Ψάχνετε για την καλύτερη μάσκαρα φρυδιών; Ακολουθήστε τις επιλογές μας!
Πολλές τάσεις για τις μάσκαρα φρυδιών έρχονται και φεύγουν. Μέχρι στιγμής, έχουμε ασχοληθεί με θαμνώδη φρύδια ή καμπύλες χτενισμένες με ασυνήθιστο τρόπο καθώς και με τέλεια συμμετρία, που έγινε δημοφιλής από τις αδερφές Kardashian. Ένα πράγμα, ωστόσο, παραμένει αμετάβλητο: καλά σμιλεμένα και φυσικά φρύδια. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η μάσκαρα φρυδιών: ένα προϊόν που μοιάζει με κανονική μάσκαρα αλλά εξοπλισμένο με μικρότερο και πιο ακριβές spoolie.

Διάλεξε την αγαπημένη σου μάσκαρα φρυδιών!

Μια μάσκαρα για τα φρύδια είναι απαραίτητη εάν θέλετε να φαίνονται τέλεια, πιο γεμάτα και πιο όμορφα. Πώς να επιλέξετε το καλύτερο; Το κάναμε για εσάς – γνωρίστε τις πιο συνηθισμένες επιλογές της αγοράς ομορφιάς, δοκιμασμένες από τους ειδικούς μας στα καλλυντικά. Πέρασαν μερικές εβδομάδες, χρησιμοποιώντας διάφορες μάσκαρα φρυδιών, αξιολογώντας την απόδοση, το κράτημα και τα εφέ τους. Είναι η σειρά σας – ελέγξτε την κατάταξή μας και επιλέξτε την αγαπημένη σας μάσκαρα φρυδιών.

Πλεονεκτήματα μιας καλής μάσκαρα φρυδιών

Η μάσκαρα για τα φρύδια χρησιμοποιείται για την περιποίηση των φρυδιών, προσθέτοντας χρώμα, υφή και δαμάζοντας τις ατίθασες τρίχες. Συχνά, τα φρύδια μεγαλώνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, επομένως η καλή μάσκαρα φρυδιών θα πρέπει να τα βοηθήσει να τα πειθαρχήσουν και να τα κρατήσουν υπό έλεγχο. Οι μάσκαρα φρυδιών είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν καλύτερα με το πραγματικό χρώμα των φρυδιών σας και να καλύπτουν τις γκρίζες τρίχες. Είναι καλύτερο να προτιμάτε αυτές τις φόρμουλες που πυκνώνουν και φροντίζουν ταυτόχρονα τα φρύδια, καθώς κάθε γυναίκα ονειρεύεται φρύδια όπως της Brooke Shields!

ΚΑΤΑΤΑΞΗ: επιλογή της καλύτερης μάσκαρα φρυδιών

ΝΟΥΜΕΡΟ 1. ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ NANOBROW

περισσότερες πληροφορίες: www.nanobrow.gr

Αυτή η μάσκαρα φρυδιών έχει μαγέψει τον κόσμο! Η μάσκαρα Nanobrow Shape είναι ιδανική για styling, γλυπτική και προσθήκη χρώματος αλλά και όγκου. Αν ονειρεύεστε πιο γεμάτα, εκφραστικά φρύδια με φυσικό χρώμα, που δείχνουν υπέροχα σε κάθε φωτισμό – τότε το βρήκατε! Η μάσκαρα Nanobrow λειτουργεί τόσο σε θαμνώδη όσο και σε αδύνατα και αραιά φρύδια. Η σύνθεσή του με πυρίτιο ενισχύει την εμφάνισή τους και μόνο μια στρώση της μάσκαρα προσθέτει ευκρίνεια και δημιουργεί ένα αποτέλεσμα οπτικά πιο παχύρρευστων, καλογραμμένων φρυδιών. Οι φυσικές αποχρώσεις τονίζουν απίστευτα το χρώμα των τρίχων σας και η απόδοσή του σε μακροχρόνια χρήση θα σας εκπλήξει θετικά.

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ – αυτή που προσφέρει η μάσκαρα Nanobrow Shape μας έχει γοητεύσει περισσότερο. Είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένο και ακριβές. Το spoolie έχει μεγάλη κατανομή τριχών. Επιπλέον, είναι νάιλον, ώστε να επικαλύπτει τα φρύδια με μια στρώση μάσκαρα με τρόπο που να δίνει όγκο. Το μακιγιάζ που γίνεται με το spoolie είναι πάντα γρήγορο, χωρίς κόμβους και δεν κολλάει αφήνοντας τις τρίχες δαμασμένες και πειθαρχημένες.
  • Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ – είναι η μόνη μάσκαρα φρυδιών που πέρασε άψογα όλες τις δοκιμές μας: ιδιότητες μακράς διάρκειας, διαθεσιμότητα, αποχρώσεις, φόρμουλα, λίστα συστατικών, εφέ μακιγιάζ. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

ΝΟΥΜΕΡΟ 2. ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ LANCOME SOURCILS STYLER

Αρκετά ακριβό προϊόν. Μπορεί ένα μεγάλο μέγεθος (6,5ml) να αντισταθμίσει την τιμή; Σίγουρα δεν θα παραπονεθείτε για τα αποτελέσματά του καθώς είναι ικανοποιητικά. Το Lancome Sourcils Styler είναι ένα αξιοπρεπές προϊόν που παρέχει στα φρύδια σας όγκο και απόδοση μεγάλης διάρκειας στο μακιγιάζ για αρκετές ώρες στο μέλλον!

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ – αυτή η βούρτσα σε σχήμα διαμαντιού έχει κλέψει τις καρδιές μας. Αποδεικνύεται ότι αυτού του είδους το σχέδιο λειτουργεί καλά στο μακιγιάζ! Αρπάζει εύκολα τις τρίχες και χρωματίζει ακόμη και πολύ λεπτές και μικροσκοπικές τρίχες.
  • Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ – αποδεικνύεται ότι ο καινοτόμος σχεδιασμός λειτουργεί καλά – η Lisa Eldridge, επαγγελματίας MUA και συνδημιουργός της μάσκαρα πήρε τις ευκαιρίες της με το ασυνήθιστο σχήμα της μάσκαρα και ήταν μια εξαιρετική απόφαση. Η μάσκαρα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμη και πολύ απαιτητικών χρηστών, καθώς πέρασε τις περισσότερες δοκιμές.

ΝΟΥΜΕΡΟ 3. DIOR DIORSHOW ON SET ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

Η μάσκαρα Dior προσφέρει ένα κλασικό πινέλο και τρεις αποχρώσεις φόρμουλας gel για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένης μιας διαφανούς, κατάλληλης για κάθε χρώμα φρυδιού. Η διαφανής παραλλαγή θα είναι σωτήρια για όσους έχουν πολύ σκούρες τρίχες, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη σκούρα απόχρωση που μας εξέπληξε λίγο. Η μάσκαρα ενισχύει τον όγκο, κάνει τα φρύδια να φαίνονται υπέροχα και η φόρμουλα περιέχει πολλά φυσικά συστατικά. Αυτή η μάσκαρα είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε όμορφο, εκφραστικό μακιγιάζ.

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ – το κλασικό καρούλι σε σχήμα κώνου έχει ευρέως κατανεμημένες τρίχες. Είναι σχεδιασμένο με τρόπο που ταιριάζει στα περισσότερα φρύδια. Μπορεί να κάνει το δέρμα βρώμικο, ωστόσο, εάν τα φρύδια είναι αδύνατα και αραιά.
  • Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ – Η Dior είναι διάσημη για τα φανταστικά της προϊόντα, επομένως, εκτός από το όχι και τόσο υπέροχο πινέλο spoolie, η μάσκαρα λειτουργεί καλά στο μακιγιάζ. Σχεδιάζει παχιά και αρκετά μη συνεργάσιμες καμπύλες φρυδιών. Η καλή του σύνθεση του χάρισε μια υψηλή θέση στην κατάταξή μας.

ΝΟΥΜΕΡΟ 4. KIKO MILANO EYEBROW FIBERS ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣΚΑΡΑ

Η μάσκαρα Kiko Milano είναι ένα προϊόν με ασυνήθιστη, λίγο τζελ υφή που οδηγεί σε μια φόρμουλα με λιγότερο χρωματισμό σε σύγκριση με άλλα προϊόντα που αναφέραμε. Στερεώνει αρκετά καλά τις τρίχες και φροντίζει την κατάστασή τους καθώς περιέχει ομορφωτική και προστατευτική πανθενόλη. Η μάσκαρα φρυδιών Kiki Milano έχει ειδικές ίνες που πιάνουν τις τρίχες, χτίζοντας τον όγκο τους, ώστε οι τρίχες να φαίνονται οπτικά πιο γεμάτες και πυκνές.

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ – φαρδύτερο νάιλον βουρτσάκι με ασυνήθιστο σχήμα, κατάλληλο μάλλον για… εξελιγμένους χρήστες ή για όσους έχουν πιο χοντρά φρύδια.
  • Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ – αυτή η μάσκαρα φρυδιών είναι ενδιαφέρουσα. Χρωματίζει τα φρύδια, εξασφαλίζει φυσική εμφάνιση και διαρκεί όλη την ημέρα. Η τιμή δεν είναι πραγματικά χαμηλή, αλλά το μέγεθος είναι μεγάλο (8ml) και το προϊόν – αρκετά αποτελεσματικό.

ΝΟΥΜΕΡΟ 5. LORD & BERRY MUST HAVE TINED Brow Mascara

Η μάσκαρα Must Ha Tinted Brow Mascara της Lord & Berry μας εξέπληξε. Αυτή η βρετανική μάρκα, ίσως, δεν είναι τόσο διάσημη όσο οι άλλες, αλλά αξίζει να το δείτε, ειδικά αν τα φρύδια σας είναι πυκνά και γεμάτα, αλλά και λεπτά. Η μάσκαρα ενισχύει τον όγκο καθώς περιέχει νάιλον ίνες και ένα ειδικό συστατικό που περιγράφεται από τη μάρκα ως Hydroviton® PLUS, υπεύθυνο για την ενυδάτωση των τριχών των φρυδιών.

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ – η μάσκαρα φρυδιών Lord & Berry έχει ένα ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ σε μορφή καρουλιού: είναι νάιλον και οι τρίχες είναι σπειροειδώς ενσωματωμένες. Το πινέλο είναι αρκετά μεγάλο, οπότε θα χρειαστείτε λίγη εξάσκηση για να το χρησιμοποιήσετε σωστά.
  • Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ – η μάσκαρα αξίζει να προσέξετε και σίγουρα θα αρέσει σε πολλούς φαν του μακιγιάζ. Το μειονέκτημά του είναι η υψηλή τιμή και το μικρό μέγεθος. Η ειδική φόρμουλα της μάσκαρα στεγνώνει γρήγορα και εξασφαλίζει φυσικό και εκφραστικό μακιγιάζ φρυδιών ταυτόχρονα.