Η ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής θεραπεία στα σαλόνια ομορφιάς. Ακόμη και τα κορίτσια με πολύ κοντές βλεφαρίδες μπορούν να απολαύσουν την ανόρθωση και καμπύλωση των βλεφαρίδων χάρη σε διαδικασία που δεν απαιτεί τίποτα άλλο από τη χρήση κατάλληλων συνθέσεων. Τι είναι η ανόρθωση βλεφαρίδων, πόσο διαρκεί η διαδικασία πλαστικοποίησης βλεφαρίδων και είναι δυνατόν να γίνει ανόρθωση βλεφαρίδων στο σπίτι; Παρακάτω θα βρείτε σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων που το καθιστούν δυνατό.

Τι είναι η ανόρθωση βλεφαρίδων και αξίζει να την κάνετε στο σπίτι;

Τι είναι η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων; Τι περιλαμβάνει η θεραπεία; Ο βασικός σκοπός της διαδικασίας είναι η επανόρθωση και θρέψη των βλεφαρίδων. Γενικά η πλαστικοποίηση γίνεται μαζί με την ανόρθωση των βλεφαρίδων. Η τελευταία είναι η μέθοδος που περιλαμβάνει ανόρθωση βλεφαρίδων. Επειδή γίνεται με την αλλαγή των δεσμών κερατίνης στο εσωτερικό της τρίχας, το αποτέλεσμα διαρκεί ακόμη και έως και 8 εβδομάδες.

Παρόλο που η ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων δεν είναι επεμβατική, συνιστάται να την κάνετε σε αξιόπιστα ινστιτούτα αισθητικής. Ταυτόχρονα, αποδεικνύεται ότι μπορούμε να κάνουμε τη θεραπεία στο σπίτι χωρίς ανησυχία. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα επαγγελματικό σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων που εγγυάται αποτελέσματα σε επίπεδο σαλονιού ομορφιάς.

Όταν αγοράζετε ένα σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι περιέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα, ράβδους σιλικόνης και απλικατέρ, ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον αντικείμενα. Ευτυχώς, όλο και περισσότερες μάρκες καλλυντικών προσφέρουν επιλογές όλα-σε-ένα και θα συναντήσετε πολλά DIY σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων που τα έχουν όλα.

Το τι υπάρχει μέσα στο σετ έχει σημασία τόσο για την αποτελεσματικότητα των συνθέσεων που περιλαμβάνονται όσο και για το αν είναι ασφαλή για την περιοχή των ματιών. Επίσης, ιδανικά ένα σετ θα πρέπει να μας επιτρέπει να κάνουμε μερικές πλαστικοποιήσεις ώστε να μην χρειάζεται να το ξανααγοράζουμε πολύ συχνά. Παρακάτω θα βρείτε μια κατάταξη με τα πιο δημοφιλή σετ για ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι. Τα περισσότερα από αυτά χρησιμοποιούνται και από επαγγελματίες.

Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων – Κατάταξη των πιο δημοφιλών σετ

Για να αποκτήσετε εντυπωσιακή εμφάνιση βλεφαρίδων χωρίς ραντεβού στο σαλόνι ομορφιάς, πρέπει πρώτα να βρείτε ένα σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων. Η κατάταξη των κορυφαίων σετ σίγουρα θα βοηθήσει κάθε γυναίκα να κάνει τη σωστή επιλογή. Η λίστα παρουσιάζει τα περιεχόμενα ενός συγκεκριμένου σετ, την αποτελεσματικότητά του και το χρόνο που διαρκεί το εφέ ανόρθωσης των βλεφαρίδων.

1. Eyelash Lift and Lamination Set – Lash Lift Kit της Nanolash

nanolash lash lift kit

Το Lash Lift Kit είναι ένα DIY σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων από τη Nanolash. Η μάρκα βοηθά τις γυναίκες να αποκτήσουν ένα όμορφο και υγιές πλαίσιο ματιών μέσω της ενυδάτωσης των βλεφαρίδων και δίνοντάς τους το καλύτερο σχήμα. Γιατί αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων; Διαχωρίζει με ακρίβεια και θρέφει τις βλεφαρίδες για να φαίνονται ολοκαίνουργιες. Η ίδια η εφαρμογή είναι πολύ απλή.

Η Nanolash μας παρέχει όλα όσα είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της θεραπείας στο σπίτι, δηλαδή φόρμουλες και αξεσουάρ. Το σετ περιλαμβάνει μια κόλλα βλεφαρίδων, 10 φακελάκια διαλύματος ενεργοποίησης, 10 φακελάκια διαλύματος εξουδετέρωσης, 10 φακελάκια ενισχυτικού κερατίνης, 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης (μπορείτε να τις κόψετε για να σας ταιριάζουν καλύτερα) και 3 βουρτσάκια βλεφαρίδων για να ανασηκώσετε απαλά τις βλεφαρίδες. Τα αξεσουάρ είναι επαναχρησιμοποιούμενα, ενώ το σετ επαρκεί για 10 θεραπείες ανόρθωσης βλεφαρίδων.

Μετά τη χρήση του Lash Lift Kit της Nanolash θα δείτε αμέσως πιο μακριές βλεφαρίδες, τις βλεφαρίδες να καμπυλώνουν και να ανασηκώνονται και θα απολαύσετε το αποτέλεσμα για έως και 8 εβδομάδες! Αυτό είναι δυνατό χάρη στην υδρολυμένη κερατίνη, τη λανολίνη και άλλα ενεργά συστατικά. Αυτό που είναι σημαντικό, το σετ δεν είναι κατάλληλο μόνο για ανόρθωση βλεφαρίδων στο σπίτι – μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής.

2. Elleebana Lash Lift – σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων βασικού εξοπλισμού

Με αυτό το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων, μπορούμε να κάνουμε ακόμη και 60 θεραπείες, γεγονός που το καθιστά μια καλή επιλογή για επαγγελματικά σαλόνια ομορφιάς. Ένας τέτοιος αριθμός είναι εφικτός μόνο όταν εκτελούνται ανορθώσεις βλεφαρίδων η μια μετά την άλλη. Με άλλα λόγια, το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων Elleebana δεν θα σας κρατήσει τόσο πολύ όταν το χρησιμοποιείτε στο σπίτι. Είναι αρκετό για 15 DIY θεραπείες ανόρθωσης βλεφαρίδων.

Για ένα DIY σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων είναι αρκετά ακριβό, σε σύγκριση με άλλα σετ της αγοράς. Αυτό το καθιστά μια πιο δημοφιλή επιλογή μεταξύ των αισθητικών βλεφαρίδων.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε με αυτό, περιλαμβάνουν σημαντικά καμπυλωτές βλεφαρίδες, ακόμα κι αν οι βλεφαρίδες σας είναι κοντές. Αυτό που διακρίνει το σετ είναι ότι όλα τα στοιχεία του μπορούν να αγοραστούν και χωριστά – αν σας τελειώσει μόνο ο ενεργοποιητής ή ο εξουδετερωτής, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε μόνο ένα προϊόν.

Εκτός από τα προαναφερθέντα καλλυντικά, το σετ περιλαμβάνει επίσης: κόλλα με πινέλο, ράβδους σιλικόνης, μεταλλικό απλικατέρ, αφρό αφαίρεσης, καθώς και βουρτσάκι και οδηγίες χρήσης. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού του σετ είναι ότι επιτρέπει την πολύ γρήγορη εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, η πλαστικοποίηση διαρκεί μόνο 20 λεπτά, ενώ κανονικά διαρκεί περίπου μία ώρα.

3. RefectoCil Eyelash Lift – ένα σετ για ανόρθωση βλεφαρίδων που διαρκεί

Εξαιρετικά γρήγορη πλαστικοποίηση βλεφαρίδων; Το σετ RefectoCil Eyelash Lift την κάνει δυνατή. Όπως και το προηγούμενο σετ, σας επιτρέπει να εκτελέσετε τη θεραπεία σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα χάρη στην ειδική φόρμουλα Lashperm και εξουδετερωτή, που προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε μόλις 13 λεπτά. Περιέχουν κολλαγόνο και κυστεΐνη.

Εκτός από τα εν λόγω προϊόντα, το σετ της RefectoCil περιλαμβάνει 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης (S, M και L), ένα μπουκάλι κόλλα με νέα φόρμουλα, ένα ανορθωτικό βλεφαρίδων, καθώς και δύο μίνι μπολ καλλυντικών και δύο βουρτσάκια. Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε μια κομψή τσάντα μακιγιάζ για εύκολη αποθήκευση. Αυτό το σετ διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σας επιτρέπει να εκτελέσετε έως και 36 θεραπείες.

Πολλές γυναίκες θεωρούν πλεονέκτημα ότι οι ράβδοι πλαστικοποίησης βλεφαρίδων που παρέχονται με το σετ μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και εκατό φορές. Αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες αισθητικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν το σετ για να πραγματοποιήσουν ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων για τους πελάτες τους.

Η χρήση του RefectoCil Eyelash Lift σας δίνει την ευκαιρία να επιτύχετε αισθητά μεγαλύτερες και πυκνότερες βλεφαρίδες. Με σωστή εφαρμογή, οι βλεφαρίδες θα ανασηκωθούν τέλεια από τις ρίζες.

4. Fleeky Lashlift Kit

Το σετ βασικού εξοπλισμού Fleeky Lashlift Kit θα λειτουργήσει καλά για την εκτέλεση ανόρθωσης βλεφαρίδων στο σπίτι. Περιέχει δύο φακελάκια φόρμουλας Lash Lift, ένα ζευγάρι ράβδων σιλικόνης σε μέγεθος S και ένα ζευγάρι ράβδων σιλικόνης σε μέγεθος M. Κάθε φακελάκι περιέχει αρκετό προϊόν για 2 εφαρμογές και πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 24 ωρών από το άνοιγμα. Συμπληρωματικά, το σετ περιλαμβάνει κόλλα, δύο βουρτσάκια για βλεφαρίδες, τέσσερις επιλογές εφαρμογής και δύο χτένες.

Το Fleeky Lashlift Kit είναι ένα πλήρες προϊόν που σας επιτρέπει να κάνετε την πλαστικοποίηση και να απολαύσετε το αποτέλεσμα για περίπου έξι εβδομάδες. Διατίθεται σε σχετικά χαμηλή τιμή, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι διαρκεί μόνο για 2 έως 4 θεραπείες.

Όσο για το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων από τη Fleeky, ένα πλεονέκτημα είναι ότι οι φόρμουλες που περιέχει είναι vegan και επιπλέον, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Δεδομένου ότι υπάρχουν δύο μεγέθη ράβδων σιλικόνης σε αυτό, η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το πόσο μακριές είναι οι βλεφαρίδες σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ράβδοι μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.

Όλο το σετ έρχεται σε ένα όμορφο κουτί, οπότε είναι πολύ κατάλληλο και για δώρο. Αυτό το σετ σας επιτρέπει να δώσετε στον εαυτό σας ή σε κάποιον αγαπημένο σας ένα εντυπωσιακό βλέμμα.

5. Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων Thuya

Ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων με αποτελέσματα έως και 8 εβδομάδες; Αυτό είναι δυνατό χρησιμοποιώντας το σετ της Thuya. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτό σας επιτρέπουν να ανορθώσετε τις βλεφαρίδες σας στο σπίτι και το αποτέλεσμα διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα, οι βλεφαρίδες είναι πολύ πιο καμπυλωτές και φαίνονται πιο σκούρες.

Το σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της Thuya περιλαμβάνει τρία προϊόντα – μόνιμο τζελ, ουδετεροποιητή και κόλλα – όλα χωρητικότητας 15 ml. Επιπλέον, το σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της Thuya περιλαμβάνει ράβδους σιλικόνης και ξύλινη λαβή. Οι ράβδοι διατίθενται σε μεγέθη S έως L, ενώ το βασικό σετ περιλαμβάνει τις ράβδους μεγέθους M.

Το πλεονέκτημα του σετ είναι ότι σας επιτρέπει να καμπυλώσετε τις βλεφαρίδες σας, αλλά και να ισιώσετε ακόμα και τα πιο ατίθασα φρύδια. Έτσι, μπορείτε να πείτε ότι αυτό είναι ένα προϊόν 2 σε 1. Όλα χάρη στο τζελ που περιέχει θειογλυκολικό οξύ. Είναι μια ουσία που διαλύει τον δεσμό της κερατίνης στα μαλλιά (με ασφαλή τρόπο φυσικά), ώστε να τους δώσετε το επιθυμητό σχήμα.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Αυτό το σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων θα λειτουργήσει καλά για όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν στο σπίτι και αυτή θα είναι η πρώτη φορά, καθώς και για επαγγελματίες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει πολλές από αυτές τις θεραπείες. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για αυτήν την εργασία.

Εκτός από τα ειδικά προϊόντα για τη δημιουργία του συγκεκριμένου σχήματος βλεφαρίδων, το MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit περιλαμβάνει ράβδους μάσκαρα, ειδικά πινέλα πλαστικοποίησης, λαβή ανόρθωσης και ράβδους σιλικόνης. Περιλαμβάνονται επίσης επιθέματα ματιών.

Μετά την πλαστικοποίηση με το σετ της Miya, οι βλεφαρίδες ανορθώνονται όμορφα, καθιστώντας περιττή τη χρήση ψαλιδιού για βλεφαρίδες. Οι φόρμουλες που περιλαμβάνονται στο σετ είναι πλούσιες σε κερατίνη, η οποία βοηθά στη θρέψη και την ενίσχυση των βλεφαρίδων διατηρώντας παράλληλα μια φυσική όψη. Ωστόσο, τα αποτελέσματα γενικά διαρκούν μόνο έως και 6 εβδομάδες.

7. Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων και πλαστικοποίησης φρυδιών Protein Reconstruction System Zola

Ένα σετ για πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι δεν χρειάζεται να μοιάζει καθόλου με αυτά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες τεχνίτες βλεφαρίδων. Ορισμένες μάρκες γνωρίζουν ότι υπάρχουν γυναίκες που ενδιαφέρονται για την ευκολότερη δυνατή εφαρμογή προϊόντων πλαστικοποίησης. Η Zola είναι ένα παράδειγμα.

Το Brow&Lash Protein Reconstruction System αποτελείται από μόλις τρία προϊόντα. Έρχονται σε βολικά μπουκάλια. Κάθε ένα από αυτά επισημαίνεται επιπλέον με το όνομα και τον αριθμό της φόρμουλας, έτσι ώστε ο χρήστης να μην μπερδεύεται σχετικά με τη σειρά που θα τα εφαρμόσει. Το βήμα 1 είναι το Protein Strong Lifting, το βήμα 2 είναι το Protein Fixer, ενώ το βήμα 3 είναι το Protein Care.

Με αυτό το σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων, η θεραπεία πραγματοποιείται διαφορετικά από τον τυπικό τρόπο. Εδώ, οι ράβδοι σιλικόνης δεν είναι κολλημένες στα βλέφαρα. Τα προϊόντα εφαρμόζονται με παρόμοιο τρόπο με το primer ή τη μάσκαρα, χρησιμοποιώντας ένα στρογγυλό βουρτσάκι. Όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων που γίνεται με το σετ είναι σε θέση να παρέχει ορατά και διαρκή αποτελέσματα.

Η ετυμηγορία: σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων στο σπίτι

Η κατάταξή μας συγκέντρωσε τα κορυφαία σε πωλήσεις, τα πιο δημοφιλή και κορυφαία σε αξιολογήσεις σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Κατά τη δημιουργία αυτής της λίστας, οι ειδικοί μας αξιολόγησαν εκατοντάδες κριτικές και αξιολογήσεις πελατών για να περιορίσουν τα καλύτερα σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων για ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων.

Είτε είστε νέοι στην ανόρθωση βλεφαρίδων είτε είναι μία από τις κορυφαίες θεραπείες σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε το καλύτερο σετ που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.