Αραιά φρύδια ή πυκνά και ακατάστατα; Με το Nanobrow Eyebrow Styling Soap τα φρύδια σας θα είναι πάντα υπέροχα. Το σαπούνι θυμίζει τζελ και διαρκεί για 24 ώρες, τοποθετείται εύκολα και δεν απαιτεί νερό. Καλύπτει κάθε τρίχα και διπλασιάζει τον όγκο της. Διαβάστε γιατί αξίζει να το έχετε.

σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Ένα προϊόν που θα αλλάξει τα φρύδια σας

Παρά το γεγονός ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο στα φρύδια σας, εξακολουθείτε να είστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα; Ίσως δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το Nanobrow Eyebrow Styling Soap! Αυτό το προϊόν θα αλλάξει τα φρύδια σας. Πυκνά, λαμπερά και τέλεια διαμορφωμένα. Το σαπούνι Nanobrow κρατά τα φρύδια περιποιημένα όλη μέρα και η χρήση του είναι ευχάριστη, επειδή η σύσταση του τζελ δε σβολιάζει και δεν αφήνει υπολείμματα. Μπορείτε να αποκτήσετε όμορφα αφράτα φρύδια ή φρύδια σαπουνιού σε λίγα λεπτά. Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap είναι υπέροχο τόσο για καθημερινό, όσο και για βραδινό μακιγιάζ και διαρκεί όλη νύχτα.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Πως λειτουργεί το Nanobrow Eyebrow Styling Soap;

Με το Nanobrow Eyebrow Styling Soap, δεν υπάρχει κάτι αδύνατο! Το προϊόν θα χαρίσει όγκο στα πιο λεπτά και κοντά φρύδια. Πώς ακριβώς λειτουργεί το σαπούνι; Χάρη στο ακριβές βουρτσάκι, καλύπτει ακόμα και τις κοντύτερες τρίχες. Τα φρύδια φαίνονται πυκνότερα, πιο γεμάτα και αφράτα. Μπορείτε επίσης να τα βελτιώσετε με μολύβι φρυδιών, πούδρα ή πομάδα. Η γλυκερίνη χαρίζει λάμψη, τέλεια ενυδάτωση και ενδυναμώνει.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nanobrow Eyebrow Styling Soap;

Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι για να πάρετε λίγο σαπούνι – δε χρειάζεται να το αναμείξετε με νερό! – και χτενίστε το στα φρύδια, φροντίζοντας να έχουν καλυφθεί ομοιόμορφα. Χρησιμοποιήστε γρήγορες πινελιές κινούμενοι προς τα πάνω και ελαφρώς στο πλάι. Για καλύτερα αποτελέσματα βουρτσίστε πρώτα τις τρίχες προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο θα καλύψετε σίγουρα τα φρύδια σας. Ως τελευταία πινελιά περάστε το βουρτσάκι μία τελευταία φορά, μαλακώνοντας τις επάνω άκρες και κάνοντας πιο έντονη την άκρη των φρυδιών. Ορίστε!

σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Είναι το σαπούνι Nanobrow κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα;

Σίγουρα! Αυτό το ήπιο σαπούνι με γλυκερίνη είναι ασφαλές για το ευαίσθητο δέρμα. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, κοκκινίλες ή ξηρότητα. Η γλυκερίνη προστατεύει τις τρίχες, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη. Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap δεν περιέχει επιβλαβή χημικά.

Nanobrow Brown Styling Soap: αποτελέσματα

  • Γεμάτα και πυκνά φρύδια
  • Ενυδατωμένα και λαμπερά φρύδια
  • Γεμισμένα κενά
  • Έντονες γωνίες
  • Εκθαμβωτική εμφάνιση
  • Έντονο βλέμμα
  • Η φόρμουλα δε χρειάζεται ανάμειξη με νερό
  • διαρκεί όλο το 24ωρο
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους φρυδιών
  • Ιδανικό για κάθε περίσταση