Χρησιμοποιείτε συχνά πιστολάκι ή ισιωτική στα μαλλιά σας; Εάν ναι, σίγουρα αναρωτιέστε πως θα προστατεύσετε τα μαλλιά από τη φθορά της θερμότητας, την αφυδάτωση και τη θαμπάδα. Ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρήσετε τα μαλλιά ασφαλή είναι ένα προστατευτικό σπρέι θερμότητας – ένα προϊόν ικανό να προστατέψει τα μαλλιά από τη θερμότητα των εργαλείων styling. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σας παραμένουν όμορφα και υγιή, παρά τη χρήση θερμότητας καθημερινά. Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη λίστα με τα καλύτερα σπρέι της αγοράς σήμερα, με τις περισσότερες πωλήσεις και κορυφαίες βαθμολογίες από τους χρήστες. Ποιο σπρέι προστασίας θερμότητας θα προτιμήσετε;

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Σπρέι Προστασίας Θερμότητας για τα Μαλλιά

 Nanoil Heat Protectant Spray

No 1. Nanoil Heat Protectant Spray

ΜΕΓΕΘΟΣ: 6,76 fl. oz / 200 ml

Είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα μαλλιών που έχουν σχεδιαστεί για προστασία θερμότητας. Όχι μόνο προστατεύει τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες από το πιστολάκι ή την ισιωτική, αλλά προστατεύει και από την υπεριώδη ακτινοβολία και το ξηρό αέρα. Οι πρωτεΐνες μεταξιού του Nanoil Heat Protectant Spray προωθεί την καλύτερη όψη των μαλλιών, είναι πιο λεία, πιο λαμπερά και απαλά. Και το καλύτερο για το σπρέι προστασίας θερμότητας είναι ότι προσφέρει όλα αυτά τα οφέλη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, αυτό το σπρέι προστασίας της Nanoil διαχειρίζεται αποδεδειγμένα και τα πιο ατίθασα μαλλιά. Γιατί αξίζει; Εκτός από την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά φόρμουλα, προστατεύει από 220 βαθμούς Κελσίου. Αξιοθαύμαστο; Μεταβείτε στο nanoil.gr για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε την πλήρη λίστα των συστατικών.

No 2. Kevin Murphy Ever Smooth, Heat Activated Style Extender

ΜΕΓΕΘΟΣ: 5,07 fl. oz / 150 ml

Υπάρχουν πολλοί λάτρεις της Kevin Murphy που δε τρομάζουν με την υψηλή τιμή που πρέπει να πληρώσει κανείς για τα προϊόντα τους. Η δημοτικότητα της Kevin Murphy δεν μας εκπλήσσει – τα επαγγελματικά προϊόντα τους χρησιμοποιούνται σε κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που υπάρχουν εκεί έξω φθηνότερα καλλυντικά που προσφέρουν παρόμοια αποτελέσματα, η Kevin Murphy εξακολουθεί να είναι μια κορυφαία εταιρία καλλυντικών και κυκλοφορεί προϊόντα που λειτουργούν τέλεια. Το ίδιο ισχύει και για το Heat Activated Style Extender.

Αυτό το σπρέι προστασίας θερμότητας είναι ένα υπέροχο προϊόν που προστατεύει τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες. Και αν ταλαιπωρείστε με φριζάρισμα και στατικότητα, το Kevin Murphy Ever Smooth θα είναι σύμμαχός σας. Προωθεί επίσης και την απαλότητα και την λάμψη! Τελευταίο και πολύ σημαντικό, η φόρμουλα είναι πλούσια σε συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως φλοιός ξύλου, εκχυλίσματα μπλε κυπαρισσιού και λευκού κυπαρισσιού.

No 3. Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

ΜΕΓΕΘΟΣ: 2,02 fl. oz / 60 ml, 8,45 fl. oz / 250 ml

Διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, το σπρέι θερμικής προστασίας Bumble and Bumble παρέχει στα μαλλιά τέσσερα συστατικά: προστασία UV, απαλότητα, λάμψη και προστασία από τη θερμότητα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μικρότερο μέγεθος και σας προτείνουμε να το κάνετε. Αυτό το προϊόν με το τέλειο άρωμα βαραίνει ορισμένους τύπους μαλλιών, ειδικά το χαμηλό πορώδες, η χοντρή τρίχα ή τα λιπαρά μαλλιά.

Μόλις επιβεβαιωθείτε ότι το Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil είναι τέλειο για τα μαλλιά σας, θα το λατρέψετε γιατί μετατρέπει τα ξηρά μαλλιά σε ενυδατωμένα. Και αυτός ο τύπος μαλλιών έχει ανάγκη την προστασία περισσότερο. Το αποτέλεσμα οφείλεται στο μείγμα 6 λαδιών που επανορθώνει τα φθαρμένα μαλλιά και παρέχει προστασία θερμότητας. Το σπρέι είναι αρκετά αποτελεσματικό και αυτό είναι πλεονέκτημα, δεδομένης της υψηλής τιμής του. Το άρωμα του είναι ένα ακόμα θετικό που πρέπει να αναφέρουμε.

No 4. OUAI Heat Protection Spray

ΜΕΓΕΘΟΣ: 4,04 fl. oz / 126 γρ.

Τα φυσικά λάδια ήταν αυτά που έκαναν την εταιρία OUAI γνωστή παγκοσμίως. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα σπρέι προστασίας θερμότητας, το οποίο είναι εξίσου δημοφιλές και αγαπητό από αυτούς που χρησιμοποιούν OUAI. Μία συσκευασία δυστυχώς δε διαρκεί πολύ, αλλά τα αποτελέσματα είναι πραγματικά μοναδικά. Το OUAI Heat Protection Spray εφαρμόζεται εύκολα στα μαλλιά, δε βαραίνει με την προστατευτική στρώση και παράλληλα δεν επιτρέπει στη θερμότητα να αφυδατώσει την τρίχα.

Επιπλέον αυτό το σπρέι δεν αφήνει λεκέδες στα μαλλιά. Σας χαρίζει λεία, λαμπερά και δυνατά μαλλιά. Το αποτέλεσμα οφείλεται στα ειδικά θερμικά πολυμερή που προστατεύουν τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες και παράλληλα παγιδεύουν το νερό στο εσωτερικό. Το OUAI Heat Protection Spray είναι κατάλληλο και για πολύ ευαίσθητα, λεπτά και λιπαρά μαλλιά.