Οι γυναίκες συχνά αναρωτιούνται: ‘Πως μπορώ να κάνω τις βλεφαρίδες μου όμορφες;‘. Συνεπώς, αποφασίζουν να πάρουν το ρίσκο και να υποβληθούν σε πολλές καλλυντικές θεραπείες. Κάποιες φορές, οι θεραπείες αυτές είναι απλές, αλλά συχνά είναι πολύ ακριβές και αρκετά περίεργες. Σίγουρα, η εφαρμογή καστορέλαιου θεωρείται ότι είναι μία από της πιο εύκολες λύσεις, αλλά αυτό εγείρει άλλη μία ερώτηση: ‘Κάνει το καστορέλαιο για όλους;‘. Το λάδι αυτό που μπορείτε να το αγοράσετε δίνοντας αρκετά ευρώ στο φαρμακείο, ενυδατώνει και κάνει τις βλεφαρίδες να λάμπουν. Παρ’ όλα αυτά, το προϊόν αυτό δεν κάνει τις βλεφαρίδες ούτε πιο μακριές, ούτε πιο πυκνές. Επιπλέον, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις στις οποίες το καστορέλαιο έχει προκαλέσει ερεθισμούς, κάψιμο στα μάτια και, στην χειρότερη περίπτωση, πτώση των βλεφαρίδων. Υπάρχουν άλλες μέθοδοι; Οι περισσότερες γυναίκες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε χένα, περμανάντ βλεφαρίδων, ψεύτικες βλεφαρίδες, ακόμα και μοσχεύματα! Καμία όμως από αυτές τις μεθόδους δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η χένα το μόνο που κάνει είναι να χρωματίζει τις βλεφαρίδες, η περμανάντ μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και οι ψεύτικες βλεφαρίδες καταναλώνουν πολύ χρόνο και κοστίζουν αρκετά. Όσον αφορά τα μοσχεύματα – και μόνο η σκέψη είναι τρομαχτική.

nanolash221

Οπότε, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περιποιούμαστε τις βλεφαρίδες μας; Η τελευταία αλλά ίσως και η καλύτερη ελπίδα μας είναι τα μαλακτικά βλεφαρίδων. Προς το παρόν, το Nanolash είναι ένα από τα καλύτερα μαλακτικά στην αγορά. Γιατί; Αυτό το μαλακτικό βλεφαρίδων έχει πολλά σημαντικά χαρακτηριστικά. Αρχικά προστατεύει την περιοχή των ματιών, αναζωογονεί, μακραίνει και κάνει τις βλεφαρίδες πιο πυκνές. Επίσης, η θεραπεία ομορφιάς Nanolash φέρνει άμεσα αποτελέσματα και η τιμή του δεν είναι εξωφρενική. Μπορεί το μαλακτικό βλεφαρίδων Nanolash να αντικαταστήσει άλλες μεθόδους επιμήκυνσης και θεραπείας των βλεφαρίδων; Ναι, σίγουρα μπορεί!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μαλακτικού Nanolash; Αυτό το καλλυντικό ανταγωνίζεται άλλες μεθόδους που επιμηκύνουν, αναζωογονούν και κάνουν τις βλεφαρίδες πιο πυκνές. Το πεδίο του ανταγωνισμού είναι ευρύ. Ξεκινάει με τα τελικά αποτελέσματα, την περίοδο της θεραπείας, τον τρόπο εφαρμογής και τελειώνει με την σύνθεση των προϊόντων.

Nanolash μαλακτικό βλεφαρίδων – θεραπεία ομορφιάς και τελικά αποτελέσματα.
Η θεραπεία ομορφιάς Nanolash διαρκεί περίπου έξι μήνες. Τόσο διαρκεί και το καλλυντικό το οποίο είναι συσκευασμένο σε ένα μπουκάλι 3 μιλιλίτρων. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από μόλις δύο ή τρεις εβδομάδες από την πρώτη εφαρμογή. Μέσα σε δύο ή τρεις μήνες θα αποκτήσετε και το τελικό αποτέλεσμα. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το μαλακτικό κάθε λίγες μέρες, ώστε το επιθυμητό αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο καιρό.

nanolash66

Κατά την διάρκεια της θεραπείας η κατάσταση των βλεφαρίδων βελτιώνεται σημαντικά. Το Nanolash βοηθάει στην ανάπτυξη καινούργιων βλεφαρίδων και τις αναζωογονεί ώστε να δουλεύουν σωστά. Έπειτα, ακολουθεί η διαδικασία η οποία τις κάνει πιο μακριές, πιο πυκνές και πιο σκούρες. Οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές και ενυδατωμένες. Επιπλέον μεγαλώνει η αντοχή τους στην πτώση και την τριβή (κατά την διάρκεια αφαίρεσης του make-up). Επίσης, οι βλεφαρίδες δεν είναι πλέον ευπαθείς σε χημικές και φυσικές φθορές.

Εφαρμογή του μαλακτικού Nanolash

Πως μπορείτε να εφαρμόσετε το μαλακτικό Nanolash; Θα δείτε ότι είναι εντυπωσιακά εύκολο και γρήγορο, σχεδόν σαν να βάζετε eyeliner. Πριν την εφαρμογή, πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίσετε τις βλεφαρίδες σας, καθώς και την περιοχή γύρω από τα μάτια. Μόνο ένα καθαρό πρόσωπο παρέχει το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν οι ενεργές ουσίες να διεισδύσουν μέσα από πυκνούς πόρους, ώστε να τους παρέχουν θρέψη. Με το απλικατέρ (μία μικρή βούρτσα) ζωγραφίστε μία λεπτή γραμμή στην πάνω και κάτω βλεφαρίδα. Το μαλακτικό απορροφάται αμέσως. Η όλη διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται μέχρι να εμφανιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μαλακτικό βλεφαρίδων Nanolash – συστατικά

Τι κάνει το μαλακτικό Nanolash να δρα τόσο αποτελεσματικά; Η γρήγορη δράση του και η αποτελεσματικότητα του κρύβονται στην σύσταση του μαλακτικού. Αυτό το καλλυντικό έχει ως βάση φυσικά, φυτικά συστατικά και περιέχει εκχυλίσματα λουλουδιών και φρούτων. Επίσης, εμπεριέχονται σε αυτό ενεργές ουσίες που ως στόχο έχουν την ανάπτυξη και την φροντίδα των βλεφαρίδων. Καθένα από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του μαλακτικού Nanolash είναι απολύτως ασφαλές, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν προκαλούν ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις. Επίσης, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που φορούν φακούς επαφής ή έχουν ευαίσθητο δέρμα. Σε περίπτωση που το προϊόν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε τα με φρέσκο νερό. Εάν ο ερεθισμός δεν υποχωρήσει, τότε συνιστάται να διακόψετε την θεραπεία και να απευθυνθείτε σε κάποιο γιατρό.

nanolashrise

πηγή: nanolash.gr

Σε ποιόν απευθύνεται το μαλακτικό Nanolash;

Το Nanolash είναι ιδανικό για όλους όσους λαχταρούν υπέροχες, μακριές βλεφαρίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκες και από άντρες. Παρ’ όλα αυτά, είναι προφανές ότι οι γυναίκες είναι αυτές οι οποίες πιο πρόθυμα θα το αγοράσουν. Το προϊόν είναι κατάλληλο για όσους τυχαίνει να έχουν κοντές, λεπτές αδύναμες και ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε καμία περίπτωση από εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν, από ανήλικους και ανθρώπους που κάνουν χημειοθεραπεία. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από όσους φορούν φακούς επαφής ή έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Nanolash – επιπλέον πληροφορίες

Όταν αγοράζουμε το μαλακτικό Nanolash, πληρώνουμε πάνω από όλα την ποιότητα – το καλλυντικό κοστίζει 39 λίρες (53 ευρώ). Το προϊόν πωλείται σε μία καλά κλεισμένη συσκευασία και κατά την παρασκευή του δεν έγιναν τεστ σε ζώα.