Είναι καιρός να συστηματοποιήσετε όλες τις γνώσεις σας σχετικά με τα μαλλιά και τις ανάγκες τους. Δεν χρειάζονται όλες οι τρίχες αναγέννηση ακριβώς όπως και το θερμικό styling δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι στον κατάλογο απαγορευμένων θεραπειών. Τα λάδια μαλλιών Nanoil για χαμηλά, μεσαία και υψηλά πορώδη μαλλιά ξεδιπλώνουν το μυστήριο της φροντίδας των μαλλιών. Κάνετε δύο βήματα προς τη δυνατότητα να ερωτευτείτε ξανά τα μαλλιά σας.

Τα μαλλιά υποβάλλονται σε βλαβερές συνέπειες από διάφορους παράγοντες σχεδόν καθημερινά. Αξίζει να αφιερώσετε μια στιγμή για την ενίσχυση και την προστασία τους, αλλιώς η επόμενη επίσκεψη με τον κομμωτή θα τελειώσει με το κόψιμο των μαλλιών σας. Υγιές τριχωτό της κεφαλής, ζωτικοί βολβοί μαλλιών, δυνατά και υγιή μαλλιά. Είναι όλα κοντά σας.

Τι μπορεί να βλάψει τα μαλλιά σας;

Τα πιο ευαίσθητα στις βλάβες είναι τα υγρά και τα μπερδεμένα μαλλιά, γι ‘αυτό είναι τόσο βλαβερό να τα χτενίζετε αμέσως μετά το πλύσιμο, να ξεχνάτε να τα χτενίσετε πριν από το λούσιμο, να κοιμάστε με βρεγμένα και χαλαρά μαλλιά. Όταν πρόκειται για το στέγνωμα των μαλλιών, το ίσιωμα και τις μπούκλες, πρέπει επίσης να διατηρήσετε μετριοπάθεια, επειδή η υψηλή θερμοκρασία και η περίσσεια των καλλυντικών για το styling των μαλλιών μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση, αποδυνάμωση και βαρύτητα. Όταν τρίβετε τα μαλλιά, μην το κάνετε μόνο στα άκρα των μαλλιών. Το τρίψιμο των μαλλιών μόνο στα άκρα τους θα τα εξασθενήσει, επειδή δεν διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και δεν θα διανέμει το φυσικό σμήγμα σε όλη τη διαδρομή. Ομοίως δυσμενές είναι το συχνό λούσιμο των μαλλιών, που που ξεγυμνώνει τα μαλλιά από έλαια και τα αφήνει απροστάτευτα. Οι κακές επιπτώσεις στα μαλλιά έχουν ατμοσφαιρικούς παράγοντες, τους οποίους δυστυχώς δεν μπορείτε να ελέγξετε, αλλά σίγουρα μπορείτε να προστατέψετε τα μαλλιά σας από αυτούς.

Ωστόσο, οι περισσότερες ζημιές που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι τα εσφαλμένα επιλεγμένα καλλυντικά. Αγοράζοντας οποιοδήποτε σαμπουάν, κοντίσιονερ και πολλά καλλυντικά styling για τα μαλλιά με εκατοντάδες συστατικά που δεν γνωρίζουμε καν πώς να προφέρουμε. Κανένα μαλλί δεν μπορεί να το αντέξει για πάρα πολύ καιρό. Η πιο αποτελεσματική φροντίδα μαλλιών ταιριάζει με τη δομή της τρίχας και θεωρεί τις διαφορές μεταξύ των τύπων μαλλιών.

Επιλέξτε ένα από τα τρία λάδια μαλλιών NanoilΒΗΜΑ 1
Επιλέξτε ένα από τα τρία λάδια μαλλιών Nanoil

Τα λάδια μαλλιών Nanoil ως τα πρώτα αναπτύχθηκαν έτσι ώστε η φόρμουλα τους να δουλεύει τέλεια με τα μαλλιά των διαφόρων πορώσεων (γνωστή ως μεγαλύτερη ή μικρότερη ζημιά στη δομή των μαλλιών). Αυτά δεν έχουν μόνο ελαφρύ τύπο, αλλά φροντίζουν και τα μαλλιά από τις ρίζες μέχρι το τέλος. Τα λάδια μαλλιών Nanoil έχουν ευεργετική επίδραση στην κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής. Μπορείτε να φανταστείτε καλύτερη θεραπεία;

Μεταξύ των τριών προτάσεων από το Nanoil, μπορείτε επίσης να βρείτε το αγαπημένο σας. Δεν υπάρχει καθολική θεραπεία για τα μαλλιά. Αλλά υπάρχουν τρία λάδια μαλλιών Nanoil, τα οποία φροντίζουν τις ανάγκες τριών βασικών τύπων μαλλιών.

Τα μαλλιά υψηλής πόρωσης είναι χαρακτηριστικά λόγω της μεγαλύτερης αποδυνάμωσης. Αυτός ο τύπος μαλλιών υπέστη συνήθως άφθονο, κανονικό χρωματισμό ή φωτισμό, υποβάλλοντάς τον σε συχνές θεραπείες, επίσης με θερμότητα. Τα μαλλιά είναι στεγνά, η δομή κερατίνης έχει υποστεί βλάβη και η τρίχα στερείται προστασίας, επειδή οι επιδερμίδες της είναι ευρέως ανοιχτές. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά φριζάρουν υπερβολικά, είναι εύθραυστα, ματ, τους λείπει η γυαλάδα, τραχιά σε επαφή, συχνά μπερδεμένα και με σχισμένα άκρα. Αυτή η τρίχα είναι επιρρεπής στην πιτυρίδα.

Η τέλεια σύνθεση των ελαίων με αναζωογονητικές, κλιμακωτές και προστατευτικές ιδιότητες θα φροντίσει αποτελεσματικά για την κατάλληλη ενυδάτωση, μαλακούς ερεθισμούς και την ενίσχυση των χαλασμένων μαλλιών. Αν τα μαλλιά σας έχουν υψηλή πόρωση, η καλύτερη πρόταση για εσάς είναι το Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης (6 φυσικά έλαια και 8 πρόσθετα συστατικά).

Μαλλιά χαμηλής πόρωσης, είναι θεωρητικά τα πιο υγιή, αλλά τα πιο δύσκολα στη φροντίδα τους. Η εξωτερική τους δομή είναι σφιχτή, όλα τα καλλυντικά κάθονται στην επιφάνεια των μαλλιών αντί να διεισδύσουν στις εσωτερικές δομές, οπότε το styling είναι σχεδόν αδύνατο. Ωστόσο, ταυτόχρονα είναι σίγουρα ευκολότερο να τα βαρύνετε με περίσσεια καλλυντικά ή τη χρήση του λάθους. Στη συνέχεια τα μαλλιά στερούνται όλο τον όγκο, είναι ίσια και βαριά. Λόγω περιορισμένης κυκλοφορίας του αέρα κοντά στο τριχωτό της κεφαλής, τα μαλλιά αυτά είναι επιρρεπή σε λιπαρές ρίζες.

Ο καλύτερος συνδυασμός φυσικών ελαίων με προστατευτικές ιδιότητες μπορεί να φροντίσει τέλεια τα μαλλιά χωρίς να τα βαρύνει, αλλά να τα αναπτύξει στις ρίζες, να φροντίσει για το κατάλληλο pH του τριχωτού της κεφαλής και να προστατεύσει την ευαίσθητη δομή των τριχών. Εάν τα μαλλιά σας έχουν χαμηλό πορώδες, η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι το Nanoil μαλλιά χαμηλής πόρωσης (9 φυσικά έλαια και 8 πρόσθετα συστατικά).

Τα μαλλιά μέσης πόρωσης τα έχει κάθε δεύτερη γυναίκα και όμως αυτός ο τύπος τρίχας είναι ο πιο δύσκολος να προσδιοριστεί. Αυτός ο τύπος μαλλιών βρίσκεται μεταξύ χαμηλής και υψηλής πορώδους τρίχας, δηλαδή τα μαλλιά δεν είναι εξαιρετικά φθαρμένα, αλλά δεν είναι επίσης πλήρως υγιή. Οι επιδερμίδες τους είναι ανυψωμένες και, εάν δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά, τα μαλλιά μπορεί να φριζάρουν εξαιτίας της υγρασίας, να χάσουν τη στιλπνότητα, να σπάσουν και να γίνουν μπούκλες. Αυτή η τρίχα είναι δύσκολο να τιθασευτεί, μπορεί να υποφέρει από πιτυρίδα, να είναι ξηρή στα άκρα και έχει λιπαρές ρίζες, καθώς επίσης και να πέφτει υπερβολικά.

Τα εξαιρετικά επιλεγμένα έλαια με αναγεννητικές, προστατευτικές και ενυδατικές ιδιότητες μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την κατάσταση των μαλλιών, να την ενισχύσουν, να φροντίσουν για την κατάλληλη ενυδάτωση, την αποκατάσταση και την κατάσταση των μαλλιών. Αν τα μαλλιά σας είναι μέτριας πόρωσης, θα πρέπει να επιλέξετε το Nanoil μαλλιά μέσης πόρωσης (6 φυσικά έλαια και 6 πρόσθετα συστατικά).

This luxe @nanoil.hairoil guys is everything for my fine hair especially in the summer when it gets seriously damaged by sun and sea salt. – check it out on insta-stories.After using it as a leave-in conditioner on damp hair, my hair feels silky, it has texture and most importantly it doesn’t frizz. And it smells divine! ????- #fashion #fashionista #instabeauty #fashionblogger #luxelife #fashionable #fashionblog #streetfashion #fashiondiaries #FashionAddict #fashionstyle #fashiongram #womensfashion #fashionweek #fashionphotography #fashionpost #highfashion #kidsfashion #hairstyling #fashionshow #fashionlover #menfashion #fashiondesign #nanoil #fashiondaily #luxebeauty #fashionmodel #igfashion #perfecthair #hairoil

Post udostępniony przez EVA PAPAGEORGIOU ???? (@modelapproved)

ΒΗΜΑ 2
Χρησιμοποιήστε το Nanoil τακτικά

Δεν υπάρχει άλλο προϊόν, του οποίου η χρήση να είναι τόσο εύκολη και χωρίς προβλήματα. Συνηθίζουμε στα καλλυντικά, των οποίων η χρήση είναι αυστηρά καθορισμένη και πρέπει να την ακολουθούμε για να αποκτήσουμε αποτελέσματα. Τα λάδια μαλλιών Nanoil για διαφορετικούς τύπους μαλλιών έχουν τελειοποιημένη φόρμουλα που βασίζεται αποκλειστικά σε φυσικά συστατικά. Αυτό κάνει το λάδι μαλλιών Nanoil κατάλληλο για χρήση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, επίσης στο τριχωτό της κεφαλής.

Η μόνο προϋπόθεση είναι η τακτικότητα. Αν ξεκινήσετε τη θεραπεία με φυσικά έλαια, πρέπει να το χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση, π.χ. με κάθε πλύση μαλλιών. Αν και τα λάδια μαλλιών Nanoil είναι κατάλληλα για χρήση όχι μόνο στα μαλλιά πριν ή μετά την πλύση των μαλλιών. Ποιες είναι οι άλλες δυνατότητες; Καθένα από τα λάδια μαλλιών Nanoil μπορεί να χρησιμοποιηθεί::

  • σε μικρή ποσότητα σε στεγνά ή βρεγμένα μαλιά πριν το λούσιμο,
  • ως κανονικό λάδι, ακόμα και όλη τη νύχτα,
  • ως καλλυντικό για ευκολότερο styling και επιτάχυνση του στεγνώματος,
  • για θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής,
  • για την προστασία των ευαίσθητων άκρων των μαλλιών,
  • ως μία πρόσθετη ενίσχυση σε άλλα προϊόντα, π.χ. σαμπουάν,
  • σε μικρή ποσότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας για την παροχή μιας πλούσιας γυαλάδας στα μαλλιά.