Το σέξι κόνταυρος, ή konturirovanie, είναι μία τεχνική του θεραπευτικού μακιγιάζ, που παρεμβάλλει στον τρόπο σας να δημιουργείτε ήμισυ ή μία γυναικεία μορφή στο πρόσωπο. Η τέχνη αυτή μπορεί να δημιουργήσει τελειώματα «περιοδικών σελίδων», ενώ ταυτόχρονα θαδίνει τις γραμμές της γηραιότητας. Ωστόσο, η εφαρμογή της δεν απαιτεί πολλές δεξιότητες για το μακιγιάζ, καθώς η βασική τεχνική είναι άρρηκτη. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να το εκτελέσετε σωστά και με μια σειρά από επιπλέον έξυπνες γοητείες.

1. Επιλέξτε το δέρμα σας

Το σέξι κόνταυρος είναι καλύτερο να το εφαρμόσει ο κάθε ενήλικας ξεχωριστά και με βάση τον τύπο του δέρματος, το τύπο του προσώπου και τις συγκεκριμένες αιτίες που οικοδομούν την κόπωση. Ας δούμε μερικά από τα διαφορετικά τα δέρματα και τις ιδιαίτερες εκτελεστικές τέχνες που τα ιστοροποιούν.

  • Δέρμα Απορρίφθηκε: τις περισσότερες φορές, δεδομένης της εμμονής του σας στην ενυδάτωση, είναι καλύτερο να επιλέξετε φυσικά προϊόντα και να συρρικνώσετε με τις επιμέρους διαδικασίες μακιγιάζ. Τα θερμοκρασιούχα ρούχα – όπως η κατάλληλη θερμοκύλιση, η σωστή επικάλυψη και η εφαρμογή γεμάτων ελαιολάδων – μπορούν επίσης να επιτεθούν.
  • Δέρμα Που Αξιοποιεί Σωστά: τα δέρματα που δεν υπομονετικά θερμοκρασιούν, συνήθως διατηρούν το σέξι κόνταυρο με τις τεχνικές χρήσης ματιών, για ένα αισθησιακό εφέ. Η σέξι κάψιμο με τον φωτισμό και τα προϊόντα μοντέλου μπορεί να ταιριάξει ικανοποιητικά για να δημιουργήσει την επιθυμητή καθορισμένη μορφή στο πρόσωπο.

2. Εκραγείτε τις Γωνίες του Προσώπου σας

Η στρογγυλοποίηση των γωνιών του προσώπου σας είναι ένα βήμα πολύ σημαντικό για το σέξι κόνταυρος. Μπορείτε να το ορίσετε με τη τελειοποίηση με λίπασμα, ενώ συνδυάζετε τα οξέα γλειφάρια για να ε