ΤΟΠ 3 στυλό φρυδιών στην αγορά ομορφιάς. Δείτε τις τοπ επιλογές μας!
Ένα στυλό φρυδιών είναι ένα τέλειο εργαλείο για κάθε φαν του μακιγιάζ. Εάν θέλετε περιποιημένα φρύδια που ακτινοβολούν φυσική ομορφιά, τότε επιλέξτε ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει με ανθεκτικότητα και ακρίβεια.

Η περιποίηση των φρυδιών δε χρειάζεται να είναι δύσκολη. Ετοιμάσαμε μια κατάταξη με 3 στυλό φρυδιών που σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια τέλεια εμφάνιση για κάθε περίσταση. Δείτε τις τοπ επιλογές μας!

ΤΟΠ 3 ΣΤΥΛΟ ΦΡΥΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

Τοπ 1. NANOBROW MICROBLADING PEN 

  • προσφέρει εμφάνιση φρυδιών microbladed,
  • σχεδιάζει εξαιρετικά λεπτές γραμμές,
  • το φρύδι φαίνεται πιο πυκνό και γεμάτο,
  • προσφέρει φρύδια ακριβείας.

Είναι ένα προϊόν που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο! Το Nanobrow είναι ένα καινοτόμο και εντυπωσιακό στυλό φρυδιών, τοπ σε πωλήσεις μεταξύ καταναλωτών και επαγγελματιών μακιγιέζ σε όλο τον κόσμο. Με αυτό το στυλό φρυδιών, μπορείτε να δημιουργήσετε μικροσκοπικές γραμμές που μοιάζουν με τρίχες. Το μακιγιάζ των φρυδιών σας θα είναι εκφραστικό και λαμπερό. Θα λατρέψετε αυτό το στυλό φρυδιών αν ψάχνετε ένα εργαλείο ακριβείας που θα προσφέρει όγκο στα φρύδια σας. Η εξαιρετική φόρμουλα γεμίζει εύκολα τα κενά και προσφέρει τρισδιάστατο αποτέλεσμα που κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Αυτό το στυλό Nanobrow ακριβείας σχεδιάζει λεπτές γραμμές με φυσική εμφάνιση. Αυτό το στυλό φρυδιών διατίθεται σε πέντε διακριτικές αποχρώσεις, οπότε σίγουρα θα βρείτε ένα που να σας ταιριάζει. Δε χρειάζεται να κάνετε την επίπονη διαδικασία του μόνιμου μακιγιάζ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό το στυλό για πιο εκφραστικά φρύδια. Το αδιάβροχο Nanobrow Microblading Pen δε θα σας απογοητεύσει ποτέ. Οι έντονες χρωστικές και η απίστευτη απόδοση μακράς διάρκειας τους ικανοποιούν όλους. Προσφέρει αποτελέσματα microbladed, ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε την ακριβή θεραπεία! Αυτό το ασφαλές στυλό φρυδιών αξίζει σίγουρα την τιμή του.

Τοπ 2. ANASTASIA BEVERLY HILLS MICRO-STROKING DETAILING BROW PEN

  • δημιουργεί επιπλέον τρίχες,
  • προσφέρει φυσικά πυκνά φρύδια,
  • είναι ελαφρύ σαν πούπουλο,
  • έχει γερή και λεπτή μύτη.

Το στυλό φρυδιών Anastasia Beverly Hills έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο. Η αδιάβροχη σύνθεση διαρκεί σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Αυτό το υπέροχο προϊόν δημιουργεί γραμμές που μοιάζουν με αληθινές τρίχες. Γεμίστε τα φρύδια σας με ένα από τα όμορφα και διακριτικά χρώματα εύκολα. Η λεπτή και γερή μύτη άκρη έχει δημιουργηθεί για να καλύπτει τα κενά. Τα αποτελέσματα του στυλό φρυδιών είναι φυσικά και ρεαλιστικά! Αυτό το προϊόν έχει δημιουργηθεί με γνώμονα όσους δεν είναι και τόσο ικανοποιημένοι με το σχήμα των φρυδιών τους. Το στυλό φρυδιών είναι βίγκαν και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα – πολλοί καταναλωτές το αγαπούν γι’ αυτόν τον λόγο. Πρέπει να ξεκινήσετε την τοποθέτηση με τα με το γέμισμα των κενών και στη συνέχεια να γεμίσετε το υπόλοιπο φρύδι με το χρώμα που έχετε επιλέξει. Το στυλό φρυδιών Anastasia BH πετυχαίνει τζάκποτ!

Τοπ 3. TARTE BIG EGO DIY WATERPROOF EYEBROW MAPPING PEN

  • έχει πολύ λεπτή άκρη,
  • οι γραμμές μοιάζουν με αληθινές τρίχες,
  • γεμίζει τα φρύδια,
  • περιποιείται και θρέφει τις τρίχες.

Αυτό το μοναδικό στυλό φρυδιών προσφέρει εμφάνιση φρυδιών που θυμίζει την τεχνική microblading. Τοποθετείται εύκολα πάνω στο δέρμα, καλύπτοντας όλα τα κενά. Το στυλό φρυδιών χρωματίζει τα κενά και εξασφαλίζει εντυπωσιακά και ανθεκτικά αποτελέσματα που διαρκούν έως και 24 ώρες. Η αδιάβροχη σύνθεσή του είναι ανθεκτική στον ιδρώτα και στις μουτζούρες. Αυτό το στυλό φρυδιών συνδυάζει τη φροντίδα και την περιποίηση σε ένα. Η σύνθεση περιλαμβάνει θρεπτικό έλαιο τεϊόδεντρου και βιταμίνη Ε. Το στυλό φρυδιών είναι εξοπλισμένο με βουρτσάκι. Αυτό το στυλό φρυδιών είναι βίγκαν και δερματολογικά ελεγμένο. Είναι διάσημο και αγαπητό μεταξύ των οπαδών του μακιγιάζ. Εάν δεν είστε ικανοποιημένη με την εμφάνιση των φρυδιών σας, αυτό το στυλό φρυδιών θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Ανακινήστε το λίγο πριν τη χρήση για να ενεργοποιηθεί η δράση του. Χτενίστε τα φρύδια σας με το βουρτσάκι που διαθέτει το σετ. Γεμίστε τα φρύδια σας σιγά σιγά με ένα εύχρηστο απλικατέρ. Το στυλό φρυδιών Tarte είναι εξαιρετικό και επαγγελματικό εργαλείο για τον καθένα.