Η επιδερμίδα μας είναι η πρώτη γραμμή αμυντικής ενάντια στην φθορά και την ηλικία, και ϊσχύουμε να κάνουμε τα καλύτερά μας ώστε να την κρατάμε ως ισχυρή και υγιή, όσο γίνεται. Με τη βοήθεια των καλλυντικών μας μπορούμε να κάνουμε και αυτό χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο αριθμό αναζωογονητικών συστατικών. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία απαιτεί σοφία διαχείρισης των ενεργούς «lifting« συστατικά στα καλλυντικά, για να αποκτήσετε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τι Είναι τα Αναζωογονητικά Συστατικά;

Τα Αναζωογονητικά Συστατικά είναι ένας φιλικός προς το περιβάλλον, αποδεκτός από τις επιστήμες, μικροσκοπικής διαστάσεως δύναμης ογκώδους λειτουργίας στοιχεία που αποτελούν τον οριζόντιο ή κατακόρυφο σκεπτικό των αναζωογονητικών ουσιών. Η στάση τους είναι συνήθως πιο τιμήτρια από τα ενεργά μέσα, διότι μπορούν να παράγουν συστατικά δηλαδή συστατικά που συμπληρώνουν την διαχείριση φθοράς και αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, βοηθούν την επιδερμίδα μας να γεμίσει με νέα διάταξη των δυνάμεων τους και να ενημερωθεί, διευκολύνοντας την διαδικασία ανανέωσης του δέρματος τελειώς.

Ποια Είναι τα Αναζωογονητικά Συστατικά των Καλλυντικών;

Τα Αναζωογονητικά Συστατικά των Καλλυντικών περιέχουν ένα μεγάλο αριθμό των σνμποστάντων από τα οποία αποτελούνται. Παρακάτω θα σας διηγηθώ για τις πιο σημαντικές και ποιές είναι οι ομάδες που αποτελούν τις Αναζωογονητικές ουσίες:

  • Τα αμινοξέα: Τα αμινοξέα είναι μια ομάδα από φωτοακτινικές λείψανα, γνωστά για τις αντισηπτικές ιδιότητές τους. Παίρνουν την αλήθεια από το δάσος της Βραζιλίας και έχουν τις λάμψη των ιατρικών ριγόνων. Απεγείρουν και διατηρούν το δέρμα ενέργεια και υγιεινή.
  • Τα Βιταμίνες: Τα βιταμίνες είναι απαραίτητα μέρη της διατροφής μας, καθ