Συχνά, οι σχεδιαστές μόδας έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί όχι μόνο να δημιουργούν ρούχα ή αξεσουάρ, αλλά επίσης και καλλυντικά. Η Burberry ακολούθησε τον ίδιο δρόμο. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το Velvet Foundation..

Ένα είναι σίγουρο, όταν σκέφτεστε την Burberry δεν μπορείτε να μην σκεφτείτε επίσης το χαρακτηριστικό καρό σχέδιο. Αυτό το μοτίβο βρίσκεται σε κάθε ρούχο του Βρετανικού οίκου μόδας. Τώρα, είστε σε θέση να το δείτε ακόμα και σε ένα makeup foundation που έχει δημιουργηθεί, προφανώς, από την Burberry. Το καρό σχέδιο καλύπτει την συσκευασία του Velvet Foundation, συνεπώς, δεν γίνεται να το προσπεράσετε καθώς ελέγχετε τα ράφια ψάχνοντας το τέλειο καλλυντικό. Σίγουρα, το make up foundation την Burberry δεν εξαντλείτε απλά στην ελκυστική του συσκευασία. Αλλά, αφού μιλάμε για αυτή ας δούμε κάποιες άλλες πληροφορίες. Το προϊόν είναι τοποθετημένο σε μία πλαστική συσκευασία, η οποία καλύπτει την μέση του με ένα χαρτόνι, έτσι ώστε η μία του πλευρά καθώς και η μάρκα να είναι πάντα εμφανείς. Όσον αφορά το απλικατέρ, είναι σε μορφή αντλίας που μας επιτρέπει να έχουμε τέλεια διανομή του προϊόντος. Όταν το στρέφουμε δεξιά ανοίγει και όταν το στρέφουμε αριστερά κλείνει το μπουκάλι ώστε να μην χύνεται το foundation.

Burberry Velvet Foundation3

Το Velvet Foundation της Burberry είναι διαθέσιμο σε δέκα μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Καλύπτει τις ατέλειες και εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος. Επιπλέον, έχει ματ τελείωμα, χάρη στο οποίο δεν χρειάζεται να βάζετε διάφανη πούδρα. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να είναι ακατάλληλο για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες γιατί μπορεί να προκαλέσει γυαλάδα στο δέρμα πιο γρήγορα. Εάν πιέσετε μία φορά την αντλία τότε θα έχετε στο χέρι σας αρκετή ποσότητα για να καλύψετε ολόκληρο το δέρμα του προσώπου σας. Για να εφαρμόσετε το προϊόν, χρησιμοποιήστε τις άκρες των δαχτύλων σας και με μικρά χτυπηματάκια βάλτε το καλλυντικό. Επίσης, χρήσιμα μπορούν να σας φανούν ένα σφουγγαράκι για make up ή ένα ίσιο πινέλο.

Burberry Velvet Foundation2

Το Velvet Foundation από την Burberry δεν αποτελείται από λιπαρές ουσίες, δηλαδή η φόρμουλά του είναι χωρίς έλαια. Αντίθετα, αποτελείται από εκχύλισμα άγριου τριαντάφυλλου το οποίο ενυδατώνει, δίνει ένα απαλό άρωμα και σας δίνει την ελαφρότητα και την άνεση να το φοράτε καθ’ όλη την διάρκεια την ημέρας. Με άλλα λόγια, η ελαφριά σύνθεσή του σας κάνει να μην αισθάνεστε το make up στο πρόσωπό σας.

Τέλος, ένα μπουκάλι προϊόντος εμπεριέχει 30 ml Velvet Foundation. Συνιστάται να κουνάτε το μπουκάλι πριν την χρήση.