Η ColorCuts δημιουργεί εξαιρετικά και απαραίτητα αξεσουάρ κομμωτηρίου για κάθε επαγγελματία. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών, ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο μηχανικής και της θερμικής φθοράς. Θα παρέχετε στους πελάτες σας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας!

Η εταιρία Maltese ColorCuts μόλις κυκλοφόρησε μοναδικές θερμικές ταινίες για βαφή μαλλιών και ανταύγειες. Η χρήση των ταινιών θα σας εξοικονομήσει χρήματα! Αυτό το βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο έως και τρεις φορές μετά τη χρήση.

Οι έτοιμες και κομμένες ταινίες είναι συσκευασμένες σε ένα εύχρηστο κουτί για να διευκολύνει τη διαδικασία της βαφής για τους εκπαιδευόμενους κομμωτές. Μπορείτε να αφαιρέσετε γρήγορα κάθε ταινία και να ολοκληρώσετε τη βαφή πανεύκολα. Οι αφρώδεις ταινίες δε βλάπτουν τα μαλλιά, καθώς επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα μεταξύ των διάφορων στρωμάτων.

colorcuts Ταινίες για βαφή και ανταύγειες

Highlighting Foam Strips για το κομμωτήριό σας

Το βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν συνδυάζει καινοτομία και βιωσιμότητα. Σταματήστε να γεμίζετε τον πλανήτη μας με πλαστικά και φροντίστε για το περιβάλλον! Οι λάτρεις της κουλτούρας μηδενικά απόβλητα θα τα λατρέψουν, γιατί δε χρειάζεται να πετάξετε τις ταινίες μετά τη χρήση – μια συσκευασία διαρκεί πολύ καιρό.

Οι αφρώδεις ταινίες ColorCuts είναι εύχρηστες. Δε χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο κόβοντας αλουμινόχαρτα. Τι ταλαιπωρία! Το αλουμινόχαρτο καταστρέφει και καίει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα γλιστράει κατά τη διάρκεια της βαφής. Οι αφρώδεις ταινίες παραμένουν στα μαλλιά για όλη τη διάρκεια της βαφής. Το δυνατό κράτημα εξασφαλίζει ότι οι ταινίες θα παραμείνουν στη ρίζα.

Οι πολύχρωμες ταινίες δεν είναι απλώς εντυπωσιακές. Λειτουργούν και ως χρωματικός δείκτης όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικούς τόνους στη βαφή των μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε ακριβώς τι χρώμα βαφής μαλλιών είναι σε κάθε ταινία και μπορείτε εύκολα να αποφύγετε τα λάθη. Η ημιδιαφανής επίστρωση επιτρέπει να κάνετε γρήγορες κινήσεις και να ελέγχετε πλήρως τη διαδικασία.

αφρώδη καλύμματα βαφής

Παροχή κορυφαίας αισθητικής και άνεσης στους πελάτες σας

Οι πρωτοποριακές θερμικές Highlighting Foam Strips δεν υπερθερμαίνουν τα μαλλιά, διατηρώντας τη βέλτιστη θερμοκρασία τους. Είναι άνετες και παραμένουν δροσερές στο άγγιγμα, γεγονός που χαρίζει καλύτερο αποτέλεσμα στη βαφή. Οι ελαφριές ταινίες δεν προκαλούν ενόχληση ή ερεθισμούς και δεν τραβάνε τα μαλλιά.

Οι αφρώδεις ταινίες πολυστυρενίου είναι κατάλληλες για βαφή ακόμα και πολύ μακριών μαλλιών. Η συσκευασία περιέχει 200 ​ταινίες, διαστάσεων 100×305 mm, οι οποίες μπορούν να κοπούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είναι οι καλύτεροι βοηθοί για τη δημιουργία πολύχρωμων και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.

Πολλά κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη εμπιστευτεί τα μοναδικά αξεσουάρ κομμωτηρίου της ColorCuts. Είναι πολύ άνετα και όμορφα για τη διαδικασία της βαφής, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Οι Highlighting Foam Strips είναι η επανάσταση στα κομμωτήρια για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Συνδυάστε τη βιωσιμότητα με νέες τεχνολογίες για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας. Η καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και τα βιοδιασπώμενα προϊόντα θα προσελκύσουν μια νέα ομάδα ικανοποιημένων πελατών. Αναζητήστε επαγγελματικά αξεσουάρ κομμωτικής, τα οποία εγγυώνται τέλεια και ακριβή αποτελέσματα!

Εάν θέλετε το κομμωτήριό σας να είναι πολυτελές, απλοποιήστε τις καθημερινές εργασίες του προσωπικού σας και ακολουθείστε τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής. Αναβαθμιστείτε με Color Cuts Highlighting Foam Strips!

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα ColorCuts μπορείτε να βρείτε στο colorcuts.mt