Το Hydrabrasion είναι μια πρόταση μασάζ που ρυθμίζει έναν ειδικά σχεδιασμένο νερό από μια διάταξη δεντροσκελισμένων σμηγμάτων, διαλεγμένων από τον επαγγελματία, για να γραμμάρεψει σιλουετές και να αποφεύγει τις ρυπαρές επιδράσεις της συσσωρευμένης εκχύλισης. Ακόμα λεγόμενο «hydrodermabrasion» ή «προστασία με το νερό», αυτή η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιδερμίδα είτε για να εξαλείψει την επιδερμίδα ή για να διεγερθεί συγκεκριμένη θεραπεία.

Η Hydrabrasion είναι μια ιδιαίτερη μορφή της μικροδερμαβρασίας, στην οποία συνδυάζονται ιατρικοί Ρουτίνες και διεγερτικές θεραπείες. Η επιδερμική επιδερμίδα είναι το επίπεδο δέρμα το οποίο έχει συγκεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία με μια ειδική σειρά ρουτίνας. Η ρουτίνα χρησιμοποιεί ιατρικά δομημένη νερό με μικρά σμήγματα για να μασάρει την επιδερμίδα ενώ χρησιμοποιεί συγκεκριμένη ένταση διεγερτικών. Η ρουτίνα χρησιμοποιείται για να μειώσει τα ξηρά ή τα βρώμικα δέρμα, εκκαθαρίζοντας το δέρμα από επιδερμικές επιδερμικές επιδερμίδες, για να δυναμώσει, για να καθαρίσει και για να φτιάξει την επιδερμίδα.

Η Υδρομικροδερμαβρασία ταιριάζει σε πoλλές επιδερμικές ειδικότητες, όπως η περιστασιακή καθαριότητα, η λεπτική επιδερμίδα, η τοποθέτηση θεραπείας με απαλαμπόκρυο ή οι επιδερμικές σπάνια επιδημίες. Με την χρήση της ρουτίνας Hydrabrasion, μπορούν να μειωθούν τα αρθριτιδικά κινήματα, η επιδερμική επιφανεια να ξεγελαστεί, να ελαχιστοποιηθούν τις φωτιές, να καταρρευστούν οι επιδερμικοί σημάδες, να σκληρανεί η επιδερμίδα, οι επιδερμικές επιδερμικές επιδημίες να εξαλειφθούν, η μείωση των λιπαρών και οι ρυτίνες να γίνουν μικρότερες. Επιπλέον, η Hydrabrasion μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας σε θεραπείες διεγερτικής μόνωσης, όπως η τοποθέτηση ρινοπλαστικής