Το Lashcode είναι μια μάσκαρα που αποκαλύπτει μια νέα διάσταση του κλασικού μαύρου χρώματος και εξαιρετική εμφάνιση σε όλες τις γυναίκες. Αυτή είναι μια απίστευτη μάσκαρα που παρέχει τις απεριόριστες δυνατότητες ακριβούς μακιγιάζ και αποτελεσματικής φροντίδας βλεφαρίδων.

Πράγματι, το ιδανικό μακιγιάζ δεν θα είναι πλήρες χωρίς τέλεια καθορισμένες βλεφαρίδες. Αυτό είναι το μακιγιάζ ματιών που χαρίζει στο πρόσωπο πιο λαμπερή εμφάνιση καθώς τονίζει ολόκληρο το make-up. Μια μάσκαρα που δίνει την άμεση δυνατότητα να αναδείξει την ομορφιά της εμφάνισής σας και να διατηρεί αυτό το αποτέλεσμα για πολύ χρόνο είναι το μόνο που χρειάζεστε. Επομένως, η μάσκαρα Lashcode είναι ο καλύτερος φίλος της κάθε γυναίκας. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την επανάσταση;

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ

Το Lashcode είναι η ακριβής μάσκαρα που παρέχει μακρόχρονο και έντονο μακιγιάζ. Το χαρακτηριστικό που κάνει τη μάσκαρα να ξεχωρίζει είναι το προσαρμοσμένο σχήμα που ταιριάζει με τις βλεφαρίδες μας. Αυτό το προϊόν ομορφιάς δίνει σχήμα στα μάτια, κάνει τις βλεφαρίδες οπτικά παχύτερες από τις ρίζες τους και παρέχει ανθεκτική μπούκλα. Η απόδοσή της ανήκει στον πρωτοποριακό εφαρμοστή και στην φόρμουλα. Η μεταξένια μάσκαρα καλύπτει κάθε τρίχα, είναι καλή στο διαχωρισμό των βλεφαρίδων ενισχύοντας ταυτόχρονα τον όγκο τους. Επιπλέον, το καλλυντικό κάνει   τα μάτια σας πιο ορατά με μία μόνο επίστρωση. Καθώς η μάσκαρα Lashcode φτάνει ακόμα και στις πιο μικρές βλεφαρίδες που βρίσκονται στις γωνίες των ματιών, είναι σε θέση να παρέχει εντατική επέκταση και πάχος. Είναι ένα κλασικό μαύρο χρώμα αλλά σε μοντέρνα, πολύ θηλυκή έκδοση.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ

Η μάσκαρα Lashcode γνωρίζει τον κωδικό για τη γυναικεία ομορφιά. Το κλειδί για την αποκάλυψη του μυστικού είναι ο ακριβής εφαρμοστή της μάσκαρας. Η εξαιρετική άνεση της εφαρμογής οφείλεται στην εργονομική σπείρα Lashcode κατασκευασμένη από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Το σχήμα, το μήκος και το πλάτος της τρίχας σχεδιάστηκαν για να κάνουν το ραβδί να χωρίζει τις βλεφαρίδες ιδανικά για να καλύψουν όλες τις τρίχες με τη βελούδινη φόρμουλα χωρίς να τις μπλέξει μαζί – μπορεί και μόνο με ένα πέρασμα.

Η επαναστατική σπειρα τξς Lashcode σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το τέλειο μακιγιάζ ματιών χάρη στις τρίχες σιλικόνης διαφόρων μηκών:

  • το μεσαίο τμήμα καλύπτει ιδανικά τις μακρύτερες και τις λεπτότερες βλεφαρίδες με μαύρο χρώμα;
  • το αιχμηρό άκρο φτάνει εύκολα ακόμα και στις βραχύτερες βλεφαρίδες που αναπτύσσονται στις γωνίες των ματιών;
  • η σπείρα κατάλληλου μεγέθους διευκολύνει την επικάλυψη των κάτω βλεφαρίδων.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η μάσκαρα Lashcode παρουσιάζει στις γυναίκες μια νέα διάσταση μακιγιάζ ματιών χάρη σε δύο παράγοντες. Το τελικό αποτέλεσμα επηρεάζεται όχι μόνο από την τέλεια σχεδιασμένη σπείρα, αλλά και από την βελούδινη φόρμουλα με πουδραρισμένο χρώμα που αναπτύσσονται από επαγγελματίες ειδικούς. Η Lashcode είναι μια μάσκαρα που εγγυάται το αποτέλεσμα μαύρων βλεφαρίδων που είναι γεμάτες ζωντάνια χάρη στη σειρά φυσικών ουσιών φροντίδας. Η Lashcode είναι κάτι παραπάνω από το make-up. Περιέχει τις καλύτερες ουσίες για τη φροντίδα και την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, συμπεριλαμβανομένων των εκχυλισμάτων σόγιας και σίτου, της προβιταμίνης Β5, της βιταμίνης Ε και της αργινίνης.

Η LASHCODE είναι όλα όσα χρειάζεστε για να μαγεύετε με το βλέμμα σας κάθε μέρα.