Τα θερμικά φύλλα καλαμποκιού είναι μια ισχυρή μέθοδος μόνιμης μακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει το νυχιά σας με αντοχή για μια φορά και σε όλα. Αυτό το έντονο άρωμα θερμοκρασίας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κρατήσετε τα νυχιά σας κατάλληλα για πολλά μήνες. Ακόμα και με την ενημέρωσή τους, κάποια θερμικά φύλλα καλαμποκιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μωρό-φιλιά για τα νύχια σας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εφαρμογής, τα θερμικά φύλλα καλαμποκιού σας δίνουν μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού και καλής φροντίδας. Ακόμη και οι νεοφελείς μπορούν να τα δοκιμάσουν σωστά για πρώτη φορά.

Βήμα 1: Προετοιμασία των Νυχιών σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν επιβάλετε τα θερμικά φύλλα καλαμποκιού σας είναι να εξοπλίσετε τις νύχια σας. Εργαστείτε με ένα αφρώδη νύχι του μισού για να δοκιμάσετε διαρκής το θερμικό φύλλο, ώστε να μην υποβάλετε τα άλλα νύχια σας, ενώ δεν είστε σίγουρος για την μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα. Τότε ξεγελάτε τα νύχια σας για να εξαλείψετε το τηγανητό και τον χρωστικό εσωτερικό, ενώ επιβάλλοντας μια πολύ λεπτή επιφάνεια. Απελευθερώστε τα νύχια σας από τα βερνίκια, τα διακοσμητικά και τα άλλα επιδότητες για καλύτερα αποτελέσματα.

Βήμα 2: Εκχύλισμα των θερμικών Φυλλών Καλαμποκιού

Προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία εφαρμογής, επισκεφτείτε μια έξυπνη ιατρική ιστοσελίδα ή έναν κατάστημα οπτικής μας, για να διασφαλίσετε ότι έχετε τα κατάλληλα θερμικά φύλλα καλαμποκιού για τα νύχια σας. Αφού επιλέξτε το κατάλληλο θερμικό φύλλο, βολεύτε σε ένα μικρό τετράγωνο, χρησιμοποιώντας ένα σπρέι και τα δάχτυλα σας, για να ξεκινήσετε την διαδικασία εκχύλισης. Η εκχύλιση του θερμικού