Ξέρετε πώς επηρεάζει το μέλι το δέρμα σας; Το φυσικό μέλι μέλισσας είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικά έχει αντιγηραντική δράση. Το μέλι βελτιώνει αποτελεσματικά την κατάσταση και την εμφάνιση του δέρματος. Η γλυκόζη και η φρουκτόζη που περιέχονται στο μέλι θρέφουν και τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ παρέχει τα κατάλληλα επίπεδα ενυδάτωσης. Η Ghasel Maltese Honey Body Cream είναι μια τέλεια προσθήκη στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Γιατί αξίζει η καθημερινή χρήση της Maltese Honey Body Cream;

Η ενυδάτωση του σώματος είναι η βάση κάθε ρουτίνας περιποίησης του δέρματος. Είναι το κλειδί για να διατηρήσετε το δέρμα σε καλή κατάσταση, παρά τα χρόνια που περνούν. Το ώριμο δέρμα χαρακτηρίζεται από απώλεια ενυδάτωσης, ελαστικότητας και σφριγηλότητας. Καθώς μεγαλώνουμε το σώμα μας χάνει ζωντάνια και οι ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται σιγά σιγά. Το μέλι της κρέμας Ghasel ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για την επαρκή ενυδάτωση και ένταση του δέρματος. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε μια κρέμα ή μια λοσιόν προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Εάν ταλαιπωρείστε με ξηροδερμία, υπάρχουν μερικές λοσιόν ή κρέμες που ίσως δεν αρκούν. Ιδανικά αναζητήστε ένα προϊόν που συνδυάζει τις δυνάμεις ενός βουτύρου σώματος και μιας ανάλαφρης κρέμας.

λοσιόν σώματος με μέλι

Βαθιά θρέψη της επιδερμίδας με την Maltese Honey Body Cream

Η κρέμα μελιού από την Ghasel είναι ένα καινοτόμο μείγμα από μέλι Μάλτας, βούτυρο καριτέ, λάδι αβοκάντο και φυτικά εκχυλίσματα. Οι βιταμίνες C, E και B12 περιποιούνται την επιδερμίδα με τέλειο τρόπο για να αποκτήσετε υγιές δέρμα. Η κρέμα δεν είναι λιπαρή και έχει μια ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, προσφέροντας βελούδινη αίσθηση απαλότητας για πολλές ώρες.

Το Ghasel Maltese Honey Body Cream είναι ένα σύγχρονο προϊόν που αποτελείται από φυσικά εκχυλίσματα καλέντουλας, marshmallow και αγριοκαστανιάς. Όλα αυτά είναι γνωστά φαρμακευτικά φυτά με θεραπευτικές ιδιότητες που λειτουργούν καλά στο ερεθισμένο δέρμα. Η φυσική σύνθεση της κρέμας θα ενυδατώσει εις βάθος και θα καταπραΰνει ακόμα και το πολύ αφυδατωμένο δέρμα. Είναι μια ασφαλής λύση για άτομα με ευαίσθητο, αλλεργικό και προβληματικό δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι ορατό από την πρώτη χρήση – το δέρμα ανακτά την απαλότητα και την λάμψη του.

Ghasel Maltese Honey Body Cream – συστατικά και αποτελέσματα

  • Μέλι – προσφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, θρέφει το κουρασμένο δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
  • Βούτυρο καριτέ – ενυδατώνει ακόμα και το πιο ξηρό δέρμα, ενώ μειώνει την επίδραση δυσμενών εξωτερικών παραγόντων.
  • Έλαιο αβοκάντο – προστατεύει από την απώλεια νερού, το δέρμα είναι πιο απαλό και λείο στο άγγιγμα
  • Καλέντουλα – καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις δράσεις
  • Φυτό Marshmallow – κατάλληλο για προβληματικό δέρμα, καταπολεμά φλεγμονές
  • Αγριοκαστανιά – βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, οξυγονώνει τα κύτταρα, το δέρμα μένει σφριγηλό και γεμάτο ζωντάνια
  • Βιταμίνη Ε – χαρίζει νεανική όψη στο δέρμα, λειαίνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα
  • Βιταμίνη Β12 – προστατεύει το δέρμα από τις αρνητικές επιπτώσεις της ηλιοθεραπείας, προσφέροντας όμορφο χρυσαφένιο μαύρισμα

Η Maltese Honey Body Cream και άλλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος από τη σειρά μελιού Ghasel είναι διαθέσιμα στο ghasel.mt.