Οι γυναίκες σπάνια είναι ευχαριστημένες με τις φυσικές τους βλεφαρίδες. Συνήθως είναι ελάχιστα αισθητές και λεπτές. Η μητέρα φύση δεν είναι γενναιόδωρη όσον αφορά τις βλεφαρίδες, γι’ αυτό και οι γυναίκες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι δεσμίδες βλεφαρίδων κατ΄ οίκον εφαρμογής είναι μεταξύ των επιλογών. Ποια προϊόντα αξίζουν τη μεγαλύτερη προσοχή;

Εxtensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής; Ναι, είναι εφικτό!

Οι προσπάθειες να αποκτήσετε υγιείς, ογκώδεις βλεφαρίδες δεν καταλήγουν πάντα σε επιτυχία. Είναι γνωστό ότι ο κύκλος ζωής των τριχών των βλεφαρίδων είναι σύντομος, πράγμα που σημαίνει ότι όταν η μία βλεφαρίδα μεγαλώνει, η άλλη πέφτει. Αυτή είναι μια εντελώς φυσική διαδικασία που δεν μπορεί να αλλάξει.

Οι μάσκαρες πύκνωσης και οι οροί ανάπτυξης βλεφαρίδων παράγουν αποτελέσματα τα οποία είναι είτε προσωρινά είτε απαιτούν πολύ χρόνο. Η ημιμόνιμη επέκταση βλεφαρίδων, από την άλλη πλευρά, μπορεί να διαταράξει τη φυσική τριχοφυΐα των βλεφαρίδων, συν το γεγονός ότι ορισμένες γυναίκες δεν μπορούν να συνηθίσουν το γεγονός ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα στο στυλ των βλεφαρίδων που γίνεται από έναν τεχνικό εφαρμογών βλεφαρίδων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αγορά καλλυντικών αρχίζει να προσφέρει δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής που μας βοηθούν να αλλάξουμε εντελώς την εμφάνιση των βλεφαρίδων μέσα σε μερικά λεπτά. Πρόκειται για μια πραγματική καινοτομία που κατακτά την αγορά με ταχείς ρυθμούς. Οι δεσμίδες extensions βλεφαρίδων για οικιακή χρήση είναι επίσης όνειρα που γίνονται πραγματικότητα για τις γυναίκες που λατρεύουν να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους.

Ταυτόχρονα, η ποικιλία των προϊόντων βλεφαρίδων μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιο από αυτά είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση. Για να ξεκαθαρίσουμε όλες τις αμφιβολίες, συγκεντρώνουμε τις κορυφαίες δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής. Ποιες από αυτές αποδεικνύονται νικήτριες;

Συγκεντρωτική παρουσίαση των καλύτερων δεσμίδων extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής. Ποιο προϊόν αξίζει να χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο;

Η συγκεντρωτική παρουσίαση των καλύτερων δεσμίδων βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται ξεχωρίζουν έναντι του ανταγωνισμού. Σας επιτρέπουν να εφαρμόζετε extensions βλεφαρίδων στο σπίτι εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής της κατάταξης που περιλαμβάνει τις καλύτερες extensions βλεφαρίδων για χρήση στο σπίτι. Ο νικητής έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και παρέχει την πιο άνετη χρήση. Ας φτάσουμε στην ουσία. Συνεχίστε να διαβάζετε για τις δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής που δεν έχουν προηγούμενο, καθώς και για άλλα αξιοσημείωτα προϊόντα!

1. Δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής για extensions βλεφαρίδων από τη Nanolash

Χωρίς αμφιβολία, τοποθετούμε τις extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής από τη μάρκα Nanolash στην κορυφή της κατάταξης. Άλλωστε, η εταιρεία έγινε διάσημη μέσα από τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα βλεφαρίδων. Ορισμένα από αυτά είναι αποτελεσματικά καλλυντικά για τη φροντίδα των βλεφαρίδων, ενώ άλλα λειτουργούν εξαιρετικά για τη διαμόρφωση των βλεφαρίδων.

Οι πιο απαιτητικοί πελάτες θα μείνουν ευχαριστημένοι με τις extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής. Το προϊόν είναι καλό τόσο για οικιακή χρήση όσο και για τεχνικούς βλεφαρίδων.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής από τη Nanolash είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα από ελαφρύ, μαλακό υλικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τις φορέσετε χωρίς καμία αίσθηση δυσφορίας. Είναι αυτονόητο ότι αυτό τις καθιστά ιδανική επιλογή για όσους έχουν πολύ ευαίσθητα μάτια.

Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται τις πραγματικές βλεφαρίδες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις αφύσικες βλεφαρίδες που φαίνονται απλά άσχημες. Πρόκειται για ψεύτικες βλεφαρίδες που μοιάζουν με βιζόν και είναι τέλεια προσαρμοσμένες στο σχήμα των βλεφάρων, καθώς και συνδυάζονται με τις φυσικές βλεφαρίδες, ακόμη και αν είναι λεπτές και αδύναμες.

Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής διατίθενται σε συσκευασία με 36 δεσμίδες βλεφαρίδων σε 8 στυλ για να διαλέξετε και κάθε συσκευασία προσφέρει 3 μήκη: 10 mm, 12 mm και 14 mm. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του προϊόντος, χρειαζόμαστε 4 ή 5 δεσμίδες ανά μάτι, οπότε ένα κουτί θα πρέπει να είναι αρκετό για 4 εφαρμογές. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να ξαναχρησιμοποιήσουμε τις δεσμίδες βλεφαρίδων αφού τις βγάλουμε και τις καθαρίσουμε με προσοχή, επομένως, ένα μόνο πακέτο μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε πολλές περισσότερες εφαρμογές βλεφαρίδων. Συν τοις άλλοις, χάρη σε μια ποικιλία στυλ βλεφαρίδων, μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο φυσικές όσο και πιο εντυπωσιακές σε όγκο βλεφαρίδες.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα πλήρες σετ δεσμίδων βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή . Δείτε τι θα βρείτε στο εσωτερικό του:

  • Συγκολλητικό Nanolash – γίνεται κολλώδες μετά από περίπου 30-60 δευτερόλεπτα, ενώ επιπλέον εξομαλύνει το χρώμα των βλεφαρίδων.
  • Σφραγιστικό Nanolash – χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να αφαιρέσετε την κολλώδη επίστρωση από τις βλεφαρίδες εύκολα και γρήγορα.
  • Αφαιρετικό Nanolash – βοηθά στην αφαίρεση των δεσμίδων όποτε θέλετε, χωρίς να προκαλείται βλάβη στις φυσικές βλεφαρίδες.
  • τσιμπιδάκια βλεφαρίδων – είναι πλήρως κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Τα προϊόντα έχουν περιεκτικότητα 5 χιλιοστόλιτρα το καθένα, οπότε θα πρέπει να διαρκούν πολύ.

Οι extensions βλεφαρίδων κατ΄ οίκον εφαρμογής μπορούν να εφαρμοστούν σε λιγότερο από 10 λεπτά. Ο κατασκευαστής υπόσχεται ότι το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνουμε είναι:

  • να εφαρμόσουμε το συνδετικό υλικό και να περιμένουμε ώστε να γίνει αρκετά κολλώδες.
  • τοποθετούμε μία δεσμίδα περίπου 1 mm από τη γραμμή των βλεφαρίδων.
  • ταμπονάρουμε το στεγανωτικό κατά μήκος των βλεφαρίδων.

Είτε έχετε εμπειρία στην εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων είτε όχι, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα με αυτές τις δεσμίδες βλεφαρίδων. Μπορείτε να τις φορέσετε έως και 5 ημέρες, ωστόσο, γυναίκες που τις έχουν δοκιμάσει λένε ότι οι extensions βλεφαρίδων κατ΄ οίκον εφαρμογής μπορούν να διαρκέσουν ακόμη και έως και 8 ημέρες, αν δεν ξεχάσουμε τη σωστή φροντίδα τους μετά τη χρήση.

Παρόλο που ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι πρόκειται για δεσμίδες βλεφαρίδων μιας χρήσης, συναντήσαμε διαδικτυακές κριτικές που δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι βλεφαρίδες δεν άλλαξαν το σχήμα τους μετά την αφαίρεση. Με άλλα λόγια, είναι καλές για επαναχρησιμοποίηση.

Λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω παράγοντες, δεν έχουμε καμία αμφιβολία – Οι extensions βλεφαρίδων κατ΄ οίκον εφαρμογής αξίζουν να βαθμολογηθούν με την υψηλότερη βαθμολογία!

2. KISS Falscara Starter Kit

Το KISS Falscara Starter Kit είναι ένα άλλο προϊόν που θα λειτουργήσει για extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογης. Με απλά λόγια, είναι ένα βασικό κιτ που επιτρέπει την κλασική εφαρμογή βλεφαρίδων.

Περιέχει δεσμίδεε βλεφαρίδων σε διάφορα μεγέθη, καθώς και βασικά αξεσουάρ για κατ’ οίκον extensions βλεφαρίδων. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογης. είναι αρκετά ελαφριές και φαίνονται φυσικές, ωστόσο, η μαύρη ταινία είναι αρκετά παχιά, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα. Στην περίπτωση της Nanolash, για παράδειγμα, οι βλεφαρίδες τοποθετούνται σε μια λεπτή ταινία που εγγυάται εύκολη εφαρμογή. Εδώ, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στη σωστή τοποθέτηση της ζώνης στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε τις δεσμίδες βλεφαρίδων σε 10 λεπτά. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το πάχος της ταινίας, η εφαρμογή μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Ο εκτιμώμενος χρόνος χρήσης είναι τέσσερις ημέρες, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι για να το πετύχετε αυτό πρέπει επίσης να αγοράσετε ένα επιπλέον προϊόν – που παρατείνει τη διαρκεια τους- και να το εφαρμόζετε στις βλεφαρίδες κάθε μέρα πριν κοιμηθείτε. Ακόμα και αν το κάνετε, ο χρόνος είναι μικρότερος από τις οκτώ ημέρες με τις επέκταση βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογης από τη Nanolash. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, δεν μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τις βλεφαρίδες Falscara αφού τις καλύψετε με το προϊόν παράτασης της διάρκειας τους.

3. Velour- Xtensions Kit

Βαθμολογούμε το Velour- Xtensions Kit τρίτο στη συλλογή μας. Αυτό το κιτ extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής αναμένεται να επιτρέψει στις γυναίκες να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο σπίτι. Ταυτόχρονα, δεν περιέχει σφραγιστικό, οπότε πρέπει να το αγοράσουμε ξεχωριστά. Είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα.

Το κιτ Velour- Xtensions είναι παραδοσιακές δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή. Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για τη δημιουργία στυλ βλεφαρίδων με φυσική εμφάνιση. Για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως αυτές του Ρωσικού όγκου, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε περισσότερες δεσμίδες.

Η εφαρμογή αναμένεται να διαρκέσει περίπου 15 λεπτά, κάτι που αποτελεί ελαφρώς χειρότερη βαθμολογία σε σύγκριση με τις extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής που εφαρμόζονται σε λιγότερο από 10 λεπτά. Οι βλεφαρίδες Velour- Xtensions Kit θα παραμένουν στη θέση τους για 5 ημέρες, αλλά ο κατασκευαστής λέει ότι ο χρόνος για τον οποίο μπορούμε να τις φορέσουμε εξαρτάται από τη μετέπειτα φροντίδα που ακολουθούμε.

4. Lashify Starter Kit

Το Lashify Starter Kit είναι το επόμενο προϊόν στη συλλογή μας. Άλλη μια αξιόλογη θήκη για δεσμίδες βλεφαρίδων για οικιακή χρήση. Διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και στυλ. Μπορούμε να τα εφαρμόσουμε για να δημιουργήσουμε βλεφαρίδες τύπου ρωσικού όγκου ή απλά να πυκνώσουμε ελαφρώς τις βλεφαρίδες μας.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων Lashify Starter Kit συνοδεύονται και από άλλα αξεσουάρ. Παρόλο που το σετ βλεφαρίδων έχει ωραία συσκευασία, η τιμή του είναι ένας λόγος που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για πολλούς, καθώς υπερβαίνει την τιμή των επεκτάσεων βλεφαρίδων στο ινστιτούτο. Επίσης, το Lashify Starter Kit περιλαμβάνει μόνο 10 δεσμίδες βλεφαρίδων, πράγμα που σημαίνει μόνο μία εφαρμογή. Τα διαθέσιμα ανταλλακτικά περιέχουν επίσης μόνο 10 δεσμίδες και είναι ίσως τα πιο ακριβά προϊόντα στην κατηγορία τους. Με απλά λόγια, εάν αποφασίσετε να επιλέξετε το σύστημα Lashify, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα ξοδέψετε μια περιουσία.

Όσον αφορά την εφαρμογή, θα χρειαστεί περίπου 10 λεπτά, αλλά ο κατασκευαστής επισημαίνει ότι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο όταν τα εφαρμόζετε για πρώτη φορά. Θα πρέπει να μπορούμε να τα φοράμε για περίπου 5 ημέρες, ωστόσο η μάρκα επισημαίνει και πάλι ότι ο χρόνος εξαρτάται από τις ατομικές προδιαθέσεις.

5. Lilac St Intro Starter Kit

Το Lilac St Intro Starter Kit είναι επίσης σχεδιασμένο για εφαρμογή στο σπίτι. Πρόκειται για βλεφαρίδες φυσικής εμφάνισης, που προσφέρουν διαφορετικά στυλ και μήκη.

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι αυτές οι extensions βλεφαρίδων μπορούν να εφαρμοστούν μέσα σε μόλις 10 λεπτά. Δυστυχώς, οι χρήστες δεν συμφωνούν. Οι κριτικοί επισημαίνουν το κακοσχηματισμένο απλικατέρ, καθώς και ότι η τοποθέτηση της δεσμίδας στη γραμμή των βλεφαρίδων απαιτεί πολλή επιδεξιότητα και εμπειρία.

Σε αντίθεση με τις δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash, το Lilac St Intro Starter Kit μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στους αρχάριους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αποκτήσετε ένα άλλο απλικατέρ, αλλά αυτό καθιστά το κιτ ελλιπές.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων Lilac St Intro Starter Kit μπορεί να διαρκέσουν για 2 έως 4 ημέρες. Αυτό το χρονικό διάστημα είναι ελαφρώς μικρότερο από τις DIY Eyelash Extensions για παράδειγμα.

6. Κιτ extensions βλεφαρίδων Glamnetic

Το Glamnetic Lash Extension Kit κατέλαβε την τελευταία θέση στη λίστα μας. Πρόκειται για extensions βλεφαρίδων για χρήση στο σπίτι. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε βλεφαρίδες με όγκο Hollywood καθώς και πιο φυσικά στυλ βλεφαρίδων, ωστόσο, κάποιος μπορεί να έχει αμφιβολίες όταν κοιτάζει αυτές τις δεσμίδες . Οι βλεφαρίδες είναι μάλλον παχιές και επιπλέον έχουν μια ισχυρή καμπυλότητα. Μπορεί να φαίνονται αρκετά αφύσικες όταν τις συγκρίνουμε με τα extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογήες της Nanolash, για παράδειγμα.

Εκτός από τις δεσμίδες βλεφαρίδων, το σετ περιλαμβάνει βασικά αξεσουάρ που βοηθούν στην πραγματοποίηση της πρώτης εφαρμογής. Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει περίπου 10 λεπτά και οι γυναίκες που έχουν δοκιμάσει το προϊόν φαίνεται να το επιβεβαιώνουν αυτό.

Δυστυχώς, το πόσο καιρό θα διατηρηθούν οι δεσμίδες βλεφαρίδων της Glamnetic φαίνεται να είναι το πρόβλημα. Ο παραγωγός αναφέρει αόριστα «αρκετές ημέρες», αλλά ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι οι βλεφαρίδες βγήκαν μετά από μία μόνο ημέρα χρήσης. Υποθέτουμε ότι αυτό μπορεί να εξαρτάται από τη μεταγενέστερη φροντίδα και τον τρόπο εφαρμογής των δεσμίδων βλεφαρίδων.

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όσον αφορά το κιτ extensions βλεφαρίδων Glamnetic

Οι καλύτερα δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής- Σύνοψη της κατάταξης των προϊόντων

Σίγουρα, οι γυναίκες που ψωνίζουν δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής αντιμετωπίζουν πολλά διλήμματα. Ας ελπίσουμε ότι η παρουσίασή μας θα ρίξει φως στην επέκταση βλεφαρίδων στο σπίτι.

Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής από τη Nanolash αποδεικνύονται σίγουρα κορυφαίο προϊόν. αυτές οι βλεφαρίδες διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται γρήγορη και εύκολη επέκταση βλεφαρίδων στο σπίτι. Χρησιμοποιώντας τις, θα επιτύχετε σίγουρα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όταν επιλέγετε τις δεσμίδες βλεφαρίδων, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τη μάρκα καθώς και τα διαθέσιμα μήκη και στυλ βλεφαρίδων. Πρέπει να τις ταιριάξετε με το σχήμα των ματιών σας και το αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Έχοντας αυτά τα πράγματα κατά νου, θα κάνετε σίγουρα τη σωστή επιλογή.