Φρύδια περιποιημένα με σαπούνι; Ναι! Ακριβώς όταν αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει στο μακιγιάζ φρυδιών, τα φρύδια σαπουνιού εμφανίστηκαν και αποδείχτηκαν επιτυχία που έγινε viral σε όλο τον κόσμο. Αυτή η τεχνική περιποίησης φρυδιών είναι μοναδική. Παλιότερα χρησιμοποιούσαμε γλυκερίνη στα φρύδια. Η μέθοδος ήταν καλή, αλλά όχι και τέλεια. Γι’ αυτό υπάρχουν πια πολλά ειδικά σαπούνια για την περιποίηση των φρυδιών. Ποια είναι τα καλύτερα; Διαβάστε παρακάτω και μάθετε ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές μας και βρείτε την καλύτερη για σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΦΡΥΔΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ;

Τα φρύδια με σαπούνι φαίνονται υπέροχα και κάποιοι λένε ότι προσφέρουν αποτελέσματα παρόμοια με πλαστικοποίηση! Είναι όμορφα και περιποιημένα, χτενισμένα προς τα πίσω και σταθερά, ώστε το αποτέλεσμα να μπορεί να διαρκέσει όλη μέρα – αρκεί να επιλέξετε το καλύτερο σαπούνι φρυδιών. Πολλοί θα ήθελαν να ξεκινήσουν την περιπέτειά τους με τα φρύδια σαπουνιού και αναρωτιούνται πόσο δύσκολο είναι. Δεν είναι! Η δημοτικότητα αυτής της τεχνικής περιποίησης φρυδιών πηγάζει από το γεγονός ότι είναι παιχνιδάκι! Δείτε μόνοι σας πως να φτιάξετε φρύδια με σαπούνι βήμα προς βήμα:

  • ΒΗΜΑ 1: Προετοιμάστε τα φρύδια σας

Βεβαιωθείτε ότι τα φρύδια σας είναι καθαρά, στεγνά, χωρίς λιπαρότητα και ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα μακιγιάζ στο δέρμα σας. Είναι καλύτερο να τα καθαρίζετε με νερό μισελέρ.

  • ΒΗΜΑ 2: Πάρτε ένα σαπούνι φρυδιών

Σε αυτή την περίπτωση, η αρχή «όσο λιγότερο, τόσο καλύτερα» δε θα λειτουργήσει. Τα σαπούνια φρυδιών είναι πιο αποτελεσματικά εάν χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος. Στην ιδανική περίπτωση το βουρτσάκι πρέπει να επικαλύπτεται εντελώς. Τα περισσότερα έτοιμα προς χρήση σαπούνια δεν απαιτούν χρήση νερού ή άλλων υγρών. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε απευθείας από το δοχείο τους.

  • ΒΗΜΑ 3: Χτενίστε τα φρύδια σας

Ξεκινώντας από την κάτω γραμμή και την εσωτερική άκρη (οι τρίχες που βρίσκονται πιο κοντά στην μύτη), βουρτσίστε τα φρύδια προς τα πάνω, διαμορφώνοντας τα. Οι τρίχες σας δε χρειάζεται να είναι κάθετα – μπορείτε να βουρτσίσετε προς τους κροτάφους σας. Το χτένισμα δημιουργεί το επιθυμητό σχήμα. Θυμηθείτε ότι πρέπει να πιέζετε σταθερά στο δέρμα σας το βουρτσάκι. Δώστε σχήμα στις τρίχες σας μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

  • ΒΗΜΑ 4: Αφήστε το σαπούνι να στεγνώσει

Αυτό διαρκεί συνήθως ένα έως δύο λεπτά. Τα παραδοσιακά σαπούνια φρυδιών με βάση τη γλυκερίνη στεγνώνουν πολύ αργά, αλλά τα σύγχρονα προϊόντα – πολύ γρήγορα!

  • ΒΗΜΑ 5: Γεμίστε τα φρύδια και βάψτε τα αν θέλετε

Τα φρύδια σας με το σαπούνι έχουν ολοκληρωθεί τεχνικά, αλλά αν δείτε κενά, μπορείτε να τα γεμίσετε: επιλέξτε σκιά, μολύβι, πομάδα ή στυλό. Επιλέξτε το προϊόν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, σίγουρα έχετε αγαπημένο. Δημιουργήστε επιπλέον τρίχες όπου υπάρχουν κενά, ή βάψτε ολόκληρο το φρύδι για να τονίσετε το αποτέλεσμα. Τέλος!

Το καλύτερο σαπούνι φρυδιών – ποιο να επιλέξετε για να δημιουργήσετε φρύδια από σαπούνι;

Αναρωτιέστε ποιο προϊόν περιποίησης φρυδιών να επιλέξετε; Ποιο είναι το πιο προτεινόμενο σαπούνι φρυδιών; Ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό; Η παρακάτω κατάταξη θα διαλύσει κάθε αμφιβολία. Γνωρίστε το καλύτερο σαπούνι φρυδιών και να θυμάστε ότι παρόλο που χρησιμοποιούσαμε απλές πλάκες σαπουνιού με βάση τη γλυκερίνη πριν από δεκαετίες, δεν ήταν τόσο καλές, όσο αυτές που διατίθενται σήμερα – καινοτόμα σαπούνια που δε ξεφλουδίζουν, σε χρειάζονται νερό και δεν προκαλούν αίσθηση σφιξίματος.


Τα καλύτερα σαπούνια φρυδιών – ΟΙ ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – το καλύτερο σαπούνι φρυδιών

Δείτε επίσης: www.nanobrow.gr

Μέγεθος: 30 γρ

Θα μπορούσατε να σταματήσετε εδώ, γιατί μόλις βρήκατε το καλύτερο σαπούνι περιποίησης φρυδιών! Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap έχει όλες τις ιδιότητες του τέλειου σαπουνιού: είναι παχύρρευστο, θυμίζει τζελ, δεν κολλάει και δεν είναι καθόλου λιπαρό. Έχει εκλεπτυσμένη φόρμουλα και ευχάριστη σύνθεση: η περιποίηση των φρυδιών με αυτό το προϊόν είναι απόλαυση! Δεν είναι περίεργο γιατί το προτείνουν όλοι τόσο συχνά: προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, έχει μεγάλη χωρητικότητα και ελκυστική τιμή, συγκριτικά με την υψηλή του ποιότητα! Φυσικά, όπως αρμόζει σε ένα αξιόλογο σαπούνι φρυδιών, δε χρειάζεται νερό: απλά ανοίξτε το δοχείο και το σαπούνι είναι έτοιμο προς χρήση. Αυτό το σαπούνι φρυδιών προσφέρει τέλεια αποτελέσματα και δε ξεφλουδίζει. Ξεχάστε την άβολη αίσθηση του σφιξίματος στο δέρμα! Είστε έτοιμοι για εμφάνιση φρυδιών που θυμίζει πλαστικοποίηση; Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap το καθιστά δυνατό! Τα αποτελέσματα είναι μοναδικά!

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Μέγεθος: 8 γρ

Ίσως αναρωτιέστε γιατί ένα προϊόν με την λέξη «κερί» στο όνομά του θεωρείται σαπούνι φρυδιών. Λοιπόν, αυτό το μοναδικό καλλυντικό που κυκλοφορεί από τη «βασίλισσα των φρυδιών», περιγράφεται συχνά ως το πρώτο σαπούνι αφιερωμένο στα φρύδια που συνδυάζει τις ιδιότητες τόσο του σαπουνιού, όσο και του κεριού. Είναι το Anastasia Beverly Hills το καλύτερο σαπούνι φρυδιών; Είναι σίγουρα εξαιρετικό και θα λατρέψετε την αποτελεσματικότητά του και τη σύσταση του σε τζελ μορφή και κερί. Η τιμή και το μέγεθός του είναι λίγο τρομακτικά, αλλά αν αγαπάτε τα προϊόντα αυτής της εταιρείας, είναι η σωστή επιλογή για σας – η Anastasia Soare είναι ένας θρύλος πια στη βιομηχανία ομορφιάς, γι’ αυτό και το σαπούνι φρυδιών είναι τόσο διάσημο και προτείνεται.

3. Tood Turn It On Soap Brows – ένα καλό σαπούνι φρυδιών

Μέγεθος: 57 γρ

Η χωρητικότητα αυτού του σαπουνιού είναι εντυπωσιακή. Θα σας εντυπωσιάσει και με την αποτελεσματικότητά του: αυτό είναι το καλύτερο σαπούνι φρυδιών που χρησιμοποιώ! Ειδικά αν σας αρέσει η ρετρό διάθεση και έχετε χρόνο να το ανακατεύετε με νερό. Δεν είναι ωστόσο το πιο προτεινόμενο σαπούνι φρυδιών, παρόλο που κάποτε υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή. Το πλεονέκτημά του είναι η απλή λίστα συστατικών και η αποτελεσματικότητά του. Η τιμή δεν είναι φιλική για την τσέπη σας, αλλά θα σας αρέσει το γεγονός ότι η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη και το μελάνι που χρησιμοποιείται στην εκτύπωση του κειμένου, είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

4. Ibra Makeup – Brow Soap

Μέγεθος: 20 γρ

Ibra Makeup – το γεγονός ότι φέρνει στο μυαλό το όνομα ενός διάσημου ποδοσφαιριστή βοήθησε το σαπούνι να γίνει γνωστό; Δεν είναι το καλύτερο σαπούνι φρυδιών εκεί έξω, αλλά αξίζει να αναφερθεί στην κατάταξή μας. Η ποιότητα του δεν είναι η υψηλότερη, πολλές αξιολογήσεις το αποδεικνύουν. Το σαπούνι φρυδιών δεν προτείνεται γιατί: αργεί να στεγνώσει, κολλάει λίγο τις τρίχες και δεν έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Το πλεονέκτημά του είναι ότι δε χρειάζεται νερό. Το μέγεθος του σαπουνιού φρυδιών είναι μέσο. Κάντε ένα τεστ πριν από την πρώτη χρήση, για να δείτε αν ερεθίζει το δέρμα σας.

5. West Barn Co. Soap Brows

Μέγεθος: 25 γρ

Ένα από τα πρώτα σαπούνια φρυδιών, άρα είχε πολύ χρόνο (και όχι ανταγωνισμό) για να κερδίσει δημοτικότητα. Σήμερα, αποφεύγουμε τη χρήση σαπουνιών που απαιτούν νερό – η West Barn Co. προτείνει τη χρήση ενός ειδικού σπρέι για την ενεργοποίηση του προϊόντος. Γι’ αυτό και δεν είναι συνηθισμένη επιλογή μεταξύ των καταναλωτών ή των επαγγελματιών. Ίσως να το έχετε δοκιμάσει. Αν το νοσταλγείτε, μπορείτε να το ξαναγοράσετε! Εάν το καλύτερο σαπούνι φρυδιών είναι πιο σημαντικό για σας – επιλέξτε τον νικητή σε αυτήν την λίστα.