Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά. Συνεπώς, μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο η ηλιοθεραπεία και το χαλάρωμα στην παραλία. Βασικά, η ηλιοθεραπεία κάνει καλό στον οργανισμό μας, υπό την προυπόθεση ότι την κάνουμε με μέτρο. Για αυτό τον λόγο πρέπει να θυμόμαστε πάντα να προστατευόμαστε σωστά από τον ήλιο. Το Sun Protect 50+ από την Pharmaceris σίγουρα θα μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθειά μας.

Sun Protect 50+1

Όπως λέει και μία αγγλικά παροιμία, ‘enough is enough.’ Κάτι τέτοιο ισχύει και για την ηλιοθεραπεία. Γενικά, ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται τις ακτίνες του ήλιου για να μπορέσει να παράγει Βιταμίνη D. Αυτή με την σειρά της είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία των οστών και του δέρματος. Η καλύτερη δόση ήλιου για τους ανθρώπους είναι περίπου μισή ώρα την ημέρα. Μπορεί να είναι απαραίτητο να είστε εκτεθειμένοι για μισή ώρα αλλά πρέπει να το κάνετε μόνο κατά τις απογευματινές ώρες. Πρέπει να θυμόμαστε ότι όσο περισσότερο μένουμε έξω, τόσο πιο επικίνδυνο μπορεί να είναι για την υγεία μας. Το να κάθεστε στον ήλιο για πολύ ώρα μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση, αποχρωματισμούς ή ακόμα και εγκαύματα και καρκίνο του δέρματος. Οπότε, τι μπορεί να κάνει κάποιος που ναι μεν θέλει να περνάει πολλές ώρες στον ήλιο αλλά παράλληλο τον ενδιαφέρει να είναι ασφαλής; Η απάντηση είναι απλή αρκεί να έχετε το κατάλληλο αντιηλιακό.

Η Pharmaceris δημιούργησε το Hydro-Lipid and Protective Face Cream Sun Protect 50+. Αυτό το καλλυντικό είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά. Παρ’ όλα αυτά, απαγορεύεται να εφαρμόζεται σε νεογνά κάτω των 6 μηνών. Το προϊόν αυτό έχει μεγάλο δείκτη προστασίας – SPF 50+ και γενικά συστήνεται σε αυτούς που έχουν απαλό, ευαίσθητο και προβληματικό δέρμα. Ο βασικός στόχος του προϊόντος είναι να αποτρέψει τα εγκαύματα, την αφυδάτωση και τους αποχρωματισμούς. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης από ανθρώπους που έχουν υποστεί ποικίλες δερματικές επεμβάσεις.

Sun Protect 50+2

Πως δουλεύει η κρέμα 50 + της Pharmaceris; Το προϊόν αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου χάρη στα φίλτρα UVA και UVB που συμπεριλαμβάνονται στην σύνθεσή του. Ωστόσο, τα υψηλά φίλτρα δεν είναι τα μόνα συστατικά του που κάνουν θαύματα. Και άλλα στοιχεία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Για παράδειγμα, το διοξείδιο του τιτανίου προστατεύει το δέρμα του προσώπου από την φωτογήρανση, αποτρέπει τις ρυτίδες και τον σχηματισμό σημαδιών από τον ήλιο. Το βούτυρο Καριτέ καταπραΰνει τους ερεθισμούς και θρέφει το δέρμα. Επιπλέον, αυτό το καλλυντικό δεν δημιουργεί αλλεργικές αντιδράσεις, είναι υποαλλεργικό και απαλό με το δέρμα. Τέλος, δεν εμπεριέχει χρωστικές ουσίες και αρώματα.

Η κρέμα της Pharmaceris πρέπει να εφαρμόζεται με ελαφρά χτυπηματάκια στο δέρμα του προσώπου, περίπου 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Η εφαρμογή πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε δύο με τρεις ώρες και μετά από κάθε βουτιά ή μπάνιο. Το Hydro-Lipid and Protective Face Cream Sun Protect 50+ έχει επίσης και άλλα πλεονεκτήματα τα οποίο αξίζει να αναφέρουμε. Αρχικά, απορροφάται αμέσως. Δεύτερον, δεν δημουργεί λευκά σημάδια. Τρίτον, το δέρμα μας δεν καλύπτεται από μουτζούρες και λιπαρά στρώματα. Τέλος, η τελευταία πληροφορία που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι ένα σωληνάριο προϊόντος περιέχει 50 ml κρέμας Sun Protect.