Η Clinique προσφέρει ένα νέο και μοναδικό διαφημιστικό σας προϊόν – το Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15.Το προϊόν αυτό διαθέτει πανευρωπαϊκό προστασία κατά της ήλιου, ενώ διατηρεί τα ρινικά σφιχτά και μεαλανικά τους. Όπως δηλώνει η Clinique, η τεχνολογία ολομάλλους ανανεούς το δέρμα. Μάλιστα, μπορεί να μειώσει, ή ακόμα και να διαγράψει την μία-δυοημερή φρύδια.

Το Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 διαθέτει μια μοναδική μίγμα φυσικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένου του Hyaluronic acid, μιας φυσιολογικής τσέπης που διατηρεί το νερό σε μαλακή μορφή και εφαρμόζεται εύκολα. Επίσης, η μίγμα αυτή διαθέτει ειδικές αστικές ουσίες, όπως το σπανιέμα, μια ουσία βελούδινης ουσίας που δρα σαν μοναδικό πρόσθετο καταπραϋντικό, καθώς και το Mineralite™, μια συνδυασμένη μορφή κρύσταλλου σιλικόνης, ιχνοστοιχειών με την επιδερμίδα και αστικό φήμισμα.

Όπως δηλώνει η Clinique, τα συστατικά του Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 είναι μοναδικά και επικίνδυνα. Το Hyaluronic acid ταιριάζει με τον ισχυρό, ευαισθησιακό εξωτερικό επιπέδο του δέρματος για να το λιώσει. Η τεχνολογία της Mineralite™ υποστηρίζει το δέρμα καραμελώνοντας μικρά ιχνοστοιχεια και το φήμισμα που σχηματίζουν οι οξειδωτές γκάζι και τα σπανιέματα είναι ηλεκτρικής φύσεως ώστε να μπορέσει να απορροφή�•ει τον υπερβολικό λιπαρότητα και να διατηρεί τα δέρματα μαλακά και ελαστικά.

Το Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει μία εντελώς διαφορετική διαδικασία καλλυντικής. H τεχνολογία της Clinical-Strength™ διαθέτει μια λιγότερο καταναλωμένη αναγωγή ρυτίδων και δερματοεπιδερμών καθώς και μια σταθερή, ετοιμή-για-φωτισμένη επιδερμίδα. Η ιδιότητα αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ένα δέρμα μεγαλύτερης αντοχής, από την προελευση. Επίσης, το προϊόν σηματοδοτεί ένα λεπτό, αναζευγμένο τηλεγραφικό φως, που διατηρεί μια διαρκή, ενυδατική επιδερμίδα.

Το Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 διαθέτει μια μοναδική μίγμα συστατικών, συμπεριλ