Ποια κοπέλα δεν αγαπά να αλλάζει χρώματα στα νύχια της; Το βερνίκι νυχιών σας δίνει την δυνατότητα να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ και να δώσετε ένα πολύχρωμο touch στα χέρια σας. Είτε αλλάζετε το βερνίκι νυχιών σας καθημερινά, είτε μια φορά την εβδομάδα, η επιλογή του χρώματος είναι εξίσου σημαντική.

Επιλογή του σωστού χρώματος βερνίκι νυχιών

Η επιλογή του σωστού χρώματος βερνίκι νυχιών μπορεί να φανεί δύσκολη λόγω της μεγάλης ποικιλίας χρωμάτων που διατίθενται στην αγορά. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Nail Polish Selection

Ελέγξτε τον τόνο της επιδερμίδας σας

Τα χρώματα που επιλέγετε για το βερνίκι νυχιών σας θα πρέπει να ταιριάζουν ιδανικά με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Οι γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα θα πρέπει να διαλέξουν χρώματα που έχουν ψυχρούς τόνους, ενώ οι γυναίκες με σκούρα επιδερμίδα μπορούν να διαλέξουν χρώματα που έχουν ζεστούς τόνους.

Σκεφτείτε τον συνδυασμό των χρωμάτων στα ρούχα σας

Είναι σημαντικό το χρώμα του βερνίκι νυχιών σου να ταιριάζει με τα ρούχα που φοράς. Αν διαθέτετε μια γκαρνταρόμπα με πλουσιοπάροχα χρώματα, αποφύγετε τα εντυπωσιακά και έντονα χρώματα βερνικίου, προτιμώντας αντί γι’ αυτά τα πιο ουδέτερα.

Διαλέξτε χρώματα που ταιριάζουν με την περίσταση

Διαφορετικές περιστάσεις απαιτούν διαφορετικά χρώματα βερνικίου. Για παράδειγμα, για μια βραδινή έξοδο, είναι πιο κατάλληλα τα φωτεινά και λαμπερά χρώματα, ενώ για τη δουλειά προτιμούνται τα πιο διακριτικά.

Το σωστό βερνίκι νυχιών για κάθε σεζόν

Κάθε σεζόν έχει τα δικά της χρώματα. Στην άνοιξη και το καλοκαίρι προτιμούνται τα φωτεινά και ζωντανά χρώματα, ενώ το φθινόπωρο και τον χειμώνα τα βαριά και σκούρα χρώματα.

Τελικές σκέψεις

Το να επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα για το βερνίκι νυχιών σας μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση πάνω στην εμφάνισή σας. Πάντα να επιλέγετε χρώματα που νιώθετε ότι σας αντιπροσωπεύουν και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας. Να μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να πειραματιστείτε με διάφορα χρώματα.

Γράφτηκε από: Κάποιος συγγραφέας