Η μάσκαρα σας ξεφλουδίζει λίγες ώρες μετά την εφαρμογή της; Δεν είναι μόνο δικό σας το πρόβλημα. Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Οι βλεφαρίδες που έχουν κολλήσει μεταξύ τους, ή τα μουτζουρωμένα βλέφαρα, μπορούν να καταστρέψουν το μακιγιάζ σας. Ωστόσο καμία γυναίκα δεν πρέπει να το αποδεχτεί. Ήρθε η ώρα να μάθετε για την πιο πρόσφατη και αξιόπιστη κατάταξη των καλύτερων μάσκαρα!

Μάσκαρα – η λύση για κάθε γυναίκα!

Η μάσκαρα είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε για κάθε γυναίκα. Δεν ισχύει το ίδιο για παράδειγμα για τα ημιμόνιμα εξτένσιον βλεφαρίδων, τα αποτελέσματα των οποίων δεν μπορούν να αλλάξουν για καιρό. Γι’ αυτό οι γυναίκες αναζητούν απεγνωσμένα την τέλεια μάσκαρα.

Σίγουρα πρέπει να προσφέρει τέλεια αποτελέσματα και να διαρκεί αρκετές ώρες, είτε είστε στη δουλειά, είτε σε πάρτι.

Υπάρχει όμως τέτοια μάσκαρα; Ναι, υπάρχει! Ωστόσο πρέπει να ξέρετε πως να τη βρείτε…

Τοπ 4 μάσκαρα – αυτά τα προϊόντα σίγουρα θα γίνουν επιτυχία!

Η αγορά ομορφιάς είναι γεμάτη από ατελείωτες επιλογές μάσκαρα. Δεν αξίζουν όμως όλα τα προϊόντα το ίδιο.

Η παρακάτω κατάταξη περιλαμβάνει προϊόντα, τα οποία έχουν επιλεχθεί σύμφωνα με τη γνώμη των θαυμαστών του μακιγιάζ και σίγουρα θα πετύχουν τον σκοπό τους. Ήρθε η ώρα να τα δείτε και ίσως να τα δοκιμάσετε.

1. Nanolash mascara

Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας νικητής, σωστά; Στην περίπτωση αυτής της κατάταξης – είναι η Nanolash mascara! Το προϊόν προέρχεται από μια γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία που δεν έχει απογοητεύσει ποτέ τους ακολούθους της.

Η μάσκαρα Nanolash είναι πολύ ανθεκτική. Δε ξεφλουδίζει και δε θρυμματίζεται όλη την ημέρα. Επίσης δεν μουτζουρώνει ακόμα και όταν εκτίθεται στην υγρασία, οι γυναίκες λοιπόν μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν με επιτυχία σε μια χειμερινή εξόρμηση.

Το προϊόν διαθέτει τέλεια διαμορφωμένο βουρτσάκι. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες με ακρίβεια, χωρίς να σβολιάζει. Και οι γυναίκες με πεσμένα βλέφαρα, δεν έχουν πρόβλημα να βάψουν τις κοντές βλεφαρίδες στις γωνίες των ματιών τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν μεταβείτε στον ιστότοπο της εταιρείας, θα δείτε ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο προϊόντα:

  • Nanolash Volume Up Mascaraμάσκαρα όγκου.
  • Nanolash Length & Curl Mascara – μάσκαρα επιμήκυνσης και όγκου.

    Αυτή η ποικιλία διασφαλίζει ότι θα ταιριάξετε τέλεια την μάσκαρα με τις ατομικές σας ανάγκες!

2. Lashcode Mascara

Στην επόμενη θέση έχουμε έναν ακόμη υποψήφιο για τη θέση της καλύτερης μάσκαρα. Αναφερόμαστε στην Lashcode Mascara επιμήκυνσης και όγκου. Αυτό το προϊόν έλαβε εξαιρετικά ευνοϊκές κριτικές από τους περισσότερους χρήστες.

Η Lashcode Mascara έχει ένα βουρτσάκι που διευκολύνει την εφαρμογή. Είναι καλοσχηματισμένο και κατασκευασμένο από σιλικόνη, μπορεί να βάψει και τις πιο μικρές βλεφαρίδες. Η Lashcode Mascara είναι ανθεκτική. Οι χρήστες δεν παραπονέθηκαν ότι στο τέλος της ημέρας άρχισε να φθείρεται ή να ξεφλουδίζει.

Πρέπει να ξέρετε ότι αυτή η μάσκαρα θεωρητικά δεν είναι αδιάβροχη. Ωστόσο κανένας χρήστης δεν ανέφερε ότι άρχισε να μουτζουρώνει, όταν ήρθε σε επαφή με την υγρασία.

3. Clarins Be Long Mascara

Η Clarins Be Long Mascara είναι μια μάσκαρα επιμήκυνσης. Υποτίθεται ότι κάνει τις βλεφαρίδες μακριές και όμορφες. Οι περισσότεροι χρήστες δεν αμφισβητούν αυτά τα αποτελέσματα. Ωστόσο είναι προφανές ότι αυτό το προϊόν έχει και ορισμένα μειονεκτήματα.

Ξεκινώντας από τα θετικά, το βουρτσάκι έχει αρκετά καλό σχήμα. Έχει κωνικό σχήμα στο άκρο του, το οποίο διευκολύνει το χειρισμό του. Ωστόσο η ανθεκτικότητα του προϊόντος είναι αμφίβολη. Πολλοί χρήστες παρατήρησαν κάποιο ξεφλούδισμα και θρυμματισμό της μάσκαρα στο τέλος της ημέρας. Επιπλέον όταν εκτίθεται σε υγρασία, μουτζουρώνει τα βλέφαρα και αφήνει υπολείμματα.

4. Maybelline Great Lash

Η κατάταξη περιλαμβάνει επίσης ένα προϊόν που θα βρείτε στα μαγαζιά. Η Maybelline Great Lash είναι μια μάσκαρα που σίγουρα ξεχωρίζει με την λαμπερή, πολύχρωμη συσκευασία της. Επίσης δεν υπάρχουν σημαντικά παράπονα για τα αποτελέσματα αυτής της μάσκαρα.

Το βουρτσάκι ωστόσο είναι το πρόβλημα, όπως και η ανθεκτικότητα του προϊόντος. Το βουρτσάκι έχει χοντρές τρίχες που θα σας δυσκολέψουν να βάψετε τις πιο κοντές βλεφαρίδες. Όσο για την αντοχή του, είναι αμφισβητήσιμη. Οι χρήστες ανέφεραν ότι μόλις λίγες ώρες μετά την εφαρμογή, η μάσκαρα άρχισε να θρυμματίζεται.

Περίληψη κατάταξης

Πώς να επιλέξετε την τέλεια μάσκαρα; Δείτε την παραπάνω λίστα. Οι μάσκαρα της λίστας, ειδικά η μάσκαρα Nanolash, σίγουρα δε θα σας απογοητεύσουν.

Οι γυναίκες θα πρέπει να σκεφτούν τι τους ενδιαφέρει περισσότερο, όταν χρησιμοποιούν μία μάσκαρα. Με αυτόν τον τρόπο, η επιλογή του τέλειου προϊόντος θα είναι πιο εύκολη.