Για να μαντέψω: σας αρέσει να φτιάχνετε τα μαλλιά σας με θερμότητα, αλλά ανησυχείτε ότι σύντομα θα καταλήξετε με καμένα μαλλιά; Μην ανησυχείτε για τις καθημερινές σας συνήθειες περιποίησης που στερούν τα μαλλιά σας από λάμψη και ενυδάτωση, εφόσον έχετε το Nanoil Heat Protectant Spray. Δείτε πόσο εύκολο είναι να διατηρήσετε τα μαλλιά σας προστατευμένα με ένα μόνο σπρέι προστασίας θερμότητας.

Τα εύθραυστα, θαμπά και με ψαλίδα μαλλιά δείχνουν ξεκάθαρα ότι η χρήση συσκευών θερμότητας δεν λειτουργεί καλά για εσάς. Τι μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε τη ζωή στα μαλλιά σας;

Πιο δυνατά μαλλιά με Nanoil Heat Protectant Spray

Αυτό το εκπληκτικό σπρέι προστασίας θερμότητας της Nanoil κάνει πολλά περισσότερα από το να απωθεί τη θερμότητα από την επιφάνεια της τρίχας. Το προϊόν κρύβει έναν άσο στο μανίκι του! Πρώτον, θρέφει, ενδυναμώνει και επανορθώνει γρήγορα τα μαλλιά. Δεύτερον, το Nanoil Heat Protectant Spray κάνει τα μαλλιά να φαίνονται υγιή και διατηρεί το χτένισμα στη θέση του, για όλη την μέρας.

Τέλεια φόρμουλα

Χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, το Nanoil Heat Protectant Spray σας επιτρέπει να έχετε τέλεια και λαμπερά μαλλιά, διατηρώντας τα προστατευμένα από τις αρνητικές επιπτώσεις του δυνατού ανέμου, της παγωνιάς και του ήλιου. Η πανθενόλη, γνωστή και ως προβιταμίνη Β5, είναι υπεύθυνη για την παγίδευση της ενυδάτωσης και των θρεπτικών συστατικών στα μαλλιά. Εκτός από την πανθενόλη, αυτό το σπρέι προστασίας είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικό – την μία και μοναδική βιταμίνη Ε. Το σπρέι σας χαρίζει λεία και προστατευμένα μαλλιά που θα εκπλήξουν τους άλλους με την λάμψη τους. Απλώς ψεκάστε το προϊόν στα μαλλιά σας και πάρτε το αγαπημένο σας αξεσουάρ θερμότητας για να φτιάξετε τα μαλλιά σας όπως θέλετε.

Προστασία από φθορά υψηλών θερμοκρασιών

Η προστασία του σπρέι προστασίας θερμότητας της Nanoil είναι πραγματικά εντυπωσιακή, γιατί δεν επιτρέπει στις υψηλές θερμοκρασίες, έως και 220 βαθμούς C, να βλάψουν τα μαλλιά σας! Δημιουργεί ένα αόρατο φράγμα στην επιφάνεια της τρίχας που δεν τη βαραίνει. Αυτό το φράγμα συγκρατεί το νερό μέσα στα μαλλιά, αποτρέπει αποτελεσματικά τη ξηρότητα, την ευθραυστότητα και την απώλεια χρώματος. Γι’ αυτό αξίζει να χρησιμοποιείτε σπρέι θερμοπροστασίας Nanoil κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο θερμότητας.

Γιατί Nanoil Heat Protectant Spray;

Εάν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε προϊόντα μαλλιών για να φτιάξετε ένα χτένισμα, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε όλα με ένα μόνο προϊόν. Ξέρετε ποιο; Έχετε δίκιο – είναι το Nanoil Heat Protectant Spray. Με ένα μόνο σπρέι μπορείτε να προστατεύσετε, να ενυδατώσετε, να απαλύνετε και να τιθασεύσετε τα ατίθασα μαλλιά σας, κάτι που θα σας διευκολύνει σημαντικά ό,τι και να θέλετε να κάνετε. Αυτό το τέλειο σπρέι της Nanoil σας χαρίζει ελαστικά μαλλιά που αντανακλούν το φως του ήλιου. Προστατεύει ακόμα και τα βαμμένα μαλλιά από το ξεθώριασμα.

σπρεϊ προστασιασ θερμοτητασ Nanoil

100% προστασία με Nanoil

Το σπρέι προστασίας θερμότητας της Nanoil είναι ένα απαραίτητο προϊόν, εάν θέλετε δυνατά και λαμπερά μαλλιά. Όταν το χρησιμοποιείτε πριν τη χρήση θερμότητας, τα μαλλιά σας θα:

  • προστατεύονται από υψηλές θερμοκρασίες
  • αποτρέπονται οι κόμποι
  • είναι ασφαλή από στατικότητα και φριζάρισμα
  • είναι εύκολο να τα περιποιηθείτε 
  • κερδίσετε ξανά τη χαμένη τους λάμψη
  • επανορθώνονται πιο γρήγορα

Απλώς χρησιμοποιήστε το σπρέι Nanoil πριν το στέγνωμα με πιστολάκι, το ίσιωμα ή το κατσάρωμα, για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας 100% από τις υψηλές θερμοκρασίες και τη φθορά που προκαλείται από τη θερμότητα. Τα καλά νέα είναι ότι το Nanoil σας δίνει τόσα πολλά, χωρίς να μειώνει τον όγκο των μαλλιών. Ίσως πιστεύετε ότι το Nanoil Heat Protectant Spray λειτουργεί μόνο όταν το χρησιμοποιείτε σε βρεγμένα μαλλιά. Ωστόσο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε στεγνά μαλλιά, για να τα προστατέψετε από τον ήλιο.

Μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματα και τις ιδιότητες από την επίσημη ιστοσελίδα της Nanoil nanoil.gr. Ανακαλύψτε προϊόντα περιποίησης μαλλιών και δημιουργήστε τη δική σας μοναδική και προσαρμοσμένη περιποίηση με προϊόντα Nanoil.