Η ρετινόλη δεν χρησιμοποιείται μόνο από τις ώριμες γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Αυτό το συστατικό περιποίησης είναι μια επένδυση για δέρμα δίχως ατέλειες. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας αψεγάδιαστο, περιποιηθείτε το με ένα από τα καλύτερα σέρουμ βιταμίνης Α!

Το καλύτερο σέρουμ ρετινόλης

Αναμφίβολα, η επιλογή των προϊόντων με ρετινόλη είναι δύσκολη. Έχουν διαφορετικά συστατικά και αποτελέσματα, ενώ μπορεί να διαφέρουν και οι μορφές της ρετινόλης που περιλαμβάνονται. Τα καλλυντικά περιέχουν αγνή ρετινόλη, παράγωγά της π.χ. εξαιρετικά αποτελεσματικό Ρετινυλο-Παλμιτικό, καθώς και συνθετικές ουσίες: Ρετινυλο-Οξεικό και Ρετιναλδεΰδη. Όταν επιλέγετε ένα σέρουμ προσώπου με βάση τη ρετινόλη, βεβαιωθείτε ότι περιέχει την καλύτερη εκδοχή της π.χ. Ρετινυλο-παλμιτικό. Είστε μόλις στα μισά προς την επιτυχία. Σίγουρα οι παρακάτω αξιολογήσεις με τα καλύτερα σέρουμ ρετινόλης θα σας βοηθήσουν.

ΤΟΠ 5 Σέρουμ με Ρετινόλη σύμφωνα με Αξιολογήσεις

1. Nanoil Σέρουμ Προσώπου με Ρετινολή, 50 ml

Καλύτερο για: ηλικίες 20, 30, 40, 50

το καλύτερο σέρουμ προσώπου Nanoil

Σέρουμ Nanoil με Ρετινόλη, αποτελέσματα

★ Σβήνει ακόμα και τις βαθιές ρυτίδες.
★ Συσφίγγει το δέρμα και προσφέρει φυσικό λίφτινγκ.
★ Σας χαρίζει απαλό, ξεκούραστο δέρμα.
★ Εξαφανίζει την ακμή και τους αποχρωματισμούς.
★ Περιέχει την καλύτερη ρετινόλη.
★ Περιέχει εκχύλισμα Πουναρνάβας: μια ισχυρή αντιγηραντική ουσία.
★ Διατίθεται σε γυάλινο μπουκαλάκι, φιλικό προς το περιβάλλον.

Σέρουμ Προσώπου Nanoil με Ρετινόλη σε σχόλια και αξιολογήσεις

Το Σέρουμ Nanoil με Ρετινόλη δέχεται τα καλύτερα σχόλια από χιλιάδες ευχαριστημένους χρήστες που θέλουν να δημοσιεύσουν τις αξιολογήσεις τους, με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που βιώνουν. Επιλέγοντάς το, θα απολαύσετε την καλύτερη ρετινόλη, σταθερή και αποτελεσματική, καθώς δεν είναι οξειδωμένη, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δύναμή της, για να βελτιώσετε το δέρμα σας και να του χαρίσετε νεανικότητα. Η βιταμίνη Α σε αυτό το σέρουμ συνδυάζεται με εκχύλισμα ρίζας Πουναρνάβας, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αναζωογονητικό ελιξίριο.

Το σέρουμ είναι ελαφρύ, απορροφάται εύκολα και λειτουργεί μέσα στο δέρμα, ενεργοποιώντας την ανανέωση των κυττάρων, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικό στους επιβλαβείς παράγοντες. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ρυτίδες και ατέλειες τέλος, αναζωογόνηση, λείο δέρμα.

2. SESDERMA Reti Age Σέρουμ, 30 ml

Καλύτερο για: ηλικίες 20, 30, 40, 50

Sesderma Σέρουμ με Ρετινόλη, αποτελέσματα

★ Έχει αντιγηραντική δράση.
★ Καταπολεμά τα σκούρα σημάδια.
★ Ενισχύει την ελαστικότητα και τη ζωντάνια του δέρματος.
★ Αποτρέπει τη ξηροδερμία.

Σέρουμ Sesderma με Ρετινόλη σε σχόλια και αξιολογήσεις

Σταθερή μορφή ρετινόλης, εκχύλισμα γκίνγκο, πρωτεΐνες, μιμητικά πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ – αρκετά συστατικά με θετική επίδραση στο δέρμα.

Σε σύγκριση με άλλα σέρουμ, αυτό δεν περιέχει πολλή ρετινόλη, ενώ η τιμή του είναι πολύ υψηλή για ένα προϊόν που περιέχει αλκοόλες και PEGs. Ωστόσο, το σέρουμ Sesderma έχει αρκετά καλά αποτελέσματα, ιδιαίτερα κατά της γήρανσης του δέρματος και των βαθιών ρυτίδων.

3. LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk, 30 ml

Καλύτερο για: ηλικίες 20, 30, 40, 50

LIQ CR Σέρουμ Ρετινόλης, αποτελέσματα

★ Έχει αντιγηραντική δράση.
★ Μειώνει τα σημάδια.
★ Συσφίγγει το δέρμα και χαρίζει ελαστικότητα.

Το LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk σε σχόλια και αξιολογήσεις

Αυτό το βραδινό σέρουμ περιέχει μια μικρή ποσότητα ρετινόλης και διατίθεται σε μπουκαλάκι των 30 ml. Είναι μια καλή επιλογή εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ρετινόλη και θέλετε το δέρμα να συνηθίσει το νέο συστατικό, για να ξεφορτωθείτε τις λεπτές ρυτίδες. Το σέρουμ LIQ CR βοηθά στην απομάκρυνση των ατελειών και των αποχρωματισμών.

Περιλαμβάνει αγνή ρετινόλη που αναζωογονεί την επιδερμίδα και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου. Το σέρουμ περιέχει γαλακτοβιονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Λαμβάνει θετικές κριτικές, αλλά έχει χαρακτηριστεί ως φαγεσωρογόνος από ορισμένους χρήστες.

4. The Ordinary Granactive Retinoid 2%, 30 ml

Καλύτερο για: ηλικίες 20, 30, 40, 50

The Ordinary Σέρουμ Ρετινόλης, αποτελέσματα

★ Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.
★ Περιέχει εκχυλίσματα φυτών.
★ Έχει αντιβακτηριακή δράση.
★ Φρεσκάρει το πρόσωπο και αναζωογονεί την επιδερμίδα.
★ Μειώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% σε σχόλια και αξιολογήσεις

Το The Ordinary Granactive Retinoid 2% περιέχει δύο μορφές ρετινοειδών. Δυστυχώς είναι και οι δύο συνθετικές. Αυτό το προϊόν οφείλει σίγουρα τη δημοτικότητά του στην καλή τιμή του, αλλά τα αποτελέσματά του δεν είναι εντυπωσιακά, όταν τα συγκρίνουμε με άλλες ρετινόλες.

Αυτό το σέρουμ είναι δημοφιλες, επειδή είναι ήπιο και προσφέρει κατάλληλη καθημερινή περιποίηση. Εκτός από τα συνθετικά ρετινοειδή, περιέχει εκχύλισμα φύλλων πιπεριού και εκχύλισμα δενδρολίβανου. Η συχνή χρήση του σέρουμ εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και έχει αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση.

5. Revolution Skincare 0,5% Retinol Super Serum με Έλαιο Σπόρου Κυνόροδου 

Καλύτερο για: ηλικίες 20, 30, 40, 50

Revolution Skincare Σέρουμ Ρετινόλης, αποτελέσματα

★ Χαρίζει φρεσκάδα και νεανικότητα στο δέρμα.
★ Βοηθά στην ελαχιστοποίηση των λεπτών ρυτίδων.
★ Ενυδατώνει και θρέφει αποτελεσματικά.
★ Είναι ένα βίγκαν σέρουμ και χωρίς άρωμα.

The Revolution Skincare Σέρουμ Ρετινόλης σε σχόλια και αξιολογήσεις

Αυτό το σέρουμ προσφέρει ενυδάτωση και έχει χαμηλή συγκέντρωση ρετινόλης. Το ημιδιαφανές γυάλινο μπουκαλάκι μας κάνει να αμφιβάλλουμε για την αποτελεσματικότητα του σέρουμ (η βιταμίνη Α οξειδώνεται εάν δεν αποθηκεύεται σε σκοτεινό μέρος και χάνει την αποτελεσματικότητά της). Το Revolution Skincare Σέρουμ είναι εμπλουτισμένο με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, το οποίο χαρίζει λάμψη, είναι αντισηπτικό και αναζωογονητικό. Ορισμένοι χρήστες λένε ότι είναι ελαφρώς φαγεσωρογόνο και δεν διαρκεί πολύ. Το προϊόν πρέπει να τοποθετείται βράδυ.