Οι βλεφαρίδες προσφέρουν στα μάτια το πιο όμορφο κάδρο. Ωστόσο, πολύ συχνά οι φυσικές βλεφαρίδες δεν μπορούν να επιδείξουν το βλέμμα που επιθυμούμε. Δυστυχώς, το καθημερινό μακιγιάζ και διάφορες άλλες θεραπείες μπορεί να τις κάνουν να θρυμματίζονται και να σπάνε. Το λίφτινγκ βλεφαρίδων στο σπίτι με το Nanolash Lash Lift Kit μοιάζει να αποτελεί την τέλεια λύση. Τι πρέπει να γνωρίζετε για το κιτ και την ίδια τη θεραπεία;

Lifting και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων – μια θεραπεία που σπάει ρεκόρ δημοτικότητας

Πολλές γυναίκες ενδιαφέρονται για διάφορες θεραπείες που θα τις βοηθήσουν να πετύχουν το αποτέλεσμα των φυσικών και ογκωδών βλεφαρίδων. Συνήθως επιλέγουν τα ημιμόνιμα extensions βλεφαρίδων, τα οποία, ωστόσο, μπορεί να βλάψουν τις λεπτές και ευαίσθητες τρίχες.

Έχοντας υπόψη αυτό, το λίφτινγκ βλεφαρίδων γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στις μέρες μας. Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών προϊόντων που προορίζονται για την αναδόμηση της δομής των βλεφαρίδων και τις καθιστούν πολύ μακρύτερες, πιο πυκνές και πιο καμπυλωτές. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση επεμβατικών στοιχείων και αξεσουάρ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων αναφέρεται ως μη επεμβατική μέθοδος επιμήκυνσης των βλεφαρίδων και παροχής της επιθυμητής καμπύλης.

Είναι ενδιαφέρον ότι, αν και η θεραπεία αυτή συνδέεται κυρίως με τα ινστιτούτα ομορφιάς, δεν προορίζεται αποκλειστικά για αυτά. Η μάρκα Nanolash – ηγέτης στη φροντίδα, το styling και το μακιγιάζ των βλεφαρίδων – κατάφερε για άλλη μια φορά να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών.

Το Nanolash Lash Lift Kit κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η χρήση αυτού του σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων στο σπίτι είναι πανεύκολη και τα αποτελέσματα της θεραπείας ανταποκρίνονται κάθε φορά στις απαιτήσεις της αγοράς.

Lifting kai plastikopoíisi vlefarídon - Nanolash Lift Kit

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Nanolash Lash Lift Kit;

Το Nanolash για λίφτινγκ και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι είναι μια καινοτομία όσον αφορά την αποκατάσταση και το styling των βλεφαρίδων. Χρησιμοποιώντας το κιτ, ο καθένας μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα ποιότητας κομμωτηρίου.

Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα του κιτ ανόρθωσης βλεφαρίδων Nanolash είναι ότι όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με φυσικά και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Το έλαιο Αβησσυνίας, το έλαιο καρύδας και το βούτυρο καριτέ εξασφαλίζουν μια πλούσια σε βιταμίνες και αναγεννητική φόρμουλα που μπορεί να αναδομήσει γρήγορα τη δομή ακόμη και των πιο κατεστραμμένων βλεφαρίδων.

Το σετ αποτελείται από:

  • Lift – Βήμα 1 λαμβάνετε 10 φακελάκια 0,5 ml ενός προϊόντος που στοχεύει στην ανύψωση των βλεφαρίδων,
  • Fix – Βήμα 2 – λαμβάνετε επίσης 10 φακελάκια του ίδιου μεγέθους τα οποία χρησιμοποιούνται ως δεύτερο βήμα της διαδικασίας πλαστικοποίησης,
  • Keratin Booster – Βήμα 3 – λαμβάνετε την ίδια ποσότητα φακελίσκων του ίδιου μεγέθους, αυτό είναι το τελευταίο βήμα που ολοκληρώνει τη διαδικασία πλαστικοποίησης των βλεφαρίδων,
  • Ράβδοι σιλικόνης – για να προσαρτηθούν στις βλεφαρίδες σε 3 μεγέθη: S, M και L,
  • Lift Lash Glue – μια κόλλα που σας επιτρέπει να στερεώσετε τις ράβδους σιλικόνης στη θέση τους,
  • άλλα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για τη διαδικασία πλαστικοποίησης των βλεφαρίδων.

Η εκτέλεση του lifting βλεφαρίδων είναι επίσης εξαιρετικά απλή. Αφού καθαρίσετε και διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες, πρέπει να τοποθετήσετε τις ράβδους σιλικόνης. Στη συνέχεια, κάθε προϊόν εφαρμόζεται με συγκεκριμένη σειρά.Θα πρέπει να το κρατήσετε στις βλεφαρίδες για περίπου 7-10 λεπτά και στη συνέχεια να το αφαιρέσετε. Τόσο λίγο είναι αρκετό για να απολαύσετε εντυπωσιακές και φυσικής όψης ογκώδεις βλεφαρίδες.

Metamorfóste Tis Vlefarídes Sas Me Éna Set Líftin'nk Kai Plastikopoíisis Vlefarídon Apó Ti Nanolash

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε το λίφτινγκ και την πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι;

Το κιτ λίφτινγκ βλεφαρίδων από τη Nanolash είναι επαγγελματικό. Η μάρκα Nanolash φρόντισε ώστε το σετ να είναι εύκολο στη χρήση. Δουλεύει καλά για τους επαγγελματίες καλλιτέχνες βλεφαρίδων αλλά και για τους αρχάριους. Με λίγα λόγια, κάθε γυναίκα μπορεί να δοκιμάσει το λίφτινγκ βλεφαρίδων στην άνεση του σπιτιού της.

Η θεραπεία όχι μόνο πυκνώνει, καμπυλώνει και επιμηκύνει τις βλεφαρίδες, αλλά προστατεύει και αναδομεί τη δομή τους. Επιπλέον, ο κατασκευαστής δηλώνει ότι τα ικανοποιητικά αποτελέσματα διαρκούν για 8 εβδομάδες, ανάλογα με την αρχική κατάσταση των βλεφαρίδων σας.

Το Nanolash Lash Lift Kit είναι ένας τρόπος να αλλάξετε εντελώς το βλέμμα σας χωρίς να επιβαρύνετε τις φυσικές σας βλεφαρίδες και χωρίς ψεύτικο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Μπορείτε να παραγγείλετε το κιτ στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας. Οι κριτικές του κιτ που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο φαίνονται πραγματικά ενθαρρυντικές.