Επιμηκύνει την αντοχή του foundation, εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος, καλύπτει τις ατέλειες. Τι είναι; Μία βάση make up! Και ποια είναι η καλύτερης; Μήπως το [1 Λεπτό Θολότητα]από την σειρά Visionnaire της Lancome?

Τι είναι γενικά οι βάσεις make up;

Μία βάση make up είναι ένα ακόμα προϊόν το οποίο πρέπει να χωρέσουμε στην ήδη γεμάτη τσάντα μας. Αυτό το καλλυντικό εφαρμόζεται μετά την κρέμα προσώπου και πριν το foundation. Χάρη σε αυτό, το foundation μένει περισσότερο στο δέρμα μας. Επιπλέον, η βάση βελτιώνει την εικόνα του προσώπου, το εξισορροπεί χρωματικά, καλύπτει της δερματικές ατέλειες, μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων και επίσης μπορεί να έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Επιπλέον, αυτού του είδους το καλλυντικό ανακουφίζει από ερεθισμούς και βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής, καθώς και του δερματικού αποχρωματισμού. Αυτό ωφείλεται στην σιλικόνη που χρησιμοποιείται κατά την διαδικασία παραγωγής της βάσης.

Γενικά, πρέπει να ταιριάζετε την απόχρωση της βάσης με τον τόνο του δέρματός σας και τον τύπο της επιδερμίδας σας. Για αυτό τον λόγο, στα μαγαζιά έχουμε τις ακόλουθες επιλογές: βάση λάμψης, βάση με φίλτρα UV, ματ βάση και βάση που καλύπτει τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία ή τα σημάδια ακμής. Τα ράφια των φαρμακείων είναι επίσης γεμάτα από βάσεις make up γενικού τύπου ή κάποιες που προορίζονται για κανονικές επιδερμίδες. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε βάσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όσες από εσάς δεν μπορούν να αποφασίσουν τι είδους βάση χρειάζονται.

Lancome 1min

Βάση make up [1 Λεπτό Θολότητα] από την Lancome

Αυτό που κάνει η βάση make up της Lancome είναι να βελτιώνει την εικόνα του δέρματος και να καλύπτει όλες τις ατέλειες. Επίσης, καλύπτει την ορατότητα των πόρων, λειαίνει το δέρμα και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα. Άλλο ένα πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος της Lancome είναι ότι μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων και των αποχρωματισμών. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο σχεδιαστής του [1 Λεπτό Θολότητα]. Παρ’ όλα αυτά, οι απόψεις αυτών που την έχουν χρησιμοποιήσει είναι αρκετά διχασμένες. Κάποιοι σχολιάζουν ότι οι πόροι του δέρματός τους έφραξαν, άλλοι λένε ότι το [1 Λεπτό Θολότητα] δεν δουλεύει καθόλου και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν από την σειρά Visionnaire κάθε ημέρα. Σίγουρα, το πλεονέκτημα του προϊόντος είναι η ειδική του φόρμουλα που θυμίζει σιλικόνη. Για όσους πασχίζουν να καταπολεμήσουν τα σημάδια της ακμής το [1 Λεπτό Θολή εικόνα] κάνει θαύματα.

Πως εφαρμόζεται σωστά το [1 Λεπτό Θολότητα] από την Lancome; Βασικά, αυτή η βάση make up πρέπει να εφαρμόζεται αμέσως μετά την απορρόφηση της κρέμας ημέρας. Μετά, μπορείτε να την εφαρμόσετε με ελαφρά χτυπηματάκια στο δέρμα του προσώπου σας. Στο τέλος, μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε υγρό make up ή την πούδρα της επιλογής σας.

Όσον αφορά την συσκευασία, η βάση make up [1 Λεπτό Θολότητα] είναι διαθέσιμη σε ένα μπλε σωληνάριο χωρητικότητας 30 ml.