Η περιποίηση του δέρματος θα σας προσφέρει ένα αίσθημα ευτυχίας, ικανοποίησης και απόλαυσης. Επομένως, η επιλογή του σωστού αντιγηραντικού σέρουμ είναι ζωτικής σημασίας. Εκτός από τα αποτελέσματα, υπάρχουν και άλλες πτυχές όπως η αίσθηση, το άρωμα και η ευκολία χρήσης που παίζουν ρόλο. Γι’ αυτούς τους λόγους, το κορυφαίο προϊόν είναι το Nanoil Retinol Face Serum – το καλύτερο σέρουμ με βιταμίνη Α.

Καινοτομία: Σέρουμ προσώπου Nanoil

Η Nanoil είναι μια εταιρεία που εμφανίστηκε στον κόσμο της ομορφιάς πριν από λίγο καιρό και εκπλήσσει τους πελάτες της συνεχώς με τα νέα της προϊόντα. Ένα από αυτά είναι μια σειρά ελαφριών σέρουμ προσώπου. Μπορείτε να επιλέξετε:

  • σέρουμ λάμψης Nanoil με βιταμίνη C
  • αναζωογονητικό σέρουμ Nanoil με αλόη και λευκό τσάι
  • ενυδατικό σέρουμ Nanoil με υαλουρονικό οξύ
  • καταπραϋντικό σέρουμ Nanoil για την ερυθροδερμία
  • σέρουμ σύσφιξης Nanoil με κολλαγόνο
  • και αναζωογονητικό σέρουμ Nanoil με ρετινόλη

προτεινόμενο σέρουμ προσώπου με ρετινόλη Nanoil

Για ρυτίδες, για σημάδια, για ακμή

Όλα έχουν μια ελαφριά φόρμουλα, με βάση το νερό, η οποία δεν περιέχει καθόλου έλαια. Δεν προκαλεί λιπαρότητα στο δέρμα, ούτε φράζει τους πόρους. Το δέρμα απορροφά το προϊόν πλήρως σε λίγα δευτερόλεπτα και λειτουργεί από το εσωτερικό.

Το πιο δημοφιλές μεταξύ αυτών είναι το Nanoil Retinol Face Serum. Αυτό το προϊόν ασχολείται με την πλειοψηφία των πιο συνηθισμένων προβλημάτων του δέρματος. Χρειάζονται μόνο 4 βδομάδες για να δείτε ότι το σέρουμ:

  • μειώνει και ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες
  • λειαίνει και βελτιώνει την ανθεκτικότητα
  •  μειώνει τους αποχρωματισμούς και τους εξισώσει με τον τόνο του δέρματος
  • καταπολεμά την ακμή και τα σημάδια
  • επαναφέρει την νεανική εμφάνιση και συσφίγγει το δέρμα
  • θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα

Τα μυστικά αναζωογονητικά συστατικά

Φυσικά το μυστικό αυτής της φόρμουλας κρύβεται στα συστατικά. Το σέρουμ είναι γεμάτο με τα καλύτερα – δεν περιέχει ανεπιθύμητα συστατικά και συνθετικές ουσίες που δημιουργούν μια ψεύτικη εντύπωση λείου δέρματος. Τα συστατικά λειτουργούν συλλογικά στην πηγή του προβλήματος που είναι υπεύθυνη για την κατάσταση του δέρματος.

  1. Ρετινόλη / βιταμίνη Α – είναι το βασικό συστατικό με συγκέντρωση 3%, σε καθαρή και απίστευτα αποτελεσματική μορφή που καταπολεμά τις ρυτίδες και τα σημάδια.
  2. Εκχύλισμα Ρίζας Πουναρνάβα – είναι ένα ισχυρό και φυσικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από τις δυσμενείς επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών, το βοηθά να παραμείνει νεανικό, φρέσκο ​​και ελαστικό.

Θα θέλατε να διαβάσετε την πλήρη λίστα των συστατικών; Επισκεφτείτε το nanoil.gr και μάθετε περισσότερα σχετικά με την φόρμουλα αναζωογόνησης του σέρουμ προσώπου Nanoil με ρετινόλη.

Ένα βήμα προς το άψογο και νεανικό δέρμα

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα του σέρουμ ρετινόλης Nanoil – εκτός από τα συστατικά και τα αποτελέσματα – είναι η ευκολία χρήσης. Μερικές σταγόνες και το μασάζ στο δέρμα αρκούν για να δούμε μια σαφή διαφορά μετά από μερικές βδομάδες. Ωστόσο υπάρχουν δύο ζητήματα που πρέπει να θυμάστε: η χρήση του Nanoil Retinol Face Serum καθημερινά και πάντα μετά από προσεκτική αφαίρεση μακιγιάζ, πριν τον ύπνο.

Υπάρχει μόνο ένα βήμα ανάμεσα σε σας και το τέλειο δέρμα. Επιλέξτε προϊόντα ομορφιάς όπως το σέρουμ προσώπου ρετινόλης Nanoil.