Ρύπανση, νέφος, καπνός, ήλιος… Έτσι είναι η ζωή σε μία μεγάλη πόλη. Υπάρχει κάποια προστασία ενάντια σε αυτές τις απειλές οι οποίες παραμονεύουν και περιμένουν να επιτεθούν στο πολύτιμο απαλό μας δέρμα; Όπως φαίνεται, η απάντηση είναι θετική εφόσον υπάρχει η εταιρεία Clarins και το ελαφρύ, αστικό, προστατευτικό της αντιηλιακό με δείκτη SPF 50, V Plus Anti – Pollution. Η Clarins σε ρόλο διασώστη!

Η πρώτη πληροφορία που πρέπει να αναφέρω είναι ότι το προϊόν απευθύνεται σε κανονικές, ξηρές, μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Το UV Plus Anti – Pollution παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, τα ελέυθερα σωματίδια και όλων των ειδών τους ρύπους. Επιπλέον, η κρέμα οχυρώνει την επιδερμίδα μας από την δημιουργία αποχρωματισμών, ρυτίδων, ουλών καθώς και των πρώτων σημαδιών γύρανσης. Το UV Plus Anti – Pollution από την Clarins συνιστάται για καθημερινή χρήση μαζί με άλλα χρωματικά προϊόντα ή τα καλλυντικά φροντίδας προσώπου.

Όσον αφορά την σύσταση του UV Plus Anti – Pollution, αυτή αποτελείται από οργανικό εκχύλισμα σανίκουλας και εκχύλισμα πεπονιού cantaloupe. Το πρώτο φυτό είναι γνωστό για τις ιατρικές και επουλωτικές του ιδιότητες. Εμπεριέχει αιθέρια έλαια και σαπωνίνες, οι οποίες έχουν αντιβακτηριδιακά και αντιφλεγμονώδη χαρακτηριστικά. Επιπλέον, το εκχύλισμα σανίκουλας βοηθάει στην πιο γρήγορη επούλωση των πληγών και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Όσον αφορά το εκχύλισμα πεπονιού cantaloupe, αυτό μειώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης καθώς και εξαλείφει τις ατέλειες του δέρματος που προκαλούνται από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. Το UV Plus Anti – Pollution αποτελείται επίσης από αντιηλιακό υψηλής προστασίας με δείκτη SPF 50, το οποίο προστατεύει το δέρμα μας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τώρα, ας μιλήσουμε για την εμφάνιση του UV Plus Anti – Pollution από την Clarins. Αυτό το προϊόν συσκευάζεται σε ένα λευκό μπουκάλι χωρητικότητας 30 ml. Υπάρχουν τρεις αποχρώσεις διαθέσιμες στην αγορά: Διάφανο, Ροδαλή Λάμψη και Ωχρότητα. Επιπλέον, το προϊόν απορροφάται γρήγορα και η εφαρμογή του είναι εύκολη. Δεν αφήνει λευκές μουτζούρες στο δέρμα ούτε αφήνει τα ξηρά μέρη της επιδερμίδας εκτιθέμενα. Συνιστάται να βάζετε πριν από αυτό το προϊόν ένα scrub, ώστε να βοηθήσετε την εύκολη απορρόφηση και εφαρμογή του UV Plus Anti – Pollution.