Σήμερα η αγορά ομορφιάς βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Οι γυναίκες έχουν πρόσβαση σε διάφορες λύσεις για να μεταμορφώσουν την εμφάνισή τους. Ένα από τα προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες – DIY Eyelash Extensions από την Nanolash!

Ποιοι είναι οι DIY τρόποι για να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο πυκνές;

Οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία των ματιών. Οι γυναίκες συνήθως έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα με αυτές. Οι φυσικές βλεφαρίδες μπορεί να είναι:

  • αδύναμες – ειδικά μετά από χρόνια θεραπειών ομορφιάς,
  • κοντές – αυτός ο παράγοντας εξαρτάται από τη γενετική,
  • χωρίς έντονη καμπύλη – η γενετική μπορεί επίσης να το επηρεάσει αυτό.
  • ανοιχτόχρωμες, σχεδόν αόρατες.

Δεν είναι περίεργο που οι γυναίκες δοκιμάζουν συνεχώς διάφορες λύσεις για να βελτιώσουν την κατάσταση των βλεφαρίδων τους. Ωστόσο ποιοι είναι οι τρόποι για να φαίνονται πιο πυκνές;

Η σωστή μάσκαρα βλεφαρίδων

Η μάσκαρα είναι ένα προϊόν ομορφιάς, το οποίο, από το σχεδιασμό του, υποτίθεται ότι βοηθά στην επίτευξη αποτελέσματος «ψεύτικων βλεφαρίδων». Στα καταστήματα θα βρείτε μάσκαρα με αποτελέσματα όγκου και μάκρους. Δυστυχώς τα αποτελέσματα μιας μάσκαρα είναι σπάνια ικανοποιητικά. Επιπλέον το αποτέλεσμα όγκου εξαφανίζεται εξ’ ολοκλήρου από το ντεμακιγιάζ σας το βράδυ.

Ταινίες βλεφαρίδων

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε ταινία είναι επίσης ένας δημοφιλής τρόπος για να δώσετε όγκο στις βλεφαρίδες σας. Ωστόσο τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και η εφαρμογή των ταινιών μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Ενδέχεται επίσης να πέσουν όταν δεν το περιμένετε, κάτι που μπορεί να χαλάσει ακόμα και το πιο όμορφο μακιγιάζ.

Ημιμόνιμες Βλεφαρίδες

Πρόκειται για μία δημοφιλή θεραπεία ομορφιάς που επιλέγουν πολλές γυναίκες. Σε περίπου 2-3 ώρες, η αισθητικός σας προσφέρει τις βλεφαρίδες που επιθυμείτε, για περίπου 3-4 βδομάδες. Δυστυχώς αυτή η μέθοδος επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση των βλεφαρίδων σας και μπορεί να τις αποδυναμώσει.

Κιτ εξτένσιον βλεφαρίδων DIY

DIY Lash Extensions από την Nanolash

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος από την Nanolash – DIY Eyelash Extensions είναι η απόλυτη καινοτομία στην περιποίηση των βλεφαρίδων. Η συσκευασία περιέχει 36 ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια για εφαρμογή DIY. Χωρίζονται σε 3 μήκη και 8 στυλ, για να διαλέξετε. Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε συστάδα μπορούν να εφαρμοστούν μέσα σε 10 λεπτά και διαρκούν για 5 μέρες. Αξίζει σίγουρα την προσοχή μας αυτό το εντυπωσιακό προϊόν περιποίησης!

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα DIY Lash Extensions;

Όπως αναφέρθηκε ήδη, τα εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων Nanolash – DIY Lash Extensions διατίθενται σε μεμονωμένη συσκευασία. Ωστόσο μπορείτε επίσης να βρείτε ένα πλήρες κιτ εξτένσιον βλεφαρίδων για το σπίτι! Εκτός από τις κλασικές ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια, το κιτ περιλαμβάνει:

  • Nanolash bonder,
  • Nanolash remover,
  • απλικατέρ βλεφαρίδων,
  • Nanolash sealer.

Η τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων είναι πολύ απλή. Δε χρειάζεται να έχετε εμπειρία στην τοποθέτηση εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εφαρμόσετε μία λεπτή στρώση από το bonder και να περιμένετε μέχρι να γίνει κολλώδες. Μετά τοποθετήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες συστάδας και δημιουργήστε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το sealer.

Σε 10 λεπτά θα δημιουργήσετε ένα διακριτικό αποτέλεσμα βλεφαρίδων ή ογκώδεις Russian Volume βλεφαρίδες. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε το φυσικό όγκο που ονειρεύεστε.

Κιτ εξτένσιον βλεφαρίδων DIY

DIY Lash Extensions – περίληψη

Οι ανάλαφρες ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος – DIY Lash Extensions από την Nanolash καθιστούν γρήγορη και εύκολη την τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων στο σπίτι. Χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για να δημιουργήσετε όποιο στυλ βλεφαρίδων θέλετε με διάρκεια έως και 5 μέρες.

Τα εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων DIY για εφαρμογή στο σπίτι δε βαρύνουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες και λειτουργούν ακόμα και στα ευαίσθητα μάτια. Είναι ανάλαφρες και θυμίζουν φυσικές βλεφαρίδες.

Τα DIY Eyelash Extensions διαθέτουν εύκαμπτη μαύρη ταινία για να κρύψουν τη γραμμή της σύνδεσης. Χάρη σε αυτήν, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων σε τουφάκια DIY για πρώτη φορά, δε θα έχετε κανένα πρόβλημα με την τοποθέτησή τους.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες για χρήση στο σπίτι από την Nanolash είναι ένα προϊόν πολυτελείας. Σας επιτρέπουν να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα αμέσως. Είναι οι τέλειες ψεύτικες βλεφαρίδες για γάμους, για τη δουλειά, καθώς και για αυθόρμητες φωτογραφίσεις.