Τα τζελ φρυδιών είναι προϊόντα που επιλέγονται συνήθως από γυναίκες που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο των φρυδιών τους γρήγορα και να απολαύσουν το εκπληκτικό μακιγιάζ τους όλη την ημέρα. Η επιλογή του σωστού τζελ φρυδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε λίγο. Διαβάστε για μια αλλαγή προς το καλύτερο;

ποιο τζελ φρυδιών είναι το καλύτερο

Σας παρουσιάζουμε τα κορυφαία τζελ για τα φρύδια μας που προσφέρουν ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Έχετε λεπτές καμάρες που χρειάζονται πάχυνση; Ίσως θέλετε μόνο να πειθαρχήσετε τις ατίθασες τρίχες των φρυδιών; Αξία μακράς διαρκείας κράτησης;

Κάθε ένα από τα τζελ φρυδιών που συμπεριλάβαμε στην κατάταξή μας έχει πολλά πλεονεκτήματα που θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε. Ποιο θα διαλέξεις τελικά; Εσύ πρέπει να αποφασίσεις!

ΤΟΠ 5 ΤΖΕΛ ΦΡΥΔΙΩΝ

1. Gel φρυδιών Nanobrow

nanobrow eyebrow  lamination gel

Δεν υπάρχει αμφιβολία στο ότι αυτό είναι ένα πραγματικά επαναστατικό τζελ φρυδιών στο μακιγιάζ. Αν δεν το έχετε ξαναχρησιμοποιήσει, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την απίστευτη αποτελεσματικότητά του. Το Nanobrow Lamination Gel χτενίζει, διαμορφώνει και τονίζει εξαιρετικά το φυσικό σχήμα των φρυδιών. Χάρη στη σύνθεσή του με τζελ θα δημιουργήσετε ένα πλαστικοποιημένο βλέμμα φρυδιών που ήταν δυνατό να επιτευχθεί μόνο με την κράτηση ενός ραντεβού αισθητικής. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα που διαφορετικά θα ξοδεύατε σε μια ακριβή θεραπεία. Μετά τη χρήση του τζελ Nanobrow, τα φρύδια σας αποκτούν στυλ και ορισμό, φαίνονται πολύ φυσικά. Η εφαρμογή είναι απλή και ευχάριστη. Το τζελ φρυδιών κρατά τις τρίχες έως και 24 ώρες! Αποτελείται από καστορέλαιο σε υδρογονωμένο κλάσμα που παρέχει το κατάλληλο επίπεδο ενυδάτωσης και ενδυνάμωσης καθώς και προστασία από τη φθορά. Χτενισμένα, πιο πυκνά και γεμάτα φρύδια; Το Nanobrow Lamination Gel το καθιστά δυνατό με λίγη έως καθόλου προσπάθεια!

περισσότερες πληροφορίες: nanobrow.gr

2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Το Mister Brow Groom είναι ένα διάφανο τζελ φρυδιών που πειθαρχεί τις μη συνεργάσιμες τρίχες και τις διαμορφώνει χωρίς καρτουνίστικο αποτέλεσμα. Δημιουργήστε τον επιθυμητό όγκο και ελαστικότητα χάρη σε αυτό το προϊόν. Η φόρμουλα τζελ φρυδιών δεν κολλάει. Το προϊόν στεγνώνει αρκετά γρήγορα και μπορείτε να βρείτε τη βιταμίνη Β5 στη σύνθεσή του – υπεύθυνη για τη φροντίδα των φρυδιών. Το βουρτσάκι του τζελ φρυδιών είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγεται η ακατάστατη, κουραστική και χρονοβόρα εφαρμογή. Ευκρίνεια μακράς διάρκειας χωρίς αντιαισθητικές μάζες- αυτός είναι το Mister Brow Groom! Το τζελ φρυδιών λειτουργεί απίστευτα καλά τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα όπως μολύβι φρυδιών ή πομάδα.

3. TOO FACED Brow Wig Τζελ φρυδιών

Τα φρύδια με φυσική όψη αλλά πυκνά και άριστα καθορισμένα είναι όνειρο πολλών γυναικών. Με το τζελ φρυδιών Brow Wig είναι απολύτως εφικτό να γίνει πραγματικότητα. Το ειδικό πινέλο διαμορφώνει, πυκνώνει και τονίζει τα φρύδια. Η φόρμουλα gel σίγουρα θα κλέψει την καρδιά σας. Υπάρχουν λεπτές ίνες στη σύνθεση του τζελ φρυδιών που γεμίζουν τα ανεπιθύμητα κενά και προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά. Δαμάστε τα φρύδια σας τόσο επιδέξια όσο ποτέ άλλοτε – με το μοναδικό τζελ φρυδιών Brow Wig!

4. ILIA Essential Brow Gel

Το ILIA Essential Brow Gel είναι ένα φυσικό τζελ φρυδιών που αφήνει τα φρύδια σας πιο πυκνά, πιο γεμάτα και με εξαιρετικό στυλ. Αποκτήστε απαλό και ελαστικό κράτημα με ματ φινίρισμα. Η ελαφριά, κρεμώδης φόρμουλα αυτού του τζελ φρυδιών αποτρέπει την αίσθηση σύσφιξης του δέρματος και το αποτέλεσμα του ξεφλουδίσματος. Το βουρτσάκι διπλής όψης εγγυάται εύκολη και μη ακατάστατη εφαρμογή.

5. ΖΕΛ ΦΡΥΔΙΩΝ REVITALASH HI-DEF

Το τζελ φρυδιών της Revitalash Cosmetics είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων που λειτουργεί τέλεια εάν χρειάζεται να πειθαρχήσετε, να σμιλέψετε και να διαμορφώσετε τις τρίχες των φρυδιών σας. Τα άμεσα, μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θα σας ελκύσουν από την πρώτη κιόλας χρήση. Η εκπληκτική τεχνολογία μαλακού πολυμερούς σας επιτρέπει να ενισχύσετε και να βελτιώσετε την εμφάνιση και την κατάσταση των φρυδιών σας. Το τζελ φρυδιών είναι κατάλληλο για vegans, δεν περιέχει parabens, φθαλικές ενώσεις, BHT ή αρώματα. Διαθέτει απλικατέρ διπλής όψης με πινέλο styling και χτένα που παρέχει άνετη εφαρμογή. Χάρη στην αδιάβροχη σύνθεσή του, μπορείτε να απολαύσετε το βλέμμα σας όλη μέρα και να ξεχάσετε τις αραιές περιοχές και τις ατίθασες τρίχες των φρυδιών. Το τζελ φρυδιών έχει θρεπτικές ιδιότητες που εμποδίζουν τις τρίχες των φρυδιών από το σπάσιμο. Εάν χρησιμοποιείτε το Revitaliash Hi-Def Brow Gel, δεν θα πιστεύετε ότι τα φρύδια σας φαίνονται όπως πριν εφαρμόσετε το τζελ!