία. Σήμερα μπορείτε να κάνετε DIY πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι! Το υπέροχο είναι ότι η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου δεκαπέντε λεπτά! Δείτε το κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών που αλλάζει τα δεδομένα, από το Nanobrow και φτιάξτε τα φρύδια σας εύκολα!

Πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι – όχι όσο δύσκολο φαίνεται

Μαζί με τα επιτεύγματα στην κοσμητολογία, υπάρχει ένας αυξημένος αριθμός καλλυντικών στην αγορά και θεραπείες που κάποτε ήταν διαθέσιμες μόνο σε ινστιτούτα, σήμερα γίνονται εύκολα στο σπίτι. Πριν από μερικά χρόνια κανείς δεν τολμούσε να σκεφτεί τζελ νύχια DIY! Η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι επίσης μια θεραπεία που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας εύκολα. Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή του σωστού κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών – όπως για παράδειγμα είναι το Nanobrow Lamination Kit.

Nanobrow Lamination Kit – κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα – nanobrow.gr

Nanobrow Lamination Kit – προτεινόμενο κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών

Το Nanobrow κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικό κιτ ανόρθωσης φρυδιών, φτιαγμένο με προσοχή στην λεπτομέρεια, συνοδεύεται από λεπτομερείς οδηγίες και αριθμημένα μπουκάλια, ώστε να γνωρίζετε τη σωστή σειρά εφαρμογής των διαλυμάτων, κατά τη διάρκεια της πλαστικοποίησης στο σπίτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος! Επιπλέον το κιτ περιέχει ένα πλήρες σετ εργαλείων: απλικατέρ, πινέλο και βουρτσάκι, για εύκολη ανόρθωση φρυδιών στο σπίτι. Ακόμα κι αν κάνετε πλαστικοποίηση για πρώτη φορά, θα πετύχετε σίγουρα τέλεια αποτελέσματα. Τα διαλύματα που περιλαμβάνονται έχουν σχεδιαστεί για ανόρθωση φρυδιών στο σπίτι που διαρκεί μια στιγμή. Ξεχάστε τα DIY κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών που απαιτούν ατελείωτες ώρες! Η πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι θα διαρκέσει έως 20 λεπτά με το Nanobrow Lamination Kit.

Πώς να πλαστικοποιήσετε τα φρύδια σας στο σπίτι με το Nanobrow Lamination Kit;

Πολύ απλό! Η διαδικασία περιλαμβάνει την εφαρμογή των προϊόντων κορυφαίας ποιότητας με την σωστή σειρά. Δε χρειάζεται να τα κρατήσετε για πολύ ώρα: το πρώτο προϊόν – η κόλλα – πρέπει να παραμείνει 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια χρησιμοποιείτε το μπουκαλάκι με το νούμερο ένα – την λοσιόν ανόρθωσης που αλλάζει την υφή των τριχών, χαρίζοντας το νέο, επιθυμητό σχήμα. Το τελευταίο προϊόν – το μπουκάλι νο 2 – περιλαμβάνει το διάλυμα σταθεροποίησης που προσφέρει αποτελέσματα πλαστικοποίησης των φρυδιών με διάρκεια έως και 6 βδομάδες. Και τα δύο διαλύματα παραμένουν στα φρύδια από 5 έως 8 λεπτά (ανάλογα με τον τύπο των φρυδιών σας): όσο πιο πυκνά φρύδια, τόσο περισσότερο χρόνο χρειάζονται. Αφαιρείτε τα προϊόντα με ένα βαμβάκι που δεν αφήνει χνούδια. Δεν ακούγεται περίπλοκο, σωστά;

Πλαστικοποίηση φρυδιών – αποτελέσματα

  • Τα φρύδια είναι ελαφρώς πιο πυκνά και πιο γεμάτα.
  • Η υφή των τριχών αλλάζει. Τα φρύδια είναι εύκολα διαχειρίσιμα.
  • Τα φρύδια δείχνουν υπέροχα και έχουν υγιή λάμψη.
  • Η πλαστικοποίηση των φρυδιών διατηρεί τις τρίχες στη θέση που τις θέλετε.
  • Έχετε πλήρη έλεγχο των φρυδιών σας.
  • Η πλαστικοποίηση φρυδιών βοηθά στο να δαμάσετε τα πυκνά, ατίθασα φρύδια.
  • Τα φρύδια είναι περιποιημένα, χτενισμένα και ογκώδη.
  • Φαίνονται τέλεια, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.
  • Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και δύο μήνες!

Nanobrow, κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών, αξιολογήσεις

Αυτό το DIY κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών δέχεται μοναδικές αξιολογήσεις! Γνωρίζατε ότι ακόμη και οι επαγγελματίες εκτιμούν την ποιότητα και τα αποτελέσματά του; Είναι το καλύτερο κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών που θα κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα για τέλεια διαμορφωμένα και περιποιημένα φρύδια που υπέροχα κάθε μέρα!

Δοκιμάστε την πιο καυτή τάση των φρυδιών: επισκεφτείτε το www.nanobrow.gr και κάντε την παραγγελία σας για το Nanobrow Lamination Kit με άνετη παράδοση στο σπίτι!