Το foundation Éclat Matissime από την Givenchy είναι αρκετά καλό για όσους αναζητούν ματ αποτελέσμα στην επιδερμίδα τους. Γενικά, το προϊόν χαρακτηρίζεται από μία αμιγή φόρμουλα, η οποία κάνει το καλλυντικό να μην προκαλεί αφυδάτωση, ενώ την ίδια στιγμή μειώνει αισθητά την παραγωγή σμήγματος. Το ματ αποτέλεσμα διαρκεί πολύ και η επιδερμίδα αποκτά μία λίγο πιο λαμπερή όψη. Επιπλέον, το foundation αποτελείται από ψευδάργυρο, ο οποίος φροντίζει το δέρμα του προσώπου και καταπολεμά την εμφάνιση ακμής. Το Éclat Matissime αποτελείται επίσης από τζίντζερ και κανέλα, υλικά που έχουν την ικανότητα να μικραίνουν τους πόρους και να ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, το καλλυντικό αυτό της Givenchy έχει αντιηλιακό φίλτρο SPF 20, που προστατεύει το δέρμα του προσώπου μας από ρυτίδες και αποχρωματισμούς που δημιουργούνται λόγω του ήλιου.

eclat-matissime0

Στο φαρμακείο, το Éclat Matissime είναι διαθέσιμο σε οχτώ αποχρώσεις: Πορσελάνη, Κοχύλι, Άμμος, Μπεζ, Μέλι, Χρυσός, Τζίντζερ και Κεχριμπάρι. Όπως βλέπετε, υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις με τις οποίες μπορείτε να ταιριάξετε τον τόνο του δέρματός σας. Αμέσως μετά την εφαρμογή, το foundation προσαρμόζεται στο χρώμα της επιδερμίδας και καταφέρνει να μην αφήνει ούτε μπαλώματα αλλά ούτε και μουτζούρες ή λεκέδες. Όσον αφορά την δύναμη του προϊόντος στην κάλυψη των ατελειών, αντιμετωπίζει θετικά τους αποχρωματισμούς εάν και τα μαύρα σημάδια μπορεί να παραμείνουν ορατά. Το τελικό αποτέλεσμα που έχει το Éclat Matissime σας προσφέρει μία φυσική και ματ όψη.

Το πακέτο συσκευασίας του foundation της Givenchy είναι αρκετά καινοτόμο. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε μία μαύρη θήκη. Το επάνω πλαστικό μέρος της αφαιρείτε ώστε να φτάσετε το μπουκαλάκι που περιέχει την αντλία. Επίσης, το προϊόν έχει χωρητικότητα 30 ml. Παρά την υγρή του σύσταση, είναι εύκολο να το απλώσετε σε όλο το πρόσωπό σας είτε με ένα σφουγγαράκι είτε με ένα πινέλο για make-up. Ένα άλλο πλεονέκτημα του foundation της Givenchy είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις εποχές. Εκπληρώνει τον σκοπό του τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα.eclat-matissime

Η εταιρεία σας προτείνει επίσης την αγορά των συμπληρωματικών προϊόντων της Givenchy. Σίγουρα, χάρη στα επιπλέον καλλυντικά το make-up μας θα είναι ακόμα πιο όμορφο. Τα προϊόντα αυτά συμπεριλαμβάνουν, για παράδειγμα, μία ματ compact πούδρα, ένα concealer για λάμψη και μία συμπιεσμένη πούδρα που είναι διαθέσιμη σε τέσσερις αποχρώσεις.