Τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία, το λεπτό δέρμα και η κοκκινίλα του προσώπου είναι τα τρία πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά της ερυθροδερμίας. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το προβληματικό δέρμα δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Εάν δεν έχετε βρει το κατάλληλο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας μέχρι τώρα, ένα που θα καταπραΰνει και θα βελτιώνει τους αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος, δοκιμάστε το Nanoil Anti-Redness Face Serum που καταπραΰνει και ενισχύει το αντιδραστικό δέρμα.

Ποιες είναι οι βασικές ανάγκες του αντιδραστικού δέρματος;

Υπάρχουν τρεις κύριες αιτίες που προκαλούν τα παραπάνω προβλήματα: γονίδια, ορμόνες και κακή κυκλοφορία. Τα εύθραυστα αιμοφόρα αγγεία είναι σχεδόν ανυπεράσπιστα στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες, υπεριώδη ακτινοβολία (σολάριουμ), σάουνα… Μερικές φορές τα έντονα συναισθήματα ή τα καυτά ροφήματα κάνουν το δέρμα να αντιδρά γρήγορα και να κοκκινίζει για ώρες. Πώς να περιποιηθείτε σωστά το αντιδραστικό δέρμα; Ανακουφίστε και ενισχύστε τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, για να βελτιώσετε τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματός σας. Επιλέξτε το NANOIL Anti-Redness Face Serum που ξέρει πως να περιποιηθεί τις ευαίσθητες και επιρρεπείς σε κοκκινίλες επιδερμίδες.

Το ιδανικό σέρουμ για την αντιδραστική επιδερμίδα

Οι δερματολόγοι και οι κοσμετολόγοι συμφωνούν ότι το σωστό καταπραϋντικό καλλυντικό είναι πολύ βασικό κομμάτι της περιποίησης του αντιδραστικού δέρματος. Η κρέμα προσώπου, το τόνερ, το γαλάκτωμα και το υγρό μισελέρ είναι εξίσου σημαντικά, αλλά το σέρουμ προσώπου μπορεί να ενδυναμώσει και να χαλαρώσει το δέρμα. Το σέρουμ προσώπου μπορεί να φτάσει βαθύτερα, να επανορθώσει και να ενισχύσει τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων από το εσωτερικό, αποτρέποντας τις τηλαγγειεκτασίες (γνωστές και ως ευρυαγγείες ή κοκκινίλες).

Η θεραπεία του αντιδραστικού δέρματος με τα σωστά προϊόντα περιποίησης και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, μακριά από το κάπνισμα τσιγάρων, την κατανάλωση αλκοόλ και το άγχος, θα σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είστε σίγουροι ποιο προϊόν πρέπει να επιλέξετε; Θα σας βοηθήσω – δοκιμάστε το NANOIL Anti-Redness Face Serum.

Τα καλύτερα συστατικά για την αντιδραστική επιδερμίδα

Η NANOIL και το νέο της προϊόν αποδεικνύουν ότι ακόμη και το αντιδραστικό δέρμα με τάση για κοκκινίλες μπορεί να γίνει τέλειο. Το μυστικό είναι στη φόρμουλα που αποτελείται από εκχυλίσματα φυτικής προέλευσης, αλλά δεν περιέχει ερεθιστικές ουσίες όπως αρώματα, αλκοόλες και τεχνητά επεξεργασμένα συστατικά. Το Nanoil Anti-Redness Face Serum περιέχει όλα τα απαραίτητα για την αντιδραστική επιδερμίδα. Το σέρουμ είναι εξαιρετικά ελαφρύ, εισχωρεί γρήγορα και δεν φράζει τους πόρους. Στο σκούρο μπουκαλάκι θα βρείτε:

  • Εκχύλισμα φιλύρας – γνωστό για την καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση του στο δέρμα. Ενισχύει επίσης τα αδύναμα αιμοφόρα αγγεία.
  • Εκχύλισμα κυπαρισσιού – καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, θρέφει και σφραγίζει τα τριχοειδή αγγεία.
  • Εκχύλισμα καστανιάς – ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία για να αποτρέψει την αιμορραγία κάτω από το δέρμα που προκαλείται από τα αδύναμα τριχοειδή αγγεία.
  • Εκχύλισμα ρίζας Πουναρνάβα – αντιοξειδωτικό, φυτικής προέλευσης γνωστό για την καθυστέρηση της γήρανσης και την ομοιόμορφη επιδερμίδα. Παράλληλα ανακουφίζει το αντιδραστικό δέρμα.
  • Λεκιθίνη – θρέφει και μαλακώνει το δέρμα. Κλειδώνει το νερό μέσα για να αποφευχθεί η διαδερμική απώλεια νερού.

κορυφαίο σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων Nanoil

Όταν συνδυάζονται όλα αυτά τα συστατικά δημιουργούν ένα μείγμα βελτίωσης της επιδερμίδας, ελαφρύ ακόμα και για την αντιδραστική επιδερμίδα. Μέρα με την μέρα, το σέρουμ προσώπου NANOIL επανορθώνει τα αδύναμα τριχοειδή αγγεία, αντιμετωπίζει την υπερευαισθησία, καταπραΰνει το δέρμα και αποτρέπει τις κοκκινίλες. Επιπλέον, το NANOIL Anti-Redness Face Serum καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, βελτιώνει την ανθεκτικότητα και αφήνει το δέρμα πιο όμορφο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το NANOIL; Επισκεφτείτε το nanoil.gr και μάθετε όλα τα οφέλη του Anti-Redness Face Serum και των άλλων προϊόντων περιποίησης για το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα.