Το καστορέλαιο είναι και πάλι τάση! Γιατί; Είναι επειδή είναι ευέλικτο και αποτελεσματικό. Ο κόσμος των διάσημων και τον bloggerss έχουν ήδη επιλέξει το αγαπημένο τους λάδι περιποίησης: το Nanoil Castor Oil. Το βαθμολογούν με τις καλύτερες αξιολογήσεις. Μάθετε με πόσους τρόπους μπορείτε να αξιοποιήσετε το λάδι στην καθημερινή σας περιποίηση – θα πάθετε σοκ!

nanoil castor oil

NANOIL Castor Oil – η διασημότητα μεταξύ των λαδιών

Το πιο δημοφιλές καστορέλαιο; Αναμφίβολα είναι το Nanoil Castor Oil. Είναι επιτυχία και όχι απλώς λόγω της όμορφης συσκευασίας του. Αλλά λόγω της ποιότητας, της χωρητικότητας και των εξαιρετικών αποτελεσμάτων του. Το όμορφο μπουκαλάκι περιέχει λάδι πιστοποιημένο με Ecocert. Επίσης η φόρμουλα του λαδιού Nanoil είναι ελαφρώς πιο ελαφριά από λάδια που πωλούνται στο φαρμακείο, άρα είναι ευχάριστο στην περιποίηση του δέρματος.

Castor oil NANOIL – συστατικά

Το καστορέλαιο είναι πηγή EFA (απαραίτητα, ακόρεστα λιπαρά οξέα), καθώς και πηγή μοναδικού ρικινελαϊκού οξέος που μπορεί να βρεθεί μόνο στο καστορέλαιο. Το γλυκερίδιο του ρικινελαϊκού οξέος 18-άνθρακα, είναι υπεύθυνο για τις μοναδικές ιδιότητες του λαδιού. Περιέχει πολύτιμες πρωτεΐνες, μέταλλα και βιταμίνη Ε. Το λάδι προσφέρει διάφορα οφέλη για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Επιπλέον η σύνθεσή του περιέχει γλυκερίδια ελαϊκού, λινολεϊκού, παλμιτικού και στεατικού οξέος. Όλα λειτουργούν εξαιρετικά για το δέρμα!

Castor oil NANOIL – ιδιότητες

Το καστορέλαιο έχει αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη και αντιμυκητιακή δράση, χρησιμοποιείται ως συστατικό σε καλλυντικά για την καταπολέμηση της ακμής συνήθως. Το καστορέλαιο επίσης αναζωογονεί τα αδύναμα μαλλιά, φρύδια και νύχια, καθώς τα δυναμώνει και προωθεί την ανάπτυξή τους.

castor oil nanoil

NANOIL CASTOR OIL ΤΟΠ 10 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

  1.  Ως σέρουμ φρυδιών και βλεφαρίδων.
  2. Για ενδυνάμωση μαλλιών και καταπολέμηση τριχόπτωσης.
  3.  Ως σέρουμ για ταλαιπωρημένες άκρες.
  4. Για μέθοδο OCM (Μέθοδος Καθαρισμού με Λάδια).
  5. Για ντεμακιγιάζ, ακόμα και αφαίρεση αδιάβροχου μακιγιάζ.
  6. Ως μαλακτικό για ταλαιπωρημένα, εύθραυστα νύχια.
  7. Για αφυδατωμένα γόνατα και αγκώνες.
  8. Ως αντισηπτική θεραπεία ποδιών.
  9. Για μασάζ σώματος ως θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας.
  10. Εξαιρετικό για άντρες για την περιποίηση της γενειάδας του.

Castor oil Nanoil – αξίζει να το αγοράσετε;

Κάθε άτομο που έχει δοκιμάσει το Nanoil Castor Oil παραδέχεται ότι λειτουργεί τέλεια! Ανεξάρτητα από το αν τα μαλλιά σας είναι βαριά και δύσκαμπτα, ή λεπτά, ξηρά και ταλαιπωρημένα, ή βαμμένα, το λάδι θα λειτουργήσει για όλους 100%! Επιλέξτε το εάν έχετε λιπαρό, κανονικό ή ξηρό δέρμα. Είναι ευέλικτο και ιδανικό για όλους! Πολλοί παραδέχονται ότι χάρη στο καστορέλαιο οι ατέλειες εξαφανίστηκαν από το πρόσωπό τους, το λάδι ενίσχυσε τα μαλλιά και έβαλε τέλος στην τριχόπτωση, ενώ παράλληλα αναζωογονεί τις βλεφαρίδες και τα φρύδια!

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας nanoil.gr