Το στυλ και οι τάσεις της μόδας τείνουν να έρχονται και να παρέρχονται, αυτό είναι προφανές. Ρίξτε μία ματιά στις τάσεις του make-up που πρόκειται να είναι στο επίκεντρο της προσοχής την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015.

Πολύχρωμες γραμμές στις βλεφαρίδες

Αυτή την χρονιά, είναι πολύ δημοφιλείς οι νέον γραμμές στα μάτια. Αυτή είναι η απάντηση στις πολύχρωμες σκιές που χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον από τους make-up artists, κυρίως στα fashion show. Αυτού του είδους οι γραμμές μπορούν να γίνουν με ένα ματ eyeliner, αν και το πάχος των γραμμών δεν είναι αυστηρά καθορισμένο. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε έτοιμες βλεφαρίδες στα βλέφαρά σας.

2015 (2)

Φυσικά φρύδια

Τα φρύδια δημιουργούν ένα είδος πλαισίου για τα μάτια. Επίσης, μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο αδύνατο ή απλά να δημιουργήσουν ένα λουκ που θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά. Αυτή την σεζόν, θα είναι πολύ στην μόδα τα πλούσια και τα λίγο πυκνά φρύδια. Για να ενισχύσετε το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών συνιστάται να χρησιμοποιείτε βουρτσάκια ή καλλυντικά διαμόρφωσης. Κατά την διάρκεια της διαμόρφωσης μπορούν να σας φανούν αρκετά χρήσιμα τα ακόλουθα προϊόντα – gel, βουρτσάκι, τσιμπιδάκι, καθώς επίσης και σκιές φρυδιών ή σκιές ματιών.

Eyeliner στην κάτω βλεφαρίδα

Οι πυκνές, έντονες και πολύχρωμες γραμμές στην κάτω βλεφαρίδα είναι ακόμα μία τάση στο make-up της ανοιξιάτικης/καλοκαιρινής σεζόν. Η γραμμή πρέπει να σχεδιάζεται από την εσωτερική γωνία της επάνω βλεφαρίδας για να δημιουργηθεί το τελείωμα, αυτό που ονομάζουμε «thin flick» ή «pin up». Σταματήστε την γραμμή στην εσωτερική γωνία της κάτω βλεφαρίδας. Είναι σημαντικό οι πάνω και οι κάτω γραμμές να είναι του ίδιου χρώματος.

trand2015-0

Μωβ σκιές

Σίγουρα, όλοι θέλουν να είναι στην μόδα αλλά, παρ’ όλα αυτά, οι μωβ σκιές δεν είναι για όλους. Μόνο οι κάτοχοι πράσινων ματιών δείχνουν ελκυστικοί με αυτό το χρώμα. Οι τυχερές είστε ελεύθερες να χρησιμοποιήσετε όλες τις αποχρώσεις του μωβ. Βάλτε την σκιά στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες σύμφωνα με τους κανόνες που αναφέραμε προηγουμένως.

Ζαχαρένια χείλη

Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015 τα χείλη πρέπει να είναι πολύχρωμα, λεπτεπίλεπτα και χυμώδη. Βάλτε lipgloss η κραγιόν σε ροζ, πορτοκαλί ή κοραλί χρώμα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας πιο έντονα με ένα άχρωμο κραγιόν ή να τα αφήσετε ματ.

Sretsis - Backstage - MBFW Tokyo 2015 S/S

Make-Up NoMake-Up

Η φρεσκάδα, η φυσικότητα και η απαλότητα πρόκειται να κυριαρχήσουν στις τάσεις του make up το 2015. Make-Up NoMake-Up ονομάζουμε την δεξιοτεχνή τοποθέτηση foundation και πούδρας με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτονται τα στίγματα ή οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, ενώ παράλληλα ενισχύονται τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο μία γυναίκας. Μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε λίγο highlighter (προϊόν λάμψης) στα μάγουλα, τους κροτάφους, το πηγούνι και κάτω από το οστό του φρυδιού. Από την άλλη πλευρά, μην χρησιμοποιείτε μεγάλες ποσότητες διάφανης ή ματ βάσης.