Αρκετά πρόσφατα, οι σχεδιαστές μόδας έχουν αρχίσει να δημιουργούν την δική τους σειρά καλλυντικών. Έχουμε κατακλυστεί, για παράδειγμα, από αρώματα που φέρουν την υπογραφή ηθοποιών, σαμπουάν που έχουν την έγκριση μοντέλων και τώρα μπορούμε να αγοράσουμε το Luminous Silk Foundation από τον Giorgio Armani. Ας εξετάσουμε λοιπόν λίγο αυτή την καινούργια τάση.

Αρχικά, τι ακριβώς είναι αυτό το Luminous Silk Foundation, που φέρει την υπογραφή του Giorgio Armani; Βασικά, είναι ένα καλλυντικό που έχει ως στόχο να δώσει λάμψη, να εξισορροπήσει και να λειάνει την επιδερμίδα μας. Επιπλέον, εμπεριέχει πολλές ουσίες λάμψης, οι οποίες αντανακλούν το φως, κάνοντας το δέρμα να αστράφτει και να δείχνει πιο όμορφο και υγιές. Χάρη στην ελαφριά του σύσταση, η εφαρμογή του προϊόντος είναι εύκολη και δεν αφήνει μουτζούρες στο πρόσωπο. Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος της ημέρας μπορεί να παρατηρήσετε ότι το foundation μπορεί να έχει σβηστεί λίγο από κάποια μέρη του προσώπου, καθώς επίσης υπάρχει περίπτωση να γίνει είτε πιο σκούρο είτε να αλλάξει χρώμα.

Giorgio Armani 1

Δεύτερον, το Luminous Silk Foundation από τον Giorgio Armani πρέπει να εφαρμόζεται με ένα πινέλο για make up, το οποίο στην πραγματικότητα, επίσης παράγεται από τον ίδιο σχεδιαστή. Γενικά είναι καλό να εφαρμόζετε το foundation με ένα ίσιο και αρκετά μεγάλο πινέλο το οποίο σας διευκολύνει να απλώσετε το προϊόν στο πρόσωπό σας.

Τρίτον, μπορείτε να αγοράσετε το Luminous Silk Foundation σε περισσότερες από 20 αποχρώσεις! Μήπως είναι υπερβολή; Σίγουρα όχι. Όσο πιο πολλές αποχρώσεις υπάρχουν τόσο πιο εύκολο είναι για εσάς να τις ταιριάξετε με τον τόνο του δέρματός σας. Ο Armani λοιπόν μας επιτρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα από μία ποικιλία μπεζ, καφέ, εκρού και πολλών άλλων χρωμάτων. Πως μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη απόχρωση; Συνήθως δοκιμάζουμε το foundation στον καρπό μας. Αυτό είναι μεγάλο λάθος! Εξάλλου, το πρόσωπό μας πρόκειται να καλύψουμε με το προϊόν, όχι τα χέρια μας. Δεδομένου αυτού, πρέπει να ελέγχουμε την απόχρωση στο πηγούνι ή στο σαγόνι.

Giorgio Armani 2Αν και είναι προϊόν ενός διάσημου σχεδιαστή, το μπουκάλι είναι αρκετά συνηθισμένο. Ένα μαύρο καπάκι και μία διάφανη συσκευασία δεν μας εντυπωσιάζουν. Παρ’ όλα αυτά, το μεγάλο πλεονέκτημα του Luminous Silk Foundation είναι ότι έχει αντλία. Με μία και μόνο κίνηση έχουμε ακριβώς όση ποσότητα χρειάζεται για να εφαρμόσουμε μία στρώση. Από την άλλη πλευρά, είναι αδύνατο να φτάσει κάποιος τα υπολείμματα του foundation στον πάτο του μπουκαλιού.