Το Nanobrow Lamination Gel είναι ένα μοναδικό προϊόν που επιτρέπει την περιποίηση και στα πιο ατίθασα φρύδια άμεσα. Το καστορέλαιο σκουραίνει, θρέφει και δυναμώνει, ώστε να απολαμβάνετε πάντα τα τέλεια φρύδια σας.

τζελ μάσκαρα φρυδιών για την περιποίηση των φρυδιών

Η καινοτόμος φόρμουλα του Nanobrow Lamination Gel διαμορφώνει, χτενίζει και ενισχύει τα φυσικά φρύδια σας. Έχει 24ωρη διάρκεια!

Ενισχύστε την ομορφιά των φρυδιών σας με το Nanobrow Lamination Gel

Αυτό το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ φρυδιών διαμορφώνει και χαρίζει χρώμα στα φρύδια σας. Η ελαφριά αλλά ανθεκτική του φόρμουλα τζελ συγκρατεί τις τρίχες στη θέση τους, χαρίζει όγκο και ένα όμορφο φυσικό χρώμα.

Το βουρτσάκι ακριβείας και οι ποιοτικές χρωστικές ουσίες αναδεικνύουν τέλεια τα φρύδια σας. Το βουρτσάκι σιλικόνης διαχωρίζει με ακρίβεια τις τρίχες για να εξασφαλίσει ότι τα φρύδια σας είναι πάντα περιποιημένα.

Το Nanobrow Lamination Gel είναι μακράς διάρκειας και το εύχρηστο και εργονομικό βουρτσάκι τιθασεύει και τα πιο ατίθασα φρύδια. Η φόρμουλά του περιέχει καστορέλαιο που αναγεννά, δυναμώνει και προστατεύει τα φρύδια από τη φθορά.

Nanobrow Lamination Gel – τζελ περιποίησης φρυδιών
Διαθέσιμο σε χρώματα:  

Πάντα τέλειο μακιγιάζ φρυδιών

Η φόρμουλα τζελ καλύπτει κάθε τρίχα, χαρίζοντας όγκο και έντονο αποτέλεσμα. Δεν σβολιάζει και αφήνει τα φρύδια όμορφα. Το Nanobrow Lamination Gel προσφέρει αποτέλεσμα πλαστικοποίησης για ώρες!

Το τέλειο προϊόν με βάση το τζελ λειτουργεί εξαιρετικά ως τελικό βήμα στο μακιγιάζ των φρυδιών. Είναι το τελευταίο βήμα για την επίτευξη υπέροχων φρυδιών. Χρησιμοποιήστε πομάδα, μολύβι, σκιά ή άλλο προϊόν μακιγιάζ φρυδιών από τη σειρά Nanobrow. Δώστε σχήμα στα φρύδια σας το πρωί και το βράδυ χρησιμοποιείστε για θρέψη το Nanobrow Serum.

Η ανάλαφρη σύνθεση, οι όμορφες αποχρώσεις και οι διάφορες χρήσεις θα σας μετατρέψουν σύντομα σε ειδικό του μακιγιάζ φρυδιών. Δε χρειάζεται να χάνετε πια χρόνο για τα φρύδια σας. Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα!

τζελ μάσκαρα φρυδιών για την περιποίηση των φρυδιών

Τέλεια φρύδια με Nanobrow Lamination Gel

Το βουρτσάκι ακριβείας καλύπτει όλες τις τρίχες. Δεν σβολιάζει και δε ξεφλουδίζει, προσφέρει όμορφη και κομψή εμφάνιση φρυδιών που διαρκεί. Το Nanobrow Lamination Gel λειτουργεί για κάθε είδους φρύδι, είτε τα φρύδια σας είναι πυκνά, ατίθασα και πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις, είτε είναι λεπτά, αραιά και σχεδόν αόρατα.

Το μακιγιάζ των φρυδιών σας θα αντέξει στο χρόνο με διάρκεια έως και 24 ώρες, προστατεύοντας τις τρίχες από τη φθορά. Δεν είναι περίεργο που τόσο γρήγορα έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων στην αγορά ομορφιάς. Το ακριβές και εύχρηστο βουρτσάκι, η όμορφη συσκευασία, η ελαφριά φόρμουλα και τα μοναδικά αποτελέσματα έχουν κερδίσει πολλούς ευχαριστημένους χρήστες.

Περιποίηση φρυδιών με το Nanobrow!

Γνωρίζατε ότι τα περιποιημένα και τέλεια φρύδια είναι εύκολο εγχείρημα; Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Nanobrow Lamination Gel. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας στα φυσικά σας φρύδια ή πάνω από άλλα καλλυντικά φρυδιών. Αυτό το προϊόν περιποίησης θα σας εξασφαλίσει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το Nanobrow Lamination Gel είναι εύκολο στη χρήση. Θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας προϊόν περιποίησης φρυδιών, από την πρώτη χρήση. Μπορείτε πάντα να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Το Nanobrow παρέχει όλα όσα χρειάζονται τα φρύδια σας – αναζωογόνηση, θρέψη και όμορφα αποτελέσματα όλη μέρα.