Ιδανικά οι γυναίκες θα θέλαμε να έχουμε μεγάλα και μαλακά μαλλιά που να ξεχωρίζουν για την μορφή τους και την λαμπερότητα τους. Εμείς θα θέλαμε να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας με τη βοήθεια και διατροφής και όχι με τη βοήθεια χημικών προϊόντων. Στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε μερικές από τις καλύτερες οικιακές συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε για την επαναφορά της βαθιάς λαμπερότητας και την διατήρηση της υγιούς δραστηριότητας των μαλλιών σας.

Ανταλλακτικό οινογειακό ελαιόλαδο

Δεν υπάρχει καλύτερο τρόπο για να ανακτήσετε τη λαμπερότητα των μαλλιών σας από το να αντικαταστήσετε τη διάταξη του φαρμάκου με ένα οινογειακό ελαιόλαδο. Η κατανάλωση ελαιόλαδου οξέος είναι το σωστό δίδυμο της ομορφιάς, παρά να το εφαρμόσετε μόνο εξωτερικά. Ελέγξτε πρώτα το ελαιόλαδο που επιλέγετε για να εξασφαλίσετε ότι είναι ενεργά στοιχεία. Προσθέστε 4-5 μισές κουταλιές του ελαιολάδου στο νερό που θα πρέπει να βάλετε στο μπανιέρα για να καθαρίσετε τα μαλλιά σας. Αφήστε τον εξαιρετικά ελαφρύ διάλογο να δροσιστεί λίγο και μετά ξεπλύνετε τα μαλλιά με άνεση. Το ελαιόλαδο είναι αυστηρά μαγείρεμα για τα μαλλιά σας και απογειώνει και μελανίζει την κατασκευή τους, κάνοντας τα μαλακά και λαμπερά.

Ψευδο-περιποίηση και οινοπνευματικό μασάζ για μπουκάλια

Τα μπουκάλια μπορούν να σας μειωθούν ιδιαίτερα. Καταφέρτε να κάνετε τα μαλλιά σας ψευδο-περιποιημένα στο σπίτι εφαρμόζοντας ένα μεγάλο τρομπονί του ζεστού νερού σε κάθε βαθμίδα μετά τη λευκή λει