Από την Άννα Μαρία, 20 Μαρτίου 2022

Οι μακριές, πυκνές βλεφαρίδες είναι το όνειρο πολλών γυναικών. Προσδίδουν βάθος και ένταση στα μάτια και κάνουν το βλέμμα σας να ξεχωρίζει. Αν θέλετε να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, υπάρχουν ορισμένες δοκιμασμένες διαδικασίες DIY (Do-It-Yourself) που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πετύχετε πιο μακριές και παχύτερες βλεφαρίδες. Ας δούμε 5 από αυτές.

1. Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Επίσης, περιέχει βιταμίνη E και λιπαρά οξέα που βοηθούν στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων.

2. Αλόη Βέρα

Η αλόη βέρα περιέχει βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες που προάγουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Μπορείτε να εφαρμόσετε τζελ αλόη βέρα στις βλεφαρίδες σας πριν από τον ύπνο και να το ξεπλύνετε το πρωί.

3. Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι ένα άλλο φυσικό προϊόν που ενυδατώνει και θρέφει τις βλεφαρίδες, βοηθώντας τες να γίνουν πυκνότερες και μακρύτερες.

4. Μάσκα πρωτεϊνών αυγού

Οι πρωτεΐνες αποτελούν βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη των μαλλιών και των βλεφαρίδων. Προετοιμάστε μια μάσκα πρωτεϊνών αυγού και εφαρμόστε την στις βλεφαρίδες σας για λίγα λεπτά κάθε μέρα για να ενδυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας.

5. Βιταμίνες

Οι βιταμίνες Α, C και E είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία των μαλλιών και των βλεφαρίδων. Λάβετε κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής ή προσπαθήστε να αυξήσετε την κατανάλωση των βιταμινών αυτών μέσω της διατροφής.

Αυτές οι απλές και αποτελεσματικές μέθοδοι μπορεί να απαιτήσουν υπομονή, αλλά αξίζουν τον κόπο, καθώς μπορούν να βοηθήσουν στην απόκτηση φυσικά πυκνών και μακρύτερων βλεφαρίδων. Απόλαυση της ομορφιάς σας!

Υπογραφή: Άννα Μαρία.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20 Μαρτίου 2022.