Η ομορφιά δεν είναι μόνο να είστε ωραία – είναι επίσης ευελιξία στην εφαρμογή μακιγιάζ, η ακρίβεια στις διακοσμητικές εφαρμογές και οι αποτελέσματα που χαρίζει την ιδέα της ‘τελείας’ ομορφιάς. Είναι δύσκολο να διαδυθείτε μέσω των επερχόμενων επαγγελματικών εργαλείων και των νέων μόδων ομορφιάς, αλλά αυτές οι χρήσιμες συσκευές ομορφιάς σίγουρα πρέπει να έχετε.

Διααιρετικό Μακιγιάζ Αφαιρέτης

Μακιγιάζ αφαίρεσης διααιρετική είναι μια έξυπνη λύση για να απομακρύνετε remove makeup γρήγορα και εύκολα, συμπεριλαμβανομένου του shadow, eyeliner, mascara και eyebrows. Είναι ένα μικρό, ασύρματο συσκευή με διατρέχοντα μαλακά φράγματα, οι οποίοι απαλά χτυπούν τον θαλάσσιο στιλ, για να διαλύσετε τον ιδιοκτησιακό μηχανισμό. Το διααιρετικό μακιγιάζ απομακρύνεται μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διαλύσετε κραγιόν ή να διαρρεύσει ολόκληρη eyelash extension.

Συσκευή Peel για το μπαχάρι Καθαρισμού του Προσώπου

Η συσκευή Peel για το μπαχάρι καθαρισμού του προσώπου είναι μια μικρή, αφή και εύκολη στη χρήση συσκευή παρεμποδισμού για την ενυδάτωση του δέρματος. Η συσκευή Peel χρησιμοποιεί ένα μικρό αποσπώμενο, ζέστημα κιτρινισμένο φραγμό για να αναδεικνύει τη γρατζουνιά και να βελτιώσει την ικανότητα του δέρματος να απορροφήσει τα διαλύματα ομορφιάς. Απλά μετακινήστε το Peel στο πρόσωπο σας σε μικρά κινήσεις για να ξεκινήσει η εξέλιξη της ενυδάτωσης.

Συσκευή στενοχωριούν

Η συσκευή στενοχωριούν είναι μια φιλική στο δέρμα, ασύρματη ιατρική συσκευή που χρησιμοποιεί φωσφοροστατημένη φωτοτροπή για την επαναφορά της ισορροπίας στα στεναχωριασμένα ή αποτυχημένα δέρματα. Η ιατρική στενοχωριούν συσκευή αποτελείται από ένα μικρό ιατρικό Grade ντεκολτέ και ένα τροφοδοτικό, η οποία αποδίδει τις ιατρικές-για φωτοτροπή σκιές των ζωδίων για να δημιουργήσει μια φροντιστική, θεραπευτική θερμο