Καθώς αγοράζουμε ένα make up foundation, ελπίζουμε ότι το συγκεκριμένο προϊόν καλύπτει όλες τις ατέλειες του δέρματος, διαρκεί πολύ και κάνει το πρόσωπο μας να φαίνεται υπέροχο. Δυστυχώς, όπως λέει και η παροιμία, όποιος τρέφεται με ελπίδες, πεθαίνει της πείνας. Ισχύει όμως αυτό το γνωμικό και για το make up foundation από την Estee Lauder, Double Wear Stay–in–Place;

Η εταιρεία μας διαβεβαιώνει ότι το foundation μένει στο δέρμα μέχρι και 15 ώρες. Αυτό είναι αρκετά ελκυστικό για όσους δουλεύουν πολλές ώρες ή για τις γυναίκες που πρέπει να φαίνονται τέλειες για το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας. Όταν εφαρμόζεται, το foundation φαίνεται λες και είναι ένα δεύτερο δέρμα και μας δίνει ένα φρέσκο λουκ που φαίνεται φυσικό. Δεν αλλάζει χρώμα, δεν αφήνει μουτζούρες και τα ρούχα παραμένουν καθαρά (δεδομένου προφανώς ότι δεν σκουπίζουμε το πρόσωπό μας με την μπλούζα μας.) Επιπλέον, έχει μεγάλη διάρκεια και είναι άνετο. Σύμφωνα με την εταιρεία αφήνει επίσης ένα ματ τελείωμα. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του Double Wear Stay–in–Place foundation είναι η σύνθεσή του, καθώς δεν εμπεριέχει λιπαρές ουσίες. Συνεπώς, αυτό το foundation της Estee Lauder δεν φράζει τους πόρους. Προφανώς, το προϊόν αυτό έχει ελεγθεί από δερματολόγους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όσες γυναίκες έχουν λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα. Παρ’ όλα αυτά, οι γυναίκες αυτές δεν μπορούν να γλιτώσουν την εφαρμογή επίσης μίας διάφανης ματ πούδρας στο τέλος.

Stay–in–Place2

Πως μπορείτε να βάλετε το Double Wear Stay–in–Place foundation της Estee Lauder; Το πρωί βάζουμε μία ενυδατική ή άλλη κρέμα για να φροντίσουμε το δέρμα μας. Μετά, εφαρμόζουμε μία βάση make up. Χάρη σε αυτή την βάση, το foundation της Estee Lauder θα κρατήσει καλύτερα. Το Double Wear Stay–in–Place πρέπει να το εφαρμόζεται με μικρά χτυπηματάκια στο δέρμα ή να το απλώνετε με ένα ίσιο πινέλο. Στο τέλος, όλες οι ατέλειες πρέπει να καλύπτονται με ένα concealer, το οποίο πρέπει να ενώσετε με το foundation με την βοήθεια ενός λεπτού πινέλου ή με το χέρι σας.

Stay–in–Place1Το make up foundation είναι συσκευασμένο σε ένα διάφανο μπουκάλι που τελειώνει σε ένα χρυσό καπάκι. Χάρη στο άχρωμο μπουκάλι, μπορούμε να δούμε πόσο προϊόν μας έχει απομείνει. Ωστόσο, είναι κρίμα που το foundation της Estee Lauder δεν έχει κάποιο δοσομετρητή. Όταν θέλουμε να βάλουμε make up, είμαστε αναγκασμένοι να χύσουμε το καλλυντικό στην παλάμη μας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι σπαταλάμε μεγάλες ποσότητες προϊόντος. Ένα μπουκάλι περιέχει 30 ml. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε το Double Wear Stay–in–Place, μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα σε 30 διαφορετικές αποχρώσεις. Κάποιες από αυτές είναι οι εξής: Καθαρό Μπεζ, Πορσελάνη, Απαλό Αμύγδαλο και Άμμος, Εκρού. Όσον αφορά την σύσταση του foundation, η Estee Lauder έχει υιοθετήσει μία ημι-υγρή φόρμουλα που μας διευκολύνει να εφαρμόζουμε το προϊόν στο πρόσωπό μας.